Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Трейлър?

# 556
Не можах да гледам втората половина, какво направи Акън на Мелек. И какъв е е този зловещ трейлър, нали няма да уб ият детето 😲 щото тогава филма свършва.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 00:54 от araselia

# 557
  • Pleven, Bulgaria
Араселия,не чак толкова. Акън изпрати приспивателните.Ментешето ги сложи за пазачите и даде на  Гюлсие сок за Мелек.А Акън,чак ми замириса като го гледах така уплашен,не знаеше в коя дупка да се навре.Изроди.Ако не получат заслужено наказание,ще се оплаквам.Честно!!!

# 558
Да я махат тая Менекше вече, то тя не е човек... Поредното издевателство над дете. Тези СЦ деца имат ли? Тръгнали да ми веят лозунги и да защитават жените - пък в същото време ги представят в най- лоша светлина.

# 559
  • Pleven, Bulgaria
Не можах да гледам втората половина, какво направи Акън на Мелек. И какъв е е този зловещ трейлър, нали няма да уб ият детето 😲 щото тогава филма свършва.

Забравих да благодаря за прекрасната снимка.Веднъж и г-жа Дурак да е навреме и на място.Можем само да си представяме радостта на феновете да видят цветята и подаръците,които са изпратили на кумира си в благодарствена снимка и слова от негова страна!Благородно им завиждам!

# 560
  • Пловдив

От Артистанбул:

Безкрайни благодарности и любов към всички красиви хора, които отпразнуваха рождения ден на Енгин Акюрек с добри пожелания и допринесоха за доброто.

https://www.youtube.com/watch?v=n6hR2pog9_I

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към епизод 24.
Приятно гледане.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 02:01 от mariana51

# 561
Добро утро и хубав ден!

Благодаря за превода.

Нямам думи 💔, съсипаха ги тия хора - ефето и пъстрата птичка 😭.

# 562
  • Варна
Добро утро 😊
Не издържах снощи, толкова дълги епизоди, чудя се как актьорите издържат Cry Драмата е на макс Rage  
Браво на мениджърката за снимката и думите 😊

Хубав да ви е деня!

# 563
  • Пловдив

Добро утро и от мен.
Тортата от групата "Хайде, присъединете се към нас" от близо.
Успешен вторник на всички.

# 564

Добро утро момичета Two Hearts
След снощната серия и особено трейлъра за следващата ми идва да разтърся едно хубавичко тези двете СЦ и да им задам няколко въпроса.
Първо - те самите обичат ли децата си? Защото дотук в написаната от тях история показаха, че в Турция никой не смята децата за хора. Язък за снимките които това слънчево дете Берен пуска от реала  и от зад кадър.
Ако съм на мястото на родителите ѝ веднага ще спра участието ѝ в този сериал. Но... и те са същите, щом става въпрос за парите, които детето им ще получи за ролята на Мелек.
Такива издевателства на които бяхме свидетели - не бива дори и на филм да се случват.
Всички навредиха - дали с действия или с пасивност /скриване на нещата/.

Второ - за какво всъщност са "лозунгите" в този сериал? На  кои права на жените по-точно искат да акцентират?
Дотук какво показаха у героините си - надменни, високомерни, алчни, злобни, интригантки, тиранични  майки незачитащи чувствата на децата си и изпитващи сатанинско задоволство да управляват живота на своите и чуждите, лъжкини... Пак язък за хубавите задкадрови снимки, защото чувството което героините им оставят е пелин горчиво.

Трето - мъжете в Турция наистина ли са такива? Ревниви, изневеряващи и същевременно пазещи фалшив семеен морал, завистливи, де що е в "пола" да е тяхно без значение дали имат ответна реакция, търтеи във всички аспекти, подвластни на пороците си без значение от културно и социално ниво, похитители и убийци?
Защото, отново язък за снимките  с които щедро ни заливат от акаунтите си в соц. мрежи.

Все повече започва да ми нагарча този сериал и мнението ми за "големите" СЦ започва да "спихва" като пробит балон. Четох в една руска група, дори имаше и видео от дублирани моменти от "ДП" и преден техен сериал "Кара дениз". Ами 1:1. Едно си баба знае, едно си баба бае -  и това "няма да ти простя, отивам си" вече стана като шлагерна песен.

Добре, че са Енгин и Неслихан в този проект, защото СЦ не могат да открият сякаш пътя за задържане на интереса у зрителите.

Ами то едно и също. Цяла серия скръбни Зехра и Каврук. Сливи ли имат в устата си да кажат нещо. Зехра обаче ще става великата директорка, пък мълчи като пукел пред майка си.

За такива ли млади, образовани жени трябва да се борим?  Щом тя иска да стои в чернилката, ако ще не един, ами 1001 сериала да направят с "колко сме нещастни" - нищо няма да стане.

А пък Халисе  от своя страна вижда как детето ѝ преживява и страда, ама също мълчи като пукел и злорадства. Над кого злорадства - над собственото си дете. Всъщност тя е така и към другите  си деца - Санджар и Яхя.
Такава жена и майка ли трябва да получи уважение в обществото? За такива ли жени и майки се "борим" ?

Или за лъжкините, които знаят и могат да изманипулират  един мъж - било с приказки, било чрез секс. Ами противни са.
Друг е въпросът, че мъжете им се "дават" по един или друг начин. То или ще бъдат под влияние на алкохол или  "що пък не - тя го иска". 
И едните и другите не са  "моите  хора".

Или пък  какви права  ще  издигнем за жени като Менекше?  Алчни, злобни, отмъстителни и тормозещи невинни деца - такива жени, не права  - линч за тях. Толкова ми опротивя от снощи тая, че няма накъде повече. Бясна съм им на СЦ, че задълбаха толкова много в мръсотия и отврат.
Да, сигурно ще накажат лошите, но у мен остава горчивото чувство, че съм била свидетел на всичко случващо се.

Нито очаквам някакъв рейтинг, нито вече ме интригуват с нещо. Тая слонска бременност и всичките тъпни около   Менекше ми идват в повече.
Ами те злодеите в турските сериали са на почит и уважение, но зрителите в чужбина едва ли биха гледали откровено вече превръщащия се в "сериална боза" проект.
Но нали успяха с две известни имена да го продадат, сега ще разтягат никому нужни локуми и вкисната боза.

И накрая, след трейлъра и молитвата на Санджар съм убедена, че те с Наре и Мелек - няма да бъдат семейство. Обстоятелствата вече станаха такива, че връщане назад за поправяне на старите грешки няма, както и път за в бъдеще...
Санджар най-вероятно ще се откаже от делото за попечителство. Притеснява ме обаче черният тоалет на Наре, както и изражението което има.

Съжалявам, че вместо да ви пожелая хубав и успешен ден започнах първо с критиката, но вина за настроението ми има може би и проливния дъжд навън и черното небе. Та и мислите ми се оказапа  едни такива  сиво-черни на цвят.

За да замажа положението с написания вече пост, пускам една хубава песен.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 10:17 от Марта_49

# 565
  • Пловдив

Рейтингът от снощи:
В две от категориите сме нагоре, в АВ - надолу.

И социалният.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 11:11 от mariana51

# 566

Досега във всички турски дизита са ни представяли медицината по два начина - или е развита на извънземно ниво /оперирани с тежки операции, веднага след като излязат от упойка - стават, катерят се по дървета и прочие геройски неща или пък след тежка коремна операция най-спокойно си похапват череши, кайсийки и други плодове/ или пък болните/ранените сами трябва да се излекуват само със силата на волята си и тази на тълпата около себе си /моля те отвори очи, не заспивай, не умирай и прочие филан-фалан глупости/...
Да видим сега голЕмата медицина дали ще познае, че Мелек е отровена с приспивателно /същото като при охраната на вратата на конака/ или ще се въртят една серия в болница. Опс, те конака нали го направиха заради Каврук на реанимация, заради Менекше имаме женско отделение, сега ще направим и детска реанимация.
Ако СЦ оставят Мелек още мъничко, ама ей-толкова /колкото зрънце мъничко/ да я гледат свахи, лели, стринки и учинайки, а не майка ѝ - не рейтингът да им падне на главите, ами всичкият целокупен сценарий с великите глупости където са ги написали.
И това с попечителството и отлитането, божеее ще взема и аз да им пратя пари за билети...

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 13:04 от Марта_49

# 567
  • Пловдив

Подробният рейтинг.
От сериалите сме на 3 -4 - 3 място в групите.

# 568
  • Варна

Досега във всички турски дизита са ни представяли медицината по два начина - или е развита на извънземно ниво /оперирани с тежки операции, веднага след като излязат от упойка - стават, катерят се по дървета и прочие геройски неща или пък след тежка коремна операция най-спокойно си похапват череши, кайсийки и други плодове/ или пък болните/ранените сами трябва да се излекуват само със силата на волята си и тази на тълпата около себе си /моля те отвори очи, не заспивай, не умирай и прочие филан-фалан глупости/...
Да видим сега голЕмата медицина дали ще познае, че Мелек е отровена с приспивателно /същото като при охраната на вратата на конака/ или ще се въртят една серия в болница. Опс, те конака нали го направиха заради Каврук на реанимация, заради Менекше имаме женско отделение, сега ще направим и детска реанимация.
Ако СЦ оставят Мелек още мъничко, ама ей-толкова /колкото зрънце мъничко/ да я гледат свахи, лели, стринки и учинайки, а не майка ѝ - не рейтингът да им падне на главите, ами всичкият целокупен сценарий с великите глупости където са ги написали.
И това с попечителството и отлитането, божеее ще взема и аз да им пратя пари за билети...

Леле, леле SobSweat Smile Марта Heartpulse как си им набрала , паднах от
смях, извинявай, на теб не ти е явно до смях Rage
Ами какво да правим, ще стискаме зъби и неизбежностите едно от които е и турската медицина ще ги преглътнем Yum то да беше само тя, както си писала има доста поважни неща .
Ама ни трябва и повече сладко за преглъщане Thinking

# 569
Здравейте,

От Артистанбул:

Безкрайни благодарности и любов към всички красиви хора, които отпразнуваха рождения ден на Енгин Акюрек с добри пожелания и допринесоха за доброто.

https://www.youtube.com/watch?v=n6hR2pog9_I

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към епизод 24.
Приятно гледане.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

В тази трагикомедия, само образът на Санджар, следва своето развитие.О и на Менекшето.

Не знам, защо спря войната заради годежа?Санджар, Яхя, Гедиз и Кахраман, заедно.Останах с впечатление,

че Санджар не беше уведомен от господарката на дома.

Значи в конака Акън намери съюзници, а не знам как в Швейцария няма да си намери.Thinking

Ако е подсъден само в Турция, а в Швейзария, не.Още му се улесняват нещата.

Логично е, Санджар да си вмени вина, че се е борил за дъщеря си, въпреки птичката.

Един добър човек, при такава трагедия, търси вината в себе си и е готов на всичко, само детето му да оздравее.

Докога Санджар, Каврук ще се съобразяват с Халисето????

От нея ли се страхуват всички, да изгонят Менекшето и родата...

Какво ще кажат хората?А защо не питат отворените жени в конака Менекшето, къде и е корема, както ние се питаме...

Момичета, Hug

Общи условия

Активация на акаунт