Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 918
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
За мен Номада на Заг е малко по-дрезгав, като мъж с набола брада и по-дървесен.
Хм, гледай какво нещо е ph и човешката кожа. При мен е изключително цветен и женствен. В началото беше като сироп за кашлица, но после така се разви, че буквално се влюбих. При ме е изключително елегантен и дори бих казала еротичен аромат

# 646
  • Пловдив
pavlina_hrist0va, препоръчвам ти Invictus на D&P, щом харесва Пако Рабан. Много добре направен. ММ има оригинален и имитацията и често забравя кое е пръскал, не може да ги различи, а като трайност - вечен!

# 647
  • Стара Загора
За еротичното съм съгласна, но ми е определено по-грубичък от оригинала. Иначе е много красив, стилен и си заслужава. Аз си взех ЗАГ и след това не устоях....

Майтапа настрана, поръчах за колежка с моята 20-ка и нейна приятелка го пробвала, казала и със силно вдишване "това мирише на секс". Smiley

# 648
  • София
Днес ми звъняха за потвърждение на поръчката, но не успях да вдигна. След това им върнах обаждане, но не ми вдигнаха. Толкова за намалението. Номера.
Нещо явно сте се разминали Blush
Аз пуснах поръчка в неделя, вчера ми се обадиха, че е обработена и днес вече беше в офиса на Еконт

# 649
  • Пловдив
Е, не съм умряла без тази промоция. Не е като да нямам няколко шкафа с парфюми. Лошото е, че и оригиналите се увеличават.
Иначе чакам поръчка от FM Group. Някой купувал ли е от техните имитации? Аз да, но само Лайт блу. Не си спомням трайността каква беше, но ароматът беше убиец. Сега пак го чакам. На Бъдни вечер на масата ще сложа парфюми 😀

# 650
Извинявам се , ако е коментирано, но някой пробеал ли е новите на Заг , обувката и Angel ме интересуват сходни ли са с оригиналите и откъм трайност ? Благодаря, а и преди време бяхте коментирали La belle на Мартинез , та и за него .. защото в нашия град явно няма да го зареждат 😡 и трябва на сляпо да поръчвам ...

# 651
Относно La Belle на Мартинез поръчвай смело. При мен е много траен и наситен ,на дрехи стои с дни. На кожа изкарва по цял ден без подновяване.

# 652
  • Варна
La belle На Мартинез го придобих по някаква неведома случайност още март месец. Хареса ми. После обаче взех The Moon и определено е по-добър и откъм трайност/по-добра и от тая на оригинала/ и откъм близост.

Каква нова обувка имат Заг? Ще ходя за Нероли порфтоино днес и да тествам.

# 653
За еротичното съм съгласна, но ми е определено по-грубичък от оригинала. Иначе е много красив, стилен и си заслужава. Аз си взех ЗАГ и след това не устоях....

Майтапа настрана, поръчах за колежка с моята 20-ка и нейна приятелка го пробвала, казала и със силно вдишване "това мирише на секс". Smiley
Ивченце, не разбрах кой точно аромат визираш?
Заинтригува ме 😉

# 654

Ивченце, не разбрах кой точно аромат визираш?
Заинтригува ме 😉
Chloe nomade беше на хубава цена и с подарък чантичка.

# 655
Да, и аз си взех оригинала след като изпръсках 55 мл имитация, и един 20 мл с несесер си взех от промоцията. Разликата с моята имитация на Eclat e съвсем малка, оригиналът е наистина малко по-мек, а имитацията след 10-15 минути се укротява на това ниво.
Ако някой случайно е пропуснал промоцията за ЧП на Дивайн и още иска да поръчва - днес ми пратиха код за 3за2, важащ до 4 декември: JAQ7R, предполагам не е персонализиран.

# 656
  • София
Имам оригиналите на Chloe Nomad EDP, както и Аура EDP и двата за мен са страхоооооотниии! Различни един от друг. Аурата през пролетта ще е прекрасна, сега и е студено. Имаше я на хубава цена в makeup съвсем скоро.

# 657
  • Бургас
Момичета, аура и номад заслужават ли си оригиналите?
Имам ги в 3мл проби на заг и при мен се развиват божествено, ММ иска да ми направи подарък, та им се чудя 🤔

И можете ли да ми препоръчате някакъв мъжки аромат. Мъжът ми харесва много Black xs, но на мен вече ми втръсна да го душа и искам да му дам да пробва нещо ново.
За един си заслужават, за друг не.Аз лично не бих си ги купила, не са мой тип парфюми, но щом при теб се разкриват божествено защо да не се зарадваш.Виж и Номад Абсолю ако не го познаваш, той е по-- хубав и по- стилен за мен от само Номад, въпреки че и той не е мой.

# 658
Момичета, аура и номад заслужават ли си оригиналите?
Имам ги в 3мл проби на заг и при мен се развиват божествено, ММ иска да ми направи подарък, та им се чудя 🤔

И можете ли да ми препоръчате някакъв мъжки аромат. Мъжът ми харесва много Black xs, но на мен вече ми втръсна да го душа и искам да му дам да пробва нещо ново.
За един си заслужават, за друг не.Аз лично не бих си ги купила, не са мой тип парфюми, но щом при теб се разкриват божествено защо да не се зарадваш.Виж и Номад Абсолю ако не го познаваш, той е по-- хубав и по- стилен за мен от само Номад, въпреки че и той не е мой.
Номад Абсолю и аз бях с объркани чувства и го разкарат, но определено ми харесва, по свой си начин, защото обикновено харесвам нежни, цветни, леко сладникави.
Взех имитацията на Баргело мисля че се доближава, след 4-5 проби при различни температури.

# 659
  • Пловдив
От Мартинез ми звъняха за потвърждение на поръчката. Вчера не ми звъняха, снощи писах тук, и днес се обадиха. Интересно. Както и да е, ще си получа любимите Дейзи- та. Радвам се, че не са от най - харесваните и ги пуснаха по 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт