Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден събота!
Почивните дни принципно минават доста бързо, така че ей-го къде е понеделник и ще видим какво продължение са ни приготвили на историята.
Сега да пием по кафе и към задачите за деня.

# 661
Добро утро !

Хубав уикенд, бъдете здрави!

Водя ви един младеж от далечната 1973 г Heart Eyes, познахте ли го Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:18 от araselia

# 662
Добро утро,

Усмихнат Санджар, че в понеделник няма да е.Hug

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 663
В крайна сметка и Наре и Санджар ще разберат по най-трудния начин, че нищо друго не е важно и губи смисъл ако я няма Мелек . Имаш ли дете, преди всичко си родител ,след това е всичко друго.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:50 от araselia

# 664
  • Варна
Добро утро в събота !
Хубав и усмихнат ден .
Малко остана до продължението на историята . Да се въоръжим с положителни емоции в реала , защото ни чака тежка серия . Днес може да ни изненадат с фрагман .
Бъдете здрави !

# 665

Не знам защо си мисля, че това щастливите дни на Санджар и Мелек ще са дотук. Повече Наре няма да му я даде по никакъв повод и обстоятелство.
Ами той не може да я опази от семейството си.
Първо Менекшето - защо решиха, че ще стои кротка, след  като Наре ѝ размаха заявлението за развод, а и разбраха що за твар е. Още повече Наре сама го каза - ами ако беше направила нещо повече на Мелек?
Ами ето направи го.
Второ - защо Елван се грижеше на масата за Мелек и тя всъщност я "напои" едно хубавичко с лимонадата. Майка ѝ седнала на другия край на масата. Що не си гледаше тя детето?
Трето -  Мелек необичайно заспива, но сега пък Зехра ще я слага да спи. Добре, нищо лошо и друг път го е правила.Ама защо излезе от стаята да зяпа тържеството, след като доброволно го напусна.

Сто жени в този конак, всички знаят за отношението на Менекше и никой в крайна сметка това дете не го проконтролира.

Обаче кой ще излезе накрая виновен - баща ѝ, че не може да я опази.
Много важно баш Наре да маже къната, щото няма кой друг.

Ами то наистина в цялото село няма една омъжена и с дете жена.  

# 666
Марта Yellow Heart пак е яхнала метлата Wink Simple Smile Yum

Когато си права, си права ,Марта - на туй му се вика "много баби, хилаво бебе". При толкоз жени го оставиха само детето Worried. Ама и Санджар не си научи урока Rage - на вълка за това му е дебел врата, защото сам си върши работата.
  Наистина за дълго време ще сме на щастливи спомени Sob

# 667
  • Пловдив

Оххх, колко пъти Санджар и обясни....

Според мен виновна за случилото се с Мелек е Зехра.
Влюбена или не в Каврук, не му каза нищо в прав текст.
А Санджар предупреди всички жени в конака - да не оставят Мелек сама, Менекше да не се приближава до нея.
Гюлсие, преливаща от акъл, взе лимонадата и свърши работата на Менекше. Сега, като ги видя с Акън, тя не го познава, пак ще я пратят за зелен хайвер...
Всичко бавноооо ще се разплита - време бол. Всичко бавноооо ще се заплита - време бол.
Нека да ни е интересно, макар и да ни е болно. Ние зрителите знаем, ама героите - не. Така ще преценим, кой, колко може да мисли... и колко пари струва.

# 668
  • Варна
Марта ,права си за Наре . Но и Санджар има вродено чувство за справедливост и сам ще се вини . Затова дава обета в джамията . Друг е въпросът , че всички имат вина .

# 669
  • Варна
Добър ден в събота Smile

Ще ни поднесат нова голяма порция драма в понеделник, трябва да се подготвим психически Smile
Не че, не я очакваме по принцип Smiling Imp
Очаквам след такова критично преживяване нашите двама герои да направят и някаква кардинална промяна в мисленето си. След такива разтърсващи събития  обикновено се случва това. Интересно ми е как ще реагират двамата Thinking

Водя ви един младеж от далечната 1973 г Heart Eyes, познахте ли го Grinning

Скрит текст:
е, как , любимеца Робърт де Ниро Heart Decoration

# 670
  • Pleven, Bulgaria
Добра среща,момичета.Надничам да ви видя преди да скокна за работа и да благодаря за снимките и резюмето на новия епизод.
Араселия,права си за снимката на Санджар в цял ръст♥Цели 1,87м съвършенство!Как да го подминеш незабелязан?!Като се замисля,имат нещо общо с Робърт Де Ниро.И двамата не са красавци според класическите разбирания,но са магьосници,очарователни и страхотни професионалисти!
Марта,колкото и да се ядосваме,Санджар винаги е виновен и за всичко!това до последно няма да се промени.Сценаристките си го водят по най- трънливия път на изкуплението.На мен ми е интересно,след като Наре започна да прави същите грешки като Санджар и след като ще е 50:50,за нея ще има ли изкупление на тия грешки или ще ни кажат,че тя предварително се е отчела?!.....
Та,мисълта  ми е следната......Всички ние говорим,че ще има още много да страдат героите ни,че още много мъка ни чака.Самата история навежда на мисълта,че горе- долу сме наполовина.Чакаме да видим още много.....Забелязвате ли,че това няма как да се случи в 3-4 серии или само на мен ми намирисва на още един сезон?(лелеее,казвам го с половин уста,защото дори ме знам дали искам такъв)Това ми просветна от вашите постове,да знаете.
И за да сменя темата,идвам да ви се похваля.Когато разбрах,че “Тишина” се издава ма испански,подскочих от радост.Нямах търпение да се докопам до нея.После ме поляха със студена вода,защото разбрах,че се издава в Уругвай.Но испансите фенове са страхотни.Организирали групи,поръчват в голямо количество и после препращат на адрес.Че дори и с подарък-разделител,за да си отбелязваш страниците.Най- сетне държа в ръцете си моята “Тишина”!!!няма да се учудя,ако успеят и в искането Енгин да дойде в Испания!Щастлива съм и се чувствам странно по- близко до Енгин!Исках да споделя това там,където ще се зарадват заедно с мен и ще разберат еуфорията ми!Снимката р ужасна,но това няма значение,нали?!Важно е това,което държа в ръка!
Имайте хубав ден,момичета!

# 671
  • Пловдив

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1317428668159975425

Колаж от Роксани:

Санджар Ефе и "Белязяният" срещу Акън, Кахраман... и Гедиз ?... Бъдете внимателни, всички вие!!!  

Теменужка Христова, супер си. Радвам се с теб.
Имам я и аз в оригинал, утре точно две години от притежанието й.

Скрит текст:

Нова снимка от сета. На летището.

# 672
# 673
  • Пловдив

Ядосна се Санджар, но и адекватно намира изход...

# 674
Здравейте момичета!

Връзката баща дъщеря е толкова силна, че не знам когато Наре вземе попечителството над Мелек и я изведе извън границите на Турция ,Санджар как ще живее по нататък.

А можеше да бъдат щастливо семейство!
Благодаря на Марианка за всичко което поставя в темата!

Церемонията по награждаването на победителите в състезанието „Тези, които пренесоха турското кино от миналото в бъдещето“ ще се състои тази вечер в концертната зала Cemal Resit Rey.
Един от победителите е Неслихан Атагюл Догулу!

Откраднах информацията от другата тема.
Добра вечер момичета и бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:43 от mari52

Общи условия

Активация на акаунт