Последният печели

• 165 248
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 100
Добре, че онзи отпадна. Иначе днес бяха много слаби участниците.

# 2 101
Наистина , голяма наглост е да се покажеш публично след такава отврат която си сътворил.Добре ,че отпадна въпросният господин Христо какъвто и да беше там...

# 2 102
Извън темата за побойници, изнасилвачи, мутри и тикви, на някой направи ли му впечатление цензурирането на репликата от черно-белия филм с Димитър Манчев? Сцената може да видите на 32-33 минута от предаването?
Не съм вярвала, че ще почнат да цензурират и старите български филми и постановки, но факт...
Когато националната телевизия се управлява от послушни политически марионетки като Кошлуков- резултатът е това! Дано наистина съзнавате в каква държава живеем!

# 2 103
Не зная колко е стар записът, но вчера питаха за предаване на Сердарова по БНТ 2, а то от известно време е по БНТ1.
Записът е правен след 23.03.2012, ако съдя по въвеждащия въпрос за зрителите, който се отнася за събитие, случило се тогава.

# 2 104
  • Велико Търново
на някой направи ли му впечатление цензурирането на репликата от черно-белия филм с Димитър Манчев?
Направи ми впечатление пегелът, но не слушах много внимателно и не разбрах върху какво беше сложен.

Що се отнася до момента на записването на това и предното предаване - вече не е от кой знае какво значение.

# 2 105
  • София
Еее, днес въпросите къртят! 😞 Сред 5-6 шантави излезе един смислен.

# 2 106
  • Велико Търново
Направо чудеса от храброст сътвориха тези хора. Наистина въпросите, че и темите сцепиха мрака направо.

# 2 107
Днес участниците бяха по-трагични и от вчера.

# 2 108
  • Велико Търново
На мен пък ми се струва, че за това впечатление по-скоро са "виновни" въпросите.
Вярно, че имаше и такива, които не бяха чак толкова трудни и можеха да им отговорят, но на големия процент трудността им беше доста висока. Или по-скоро - за не чак толкова известни факти и личности, т.е. за участници с по-тесни познания.

# 2 109
  • София
Чии наследници са братя Аргирови? После се оказва, че и самите те не знаели, докато уредничката на музея в Копривщица не им казала. И това ако са въпроси за изява на обща култура, здраве му кажи!

# 2 110
"-E, Краси, доволен ли си от играта?
 -Доволен съм".

Така става, когато кварталните кибици си кажат: "И решаваме завчас - туй е работа за нас, Сашо, Мустафа, Асен и аз."

на някой направи ли му впечатление цензурирането на репликата от черно-белия филм с Димитър Манчев?
Направи ми впечатление пегелът, но не слушах много внимателно и не разбрах върху какво беше сложен.
Възможни отговори:
а) Кошлуков е наш човек
б) Орлин Горанов ще остане без работа скоро
в) Имате поздрави от Борис Спаски
г) Аллах е велик

Колебая се, честно казано...

# 2 111
  • Велико Търново
Последните победители нещо са тип "тя танцува само едно лято" Satisfied

# 2 112
Тази вечер участниците бяха..............Да станеш победител  със 145 точки и два верни отговора...Лошо.

# 2 113
Тази вечер ли? Тази седмица!

# 2 114
  • Велико Търново
Даже периодът е още по-дълъг. Отвреме навреме има някакви проблясъци, но са толкова редки и сравнително кратки, че "плявата" ги скрива.

Евентуално Милен леееко даде надежда, но и тя "загина".

Общи условия

Активация на акаунт