Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 321
  • 933
  •   1
Отговори
# 210
А щеше да е хубаво да има! Grinning

# 211
Здравейте! Обмислям да закупя philips lumea 1997 от дама, която твърди, че не е ползван. Въпросът ми е, има ли някъде брояч, който да показва колко импулса са изразходвани/остават? Благодаря предварително!

Няма брояч, но ако е в гаранция и има документ за покупка може да се ориентирате грубо. И ако цената е примамлива може да рискувате според мен.

# 212
  • София
Аз така и не можах да се реша да купя фотоепилатор, като ви чета, че се минавате на ниски степени и ефекта е муден тъкмо бях започнала да се отказвам и вчера кумата ми дойде да ме святка с нейнкя. Отчете ми 4та степен, тя ми мина на 5та краката и беше дори някак мазохистично приятно 😀 отзад само ме болеше, но се издържаше. Каза, че понеже съм и предк едно кофти време от месеца може да ме боли повече. Та, определено отново се навих и сега смятам да си взема. Имам нов въпрос обаче. Тя минава и горна устна с него, но преди това ползва тример. Бил и е в комплекта... аз харесах друг комплект без тример и сега съм в питанка има ли друг вариант, какво правите вие? Или да се ориентирам и аз към комплекта с тример.

# 213
Аз си взех комплект с тример, но не го ползвам. Ден - два преди това махам косъмчетата с лентичка или пинсета.

# 214
Може и с малка ножичка внимателно да се подрежат до кожа тези косъмчета дето изобщо си струват да се занимава с тях човек. Те най-тънките и светли мъхчета и без това фотоепилаторът вероятно няма да ги засегне, та все тая дали са там или са махнати някак. Бих взела с тример в комплекта само ако не трябва да плащам допълнително за него, поне аз лично. Ако оскъпява покупката, никак не съм убедена че си струва.

# 215
Аз така и не можах да се реша да купя фотоепилатор, като ви чета, че се минавате на ниски степени и ефекта е муден тъкмо бях започнала да се отказвам и вчера кумата ми дойде да ме святка с нейнкя. Отчете ми 4та степен, тя ми мина на 5та краката и беше дори някак мазохистично приятно 😀 отзад само ме болеше, но се издържаше. Каза, че понеже съм и предк едно кофти време от месеца може да ме боли повече. Та, определено отново се навих и сега смятам да си взема. Имам нов въпрос обаче. Тя минава и горна устна с него, но преди това ползва тример. Бил и е в комплекта... аз харесах друг комплект без тример и сега съм в питанка има ли друг вариант, какво правите вие? Или да се ориентирам и аз към комплекта с тример.
5-та степен е за изключително бяла и финна кожа, ако Вашата не е такава, не Ви съветвам да използвате нея. Щом и уреда е отчел 4-та като най-подходяща, значи при нея ще имате най-добър резултат 😊
Имам позната, която вече 2 седмици се мъчи с изгаряне след използване на фотоепилатора за интим на 5-та степен 🙊🙈😣

# 216
  • София
Моята кума се минава вече месец навсякъде на 5та степен и нищо и няма. Ама тя в откачена на тема косми и преди това и с епилатор и с кола и с лазер правеше същото. Да и двете сме бели с руси косЪми, иначе не бих рискувала да пробвам. Мерси за отговорите, ще решавам на място за тримера явно. Аз махам с кола маска, ама според нея не е хубаво, по-добре тример. Пък понеже има страхотни резултати ще я слушам.. И друго което прави, каза че от самото начало си прави веднъж седмично процедурите, а в книжката пише на две седмици. Не знам дали е от това, ама за месец на ръцете няма нищо.

# 217
Аз съм с доста светла кожа. На крака ми показва степен 5 машинката. На интим е показвала и 3, и 4, и 5...много зависи, явно на различни места има разлика в препоръчителната степен.
И аз бих взела комплект с тример само ако не оскъпява.

# 218
На dm електрическият тример за лице е 20 лв.Останала съм с впечатление, че разликата при фотоепилаторите с/без тример надвишава тази сума. Отделно има и едни обикновени бръсначки за лице, които струват 1-2 лв, тоест още по-евтини.

# 219
Здравейте, мили дами!
Извинявам се, ако по-рано е коментирано, но дали имате впечатление от Philips Lumea SC1994, продаван в Кауфланд? В момента там е с намаление, но все още се колебая дали да си го взема. Моля, ако някоя от Вас си го е закупила, да изкаже мнение. Благодаря!

# 220
Аз съм с този модел. Върши работа, няма никакви допълнителни приставки.

# 221
Аз съм с този модел. Върши работа, няма никакви допълнителни приставки.
Благодаря ти- извинявай, ако прозвучи глупаво, но като няма приставки става ли и за лице? Не съм много запозната с принципа на действие....

# 222
Става, стига да се 'побере' в мястото, което ще светкаш. Приставките са само за намаляване площта, която светка, просто прозорчета. Аз ползвам уреда за бакенбарди, но за горна устна при мен не става. Не трябва да захваща устните, за да не ги изгори, а при мен ги захваща.

# 223
  • София
Бях се насочила към този модел заради цената разбира се и заради такива коментари, че няма значение с или без приставки (освен размера на приставката) Но! Четох, сравнявах и се оказа, че приставката за лице има допълнителен филтър, може да я видите който я има. Има допълнително стъкълце и не можеш да вкараш пръста. Та, аз лично ще взема модел може би само с тази приставка за лице. Останалите приставки за бикини и мишници нямат този допълнителен филтър и са си глезотийка.
Също, което намерих като разлика е, че едните модели имат някаква Smartskin функция. Някой наясно ли е какво е това? Не е функцията за определяне на цвета, защото и най-старите модели го имат и е изписано отделно като характеристика. И още един въпрос, много съжалявам.. ползвате ли очила за фотоепилатора? Вчера като ме святка много ме заболяха очите, а беше за толкова кратко. Според нея се свиква, но дали не е вредно все пак?

# 224
Използвай го в добре осветена стая Simple Smile Аз не гледам директно към уреда докато святкам.

Общи условия

Активация на акаунт