Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 345
  • 933
  •   1
Отговори
# 150
На мен ми мирише само на пърлено, ти да не си се посипала с подправки Joy

# 151
Имало е някое все пак останало косъмче, дори и съвсем късичко да е. Или наболи малко повече, зависи преди колко време са избръснати. Няма от какво друго такава миризма, тя е трудна да се сбърка с каквото и да е...

# 152
На мен ми мирише само на пърлено, ти да не си се посипала с подправки Joy

😃😃😃 Слава богу значи не съм само аз. Не с барбекю сос се намазах преди това 😃😃

# 153
Имало е някое все пак останало косъмче, дори и съвсем късичко да е. Или наболи малко повече, зависи преди колко време са избръснати. Няма от какво друго такава миризма, тя е трудна да се сбърка с каквото и да е...

Два часа преди процедурата. Значи да се не притеснявам а.?

# 154
Здравейте, днес получих фотоепилатор си Лумеа 1997 Simple Smile поръчах си го на черния петък и с нетърпение го очаквах. Изчетох всичките ви препоръки и нямам търпение да го пробвам. Само че сега като отварям кутията и самия епилатор леко подрънква, сякаш вътре се търкаля някакво топченце. Нормално ли е това, вашите така ли са ?

# 155
Поръчах си същия от черния петък и нямах такъв проблем. Нищо дрънчащо

# 156
  • София
И в моя нищо не дрънчи.
На коя степен използвате фотоепилатора?

# 157
Здравейте! Сдобих се с Лумиа 1994, четох темите по диагонал,  но нещо не ми стана ясно. След първото третиране, трябва ли пак космите да бъдат обръснати или минати с кола, преди да мина с фотоепилатора?

# 158
Преди всяко третиране трябва гладка кожа..Как ще я обезкосмявате е Ваша работа, аз съм за бръснене.

# 159
Преди всяко третиране трябва гладка кожа..Как ще я обезкосмявате е Ваша работа, аз съм за бръснене.
Благодаря! Така и предполагах.

# 160
Благодаря! Така и предполагах.
Няма защо!:)
В упътването какво пише?

# 161
Момичета, колко дълго се святкате в годината? До колкото разбирам, 5 процедури през 2седмици и след това са корекционните процедури на всеки 4-8 седмици. Вие така ли процедирате? И кога приключвате със святкането? Знам, че не хубаво през лятото, заради слънцето. Извинявам се ако се повтарям, но не мога да намеря отг на въпросите.
П. С. Аз съм с Филипс лумеа ако има значение.

# 162
Здравейте, и аз на черния петък се сдобих с Филипс Лумеа 1997, но понеже местим жилище и още не съм разопаковала пратката да видя какво съдържа комплектът. Трябва ли допълнително да поръчам контактен гел, предпазни очила или нещо друго? Обезкосмявате се предния или същия ден? Когато ходих на лазерна епилация,съветът беше да е предния ден,не знам с фотото как е.
А с този модел 1997 ще мога ли да правя и интим?

# 163
Здравейте, преди да третирате лице с фотоепилатора ..над горна устна и бакенбарди с какво третирате преди това косъмчетата....кола маска.... бръснене или нещо друго за да е гладко?

# 164
тоник, не е нужен нито гел,нито очила. Аз обезкосмявам предния ден. Ще можеш да направиш интим с обикновената приставка .

Здравейте, преди да третирате лице с фотоепилатора ..над горна устна и бакенбарди с какво третирате преди това косъмчетата....кола маска.... бръснене или нещо друго за да е гладко?

Аз махам само над горната устна и ползвам или пинсета или лентичка кола-маска, но никога не бръсна.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:44 от Plamena..

Общи условия

Активация на акаунт