Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, а Д&П на поносими цени могат ли да се поръчат от тук? Базар, олх. Нямам път до Одрин Sad

# 121
Не, само един мъж ги предлага на 15лв в олх и базар, но няма почти нищо в наличност. Пробвах с продавачите на турски стоки във фейса, никой не отговори, а си е добра ниша ако се заемат да внасят. Общо взето ще се моля на познати след 2-3 месеца като ходят и ще поръчвам на сляпо.

# 122
А в Одрин на какви цени са Д§П?

# 123
  • Бургас
Благодаря! Прочетох отзивите на първа страница, просто жена ми, понеже няма профил тук, ме помоли да питам за лични впечатления от хора, които са го имали. А на Рефан и Мартинез достатъчно силни ли са версиите?
Аз вече отдавна не следя имитации, откъснала съм се , не ползвам и не купувам.Ако мнението ми ще ти послужи за нещо, виж Хипнотик Пойзън едт на Ди Енд Пи.Пробвала съм го отдавна и беше направен много сполучливо, има развитие, доближен е до оригинала на макс и е с достатъчно добра трайност.

# 124
  • Варна
Както ~Galina74~ и kolevaangela писаха на страница 3 от темата, Bargelo два парфюма от по 50 ml се продават за 75 tl или 17 лв., докато D@P държат цена - един парфюм от 50 ml за 45 tl и съответно 100 ml за 90 tl.

# 125
  • Стара Загора
Вдигнали са цените Ди енд Пи. В началото на годината като купувах, бяха по 35 тл 50 мл и 60 тл за 100 мл. Не знам дали имат различни серии, но си взех Daisy тогава, защото Баргело го спрели и нямах друг вариант.

# 126
На D&P специалната серия е 150 лири за 55 мл.

# 127
Здравейте!Може ли да ми кажете дали варианта на Заг Зодиак
Boucheron Quatre е добър?

# 128
Днес случайно или не, открих Martin Lion в Димитровград. Ако някой се интересува ще напиша магазина. Тествах Ерба Пура, тръгнах си....и се върнах. Направо ми е като втора кожа. Собственикът на магазина каза че ако нещо конкретно искам, но го нямат, ще ми го доставят. Любопитен ми е на Т.Теренци Кирке, но въобще не знам дали ще е по мой вкус. За 50 мл платих 12.50, доволна съм много.
Ред. Във фрагрантика ТТ го дават сходен с любимата ми Бакара и Ерба Пура. Значи ще го поръчвам 😁🥰

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 13:05 от Rosheen

# 129
Здравейте!Може ли да ми кажете дали варианта на Заг Зодиак
Boucheron Quatre е добър?
За мен  Boucheron Quatre в изпълнение на Заг Зодиак е 1 към 1 с оригинала, докато вариантът на Мартинез е сякаш леко орязан, но пак е прекрасен. Това е един от малкото аромати, които подновявам.

# 130
  • BG-DE
+1 перфектен им е, имам оригинала но версията на Заг върху мен е по-трайна 😜

# 131
  • Пловдив
Здравейте! Може ли да пишете варианта на ЗАГ на L'interdit дали е добър и траен?

# 132
Kolevaangel много много благодаря 😊😊😊 Предстои ми пътуване и правя списъци че така е по лесно и бързо 🤣Като цяло аз залагам на няколко варианта на D&P G14 Guilty, H5 Intense Boss за мен този е класика и другите сладникави фаворити са R1 и R2 на Кавали. Последно време търся по леки аромати

# 133
Плюс един глас от мен за Boucheron на Заг. Трайността му при мен е Отлична 6 8 часа

# 134
По принцип от този сайт ли  се поръчват парфюмите на Заг Зодиак ttps://www.zagzodiakshop.com/ ?Четох, че има и някакви търговци в базар и олкс , но май не ми се рискува там...

Общи условия

Активация на акаунт