Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 192
  • 933
  •   1
Отговори
# 585
На моя в инструкциите пише една седмица в първата фаза, която е до 12 седмици. Защо да е твърде често?

# 586
На Филипс в инструкциите е на 2 седмици, вероятно твоя е друга марка и затова са различни инструкциите.

# 587
  • София, България
Здравейте, аз имам следния въпрос. Имам Филипс и няколко пъти се опитвам да се светкам с плъзгането, както пише в инстуркциите, но нещо не ми се получава. Някой знае ли как точно става и може ли да ми обясни, защото явно аз не правя нещо както трябва?

# 588
Святкаш на определено място, с плъзгане преместваш на следващото място, изчакваш 2-3 секунди да се зареди новия импулс и пак святкаш. По принцип се получава, но трябва да следиш и фотоепилатора да заема необходимата площ (имам предвид, че около кокали и неравности е по-трудно) и да е под правилен ъгъл, за да позволи святкането.

# 589
  • Варна
Т. Е трябва да се натиска всеки път бутона ли?

# 590
При Браун бутона се задържа и епилатор просто се плъзга. Ако ще се мести и натиска постоянно копчето, не е плъзгане.

# 591
И при Филипс е така. Задържаш бутона, апаратът светва и само местиш след всяко светкане.

# 592
Благодаря, и аз научих нещо ново. Не зная дали е внушение, но имам чувството, че като не отделям фотоепилатора от кожата, а само го плъзгам, загрява малко повече. Затова и просто свикнах да си го местя нормално.

Да се отчета и с резултати, както обещах преди няколко месеца. Ползвам BRI921/00, направила съм по 8 процедури, като продължавам да ги правя на 2 седмици. Ако трябва да съм честна, резултатите надхвърлят очакванията ми и съжелявам, че толкова години се колебаех дали би имало полза.

На крака - имам единични косми. Ръце - никакви косми. Подмишници - единични косми. Бикини зона (там съм с 1 процедура по-малко) - единични косми.

В момента мисля да продължа с интервала от 2 седмици поне още няколко процедури, за да се "затвърди" резултата, защото не съм сигурна ако се разредят процедурите, дали няма да се "обърне" отчасти ефекта.

Бих искала да уточня, че не съм посещавала студио и не мога да сравня резултата, предполагам там би бил по-бърз, но определено към момента съм много доволна от фотоепилатора и си мисля, че беше една от най-смислените ми покупки.

едит: само да допълня, че имам астма (от години без пристъпи, но все пак налична). Споменавам го, тъй като това бе една от причините за колебанието ми преди покупката - не можех да намеря достатъчно информация дали е противопоказно ползването в такава ситуация. Не съм имала никакъв проблем/реакция в тази насока.

През цялото време на процедурите пия и поддържащи дози Витамин Д, за които бях чела, че правят кожата фото чувствителна - потвърждавам, че и в това отношение не съм имала проблем.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 13:13 от vanesa_georg

# 593
  • София
 Филипс Лумеа SC2009/00 Моля за мнения за този епилатор!

# 594
Здравейте. В момента има модела advanced sc 1998 на цена от 510 лв с код в емаг. Исках да Ви попитам цената добра ли е? Или да дебна за по евтин 1997? В крайна сметка на каква най-ниска цена сте срещали и двата модела. Благодаря Ви.

# 595
За 1997 мога да кажа, че в Кауфланд беше на промоция 399лв. и май от време на време подновяват промоцията. Аз си взех миналия ноември BRI921/00 от Зора за 379лв. По-хубава цена не съм срещала и до днес, като се има предвид, че е и по-нов модел от 1997 и 1998, а имаше и подарък тримерче (не че го ползвам, но..). Та сякаш 510лв. не е топ промоция.

# 596
За 1997 мога да кажа, че в Кауфланд беше на промоция 399лв. и май от време на време подновяват промоцията. Аз си взех миналия ноември BRI921/00 от Зора за 379лв. По-хубава цена не съм срещала и до днес, като се има предвид, че е и по-нов модел от 1997 и 1998, а имаше и подарък тримерче (не че го ползвам, но..). Та сякаш 510лв. не е топ промоция.

Благодаря Ви. Аз дори не знам каква е разликата между BRI и advanced sc, но може би сега ще следя и двете серии.

# 597
Добромира. Д преди да си закупя епилатор (ноември миналата година) се ангажирах да изчета обстойно всичко което мога да намеря в интернет, да разпитам всички приятелки, които имат уреда и да изчета всички теми в бг мама.
По същество.. Това, което разбрах е, че бг мамите, повечето ми познати и дамите от други форуми предпочитат Филипс. Като че ли той се е доказал вече на пазара.
Аз в началото исках да си взема епилатора с най-много приставки. Този, койти има за крака, за бикини, за лице.
Сама предполагам знаеш, че цената е съвсем разлина. Таа, ровейки и четейки в продължение на две години разбрах едно приставките (като изключим тази за лице, тя е със някаква защита) са напълно еднакви, имам предвид самото стъкло е едно и също. С разликата, че е различна големина. Например за бикини линия е по-малко стъкълцето. И извивките на приставката за по-голямо удобство.
Според повето бг мами, мои познати а и аз самата смятам, че това удобство съвсем не струва 700 лв. (Това е разликата между епилатора с най много приставки и този който аз имам.
Всички са с 250000импулса. Разликата е цвета, и дали няма някоя джажда в комплекта. Например аз си взех този който е с и с приставка за лице, която все още не мога да се навия да ползвам и подарък тример.
А да и друга разлика е че някои са  безжични, а други са с кабел, аз бих те посъветвала да си вземеш с кабел, за по-сигурно. Тези с батериите умали бъгове след известно време.
Аз бих те посъветвала да следиш промоциите на всички модели.
Надявам се да съм била дори и малко полезна. Успех с търсенето!

# 598
Аз си избрах Браун заради препоръка на приятелка и заради формата му. Филипс ми прилича на сешоар.
Въобще не съм отделяла време да чета всичко написано за един епилатор, имам по- важни неща за четене. Мога и да го върна до 100 дни в крайна сметка. 

Браун е с 400 000 импулса.

# 599
Само да напомня, че тази тема преди бе за Лумеа на Филипс и по някаква незнайна причина, лилена от логика, я преименуваха.
Затова всички тук споделяме основно за марката.Пишем в темата отдавна и всички почти  сме с Филипс.

Общи условия

Активация на акаунт