Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 983
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Да, точно на всеобщите любимци заложих Blush
Знам, че и комбото на жасмин и мента с босилек и лайм много се харесва, но няма да го нося сега в този сезон и затова изчаках.
Ами, да видим, още утре трябва да дойдат! Ще се похваля Simple Smile

# 406
  • Sofia
На мен пък този Pomegranate ми е твърде странен и на мъжът ми не му хареса. Даже и за ароматизатор не ме кефи. Уж на ягоди трябва да мирише, но аз не ги усещам.

# 407
На мен пък този Pomegranate ми е твърде странен и на мъжът ми не му хареса. Даже и за ароматизатор не ме кефи. Уж на ягоди трябва да мирише, но аз не ги усещам.
На мен ми мирише на сладко от смокини и зелени бовори иглички,Уникално добра комбинация:) Тъмен и зелен едновременно.

# 408
  • София
От новата серия на Рефан ( с квадратната капачка ) Табако и Ванилия е просто оргазъм, учудващо дълго издържа на кожа с известно избледняване, разбира се. Очаквали нов Метал и Ванилия, но преди 3 дни все още не беше във физическите магазини, а само онлайн. Нямам търпение вече!
Идея нямам какво и дали копира - ако сте фенове на тази комбинация, хвърлете му един нос Simple Smile

# 409
Момичета, искам да ви благодаря за мненията, подробните описания и препоръки, които давате. Реших да пробвам Гиза-никога не съм попадала на техен парфюм. Взех рол они, за да пробвам няколко, че съм малко капризна на миризми. Обожавам Hermes затова си взех Jour, Gabrielle на Шанел и Интенз кафе на Монтеле. Ами.... Уникат! Толкова добро изпълнение и на трите, просто нямам думи. Даже досега от имитационната, фаворит ми бяха Мартинез, но определено тези заемат първото място. И аромата после се разгъва луксозно-просто нищо общо с другите. Жалко, че нямат физически магазин.

# 410
  • Варна
Жалко, че нямат физически магазин.
Само във Варна имат такъв, доколкото знам.

Сетих се още една хубава имитация на Giza - Scandal на JPG (на Giza се казва Scandalous). Бях я позабравила, но я извадих и си е точно за сезона.

# 411
  • Пловдив
Носи ми се някакъв свежак. Анти гурмета и захари. Нещо да ви идва наум?

# 412
  • София
От Джени Глоу - Лайм-босилек ми е чудесен и много любим свежак.

# 413
Сетих се за Hugo Boss Orange woman на заг, жалко, че по мен не се задържаше особено.

# 414
Boss Orange пробвай на Лидл,при мен е с убииствена трайност. А на дрехите трае с дни.

# 415
  • Sofia
Boss Orange пробвай на Лидл,при мен е с убииствена трайност. А на дрехите трае с дни.
Как се казва?

# 416
  • Стара Загора
Повлияна от мненията тук и аз обмислям поръчка от Гиза. Набелязяла съм Ле парфюм на Ели Сааб, Солей блан на Т.Ф и Дзен на Ш. Бихте ли добавили и др., от които сте доволни, откъм сходство с оригинала?

# 417
  • Стара Загора
Zen не беше наличен като пусках. Говорих и със собственичката, каза няма.

Не знам какви парфюми харесваш - Олимпеа Аква, Мон Герлен, Цветя на любовта на Амуаж, Цветната бомба и Декаденс на М. Джейкъбс (ако обичаш сладки), също Долче Гардън, Прада Ла Фем, Туили на Ермес, Пантерата е хубава (специфична обаче), САНТАЛ Роял е добър, Уоманити, за феновете на леките Флорал и Дейзи... Абе аз не съм купила някой, който да не ми е харесал и бил нетраен.

# 418
Я кажи Туили на Ермес как е като аромат. Аз не знам и оригинала

# 419
  • Burgas, Bulgaria
Най - добро според мен изпълнение на Zen е това на D@P. /собствено мнение/ Heart

Общи условия

Активация на акаунт