Последният печели

• 165 247
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 115
Тия от къде ги изкопаха, единия чел 500 книги, но не гледал едни от най популярните филми. Другия и той...

Отговора за джуджетата трябваше да е Хобит а не властелина, там само ги споменават

# 2 116
  • Велико Търново
От видните видинчани само за Деян Донков знаех къде е роден, но въпреки това отговорих на поне 6 въпроса. А с този край на България нямам нищо общо, даже не съм ходила натам от времето на ученическите екскурзии миналия век. Satisfied  С други думи - личностите, за които се питаше, наистина са си известни. Вероятно причината в липсата на знания е и младостта на двамата финалисти, но все пак знаят за какво предаване се записват.

# 2 117
Бях за Богомил днес. Радвам се, че спечели.

# 2 118
  • DE
Много симпатичен участник е Богомил.

# 2 119
Голям симпатяга е. Simple Smile Стискам му палци и за утре.

# 2 120
И двамата бяха добри. Даже и тримата.
Даже с младежа третия кръг можеше да е още по-интересен

# 2 121
И на мен ми хареса днешния епизод. Желая успех на Богомил и утре.

# 2 122
  • Велико Търново
Наско добре тръгна, да. По едно време си мислех, че Владислав няма да успее да стигне до трети кръг, но то пък стана така, че Атанас нищо не направи във втори.
Радвам се, че Богомил победи.

# 2 123
  • Пловдив
Наистина, и Владислав, и Богомил са симпатични участници и се получи много хубав и интересен трети кръг.
Обаче понякога някои въпроси просто къртят. Вчера или онзи ден имаше въпрос за името на на улица, която е именувана с датата на нацоналния празник на България, което реално означава "На коя дата е националният празник?". Бива ли в такова предаване да се задава въпрос за 2-3 клас.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 00:29 от marzeliva

# 2 124
  • София, България
Темата за университетите цялата беше такава. Как е името на великотърновския университет, наречен на създателите на българската азбука?!? Ми питайте направо кой е създал българската азбука ...

# 2 125
Днес слабо представяне.
Даже малко ме е яд, че Влади отпадна вчера

# 2 126
  • София
Как може сам да се забиеш така, не знам. 😬

# 2 127
  • In The Middle Of Nowhere
Много умен човек е сегашният победетел, харесва ми.

# 2 128
Чакам с интерес предаването в понеделник. Валентин е доста информиран, дано продължи с победите.

# 2 129
Изненада ме отпадането на Вальо. Мислех си, че ще се задържи известно време.

Общи условия

Активация на акаунт