Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 363
  • 933
  •   1
Отговори
# 120
Дами  колебая се между два модела. Дойде черния петък и вече съм решена ще пробвам! Та моля ви за мнение колебая се между
https://zora.bg/product/bri92100?utm_source=site_search
И
https://zora.bg/product/sc199700-1?utm_source=site_search
До колкото знам повечето мисля че сте с 1997 но бих искала да чуя и тези с Бри?
Ако има и друга дама която да се е решила сега е момента

# 121
  • на брега на морето
Аз съм с Бри, същият като показаният от теб в линка. Купих го през май тази година.
Избрах него заради приставката за вежди, но честно казано няма голяма полза от нея. Ползвах я веднъж, и мисля че е излишна. Да подчертая, че съм с малки вежди, и няма кой знае какво за скубене и сега пак си ги правя с пинсетата.
И приставката за лице не съм я ползвала.
Иначе самият уред го ползвах на 2 седмици. Под мишниците космите изчезнаха напълно, на интим- почти. На краката също нямам косми вече, въпреки че там правих спиране по едно време лятото. Щото бях със силен тен, дори се бях изгорила по едно време. Но не кой знае какво. И като поизсветля тенът - пак почнах краката и сега са ок. Вече ще правя на 1 месец поддържащи там.
По едно време почнах и ръцете. Там бе се бях епилирала никога преди, защото косъмчетата ми бяха руси и късички. Аз съм по принцип с бяла кожа, но лятото прекарвам доста време на слънце и хващам тен, като ми се задържа един лек тен чак до зимата.
Никога не съм била толкова епилирана преди.Grinning Кожата ми сега е нежна и гладка.
С две думи- бих го препоръчала, нищо, че на мен лично трим- приставката и тази за лице са ми излишни.

# 122
  • Варна
Аз съм с Бри, същият като показаният от теб в линка. Купих го през май тази година.
Избрах него заради приставката за вежди, но честно казано няма голяма полза от нея. Ползвах я веднъж, и мисля че е излишна. Да подчертая, че съм с малки вежди, и няма кой знае какво за скубене и сега пак си ги правя с пинсетата.
И приставката за лице не съм я ползвала.
Иначе самият уред го ползвах на 2 седмици. Под мишниците космите изчезнаха напълно, на интим- почти. На краката също нямам косми вече, въпреки че там правих спиране по едно време лятото. Щото бях със силен тен, дори се бях изгорила по едно време. Но не кой знае какво. И като поизсветля тенът - пак почнах краката и сега са ок. Вече ще правя на 1 месец поддържащи там.
По едно време почнах и ръцете. Там бе се бях епилирала никога преди, защото косъмчетата ми бяха руси и късички. Аз съм по принцип с бяла кожа, но лятото прекарвам доста време на слънце и хващам тен, като ми се задържа един лек тен чак до зимата.
Никога не съм била толкова епилирана преди.Grinning Кожата ми сега е нежна и гладка.
С две думи- бих го препоръчала, нищо, че на мен лично трим- приставката и тази за лице са ми излишни.
Браво, за пръв път някой да се похвали за интима, че повечето се оплакваме, че много слабо се повлиява там

# 123
А кога бръснете, точно преди процедурата или предишният ден? И може ли обескосмяеането да е с кола маска/епилатор? Попадам на различни мнения и се чудя как да процедирам. Иначе аз си взех модела 1998 преди седмица, но още изчаквам да ми порастнат космите след последната кола маска за да ги обръсна

# 124
Аз си взех този днес https://zora.bg/product/bri92100?utm_source=site_search
Чувала съм от познати, които ползват, не е хубаво между процедурите да се ползва кола маска или епилатор а само бръснач

# 125
  • Стара Загора
И може ли обескосмяеането да е с кола маска/епилатор?
Преди време и аз зададох същия въпрос, ето мненията.
В момето упътване пише "Може да ги избръснете, подстрижете, епилирате или премахнете с кола маска".

# 126
  • София
В крайна сметка поръчах от Емаг. С намалението модел 1997 излезе 370 лв. Ще видим кога и дали ще го доставят.

# 127
И аз се сдобих с коледен подарък от emag- моделът от кауфланд за 330 лева:)

# 128
Здравейте, да се включа и аз в темата. В Кауфланд е 1994 модел, а Емаг 1997, разликата не е голяма и аз също си поръчах от Емаг, тъй като изчетох доста мнения и повечето тук ползват '97.
Четох, че по инструкция 24часа преди святкане се бръснат космите и процедурите се правят на две седмици. Но имаше доста коментари, че е по-добре в началото да са всяка седмица. Какво бихте препоръчали като интервал за първо ползване? И ако съм пропуснала нещо важно, моля споделете за начинаещите Simple Smile

# 129
Поне от Филипс твърдят че по-често от веднъж на две седмици не е по-ефективно, а само увеличава шанса за евентуални проблеми. Склонна съм да го вярвам това, не виждам смисъл, то по тая логика дай и през ден да се святка някой и хептен за нула време да оплешивее...

# 130
Здравейте!
Днес в Емаг този фотоепилатор е на промоция. https://m.emag.bg/fotoepilator-ipl-remy-deluxe-ice-cool-1-milion … 247/pd/DYNNWRBBM/
Някой ако го има моля за отзиви, че много му се чудя!?

# 131
  • при Arctic Monkeys
По- добре добави малко пари и вземи Филипс.Аз се сдобих с Брито от Зора😁

# 132
И аз съм вече горд собственик на Бри, имам едно въпросче към вас. На коя степен го  използвате? Зависи ли от това в коя зона го ползвате или? Прочетох всичките напътствия в книжката, но не открих нищо относно това, а приложението дори не съм инсталирал, понеже повечето от вас не са особено доволни от него.

# 133
  • на брега на морето
Честити да са на всички новите епилатори!:grinning:
Аз ползвам бри на 5- та степен навсякъде, с изключение отдолу на интим( там на 3).
Приложението е добро като за начинаещи според мен, има добри насоки. Иначе аз си отбелязвам на календара, не разчитам на него за напомняне.

# 134
Много благодаря за съвета! Ще го инсталирам и утре ще правя навсякъде първи процедури. Днес правих тест в/у кожата, но беше на 1ва и 2ра степен не усетих парене при самото щракване а малко след това. Съвсем леко, но предполагам това е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт