Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 764
  • 740
  •   1
Отговори
# 510

Lilims Two Hearts  благодарности за поздрава! Зная, че е искрен и от сърце! 

Винаги с най-добри чувства към Бергюзар и семейство, както и към вашата тема! Дано имаме късмет да гледаме Енгин и Берг някога и  в дългосрочен проект, защото  са двама талантливи и отдадени на професията си актьори, плюс химията която показаха че имат.

# 511
  • Пловдив

Хади - нова снимка.

# 512

Мариянка Two Hearts  Много хубава нова снимка - страхотен Енгин!
А дали днес ще имат празник на снимачната площадка? Аз чакам снимка и от там.

# 513
  • Пловдив

Е, нямам думи - това е фенската любов към Енгин.

# 514

Много красоти с многото поздравления. Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 515
  • Пловдив

Това е учителят по танци на момичетата.
Подготвил ги е и ще видим танците в епизода тази вечер.

Скрит текст:

# 516
  • Варна
Lilims Yellow Heart  благодаря за поздрава, Марианка супер новата снимка, дано има още много!
Чудесни клипове, поздрави, страхотни фенове си има Енгин, чиста любов Two Hearts

https://vk.com/video-35027635_456243941   

# 517

Е, нямам думи - това е фенската любов към Енгин.
Е-е,  наистина това си е супер...   

От  "брачното" свидетелство ясно се вижда  датата на раждане на Санджар Ефеоглу - 28.10.1988 год.
Следващият колаж е насочен към екранния рожденик.

Скрит текст:

# 518
  • Пловдив

Имаме нова снимка от инстукторите по гмуркане на Енгин.
Честитят му и те РД.

https://twitter.com/startv/status/1315594973270732800

Стар тв също честити РД на Енгин. Написаха:

Пожелаваме честит рожден ден на нашия скъп актьор Енгин Акюрек. Честит рожден ден Енгин Акюрек  

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:16 от mariana51

# 519
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,мили момичета.Идвам развълнувана от всичко,което видях в соц.мрежи днес.Нека е честит Енгин Акюрек!!!Да е жив и здрав,че влезе в живота ми и го освети в труден за мен момент,че ми донесе много нови приятелства,че кара душата ми да трепти всеки път,когато ме погледне от екрана!!!Пожелавам му да не се променя!!!Той омаг1оса хора от всички континенти и на всякаква възраст само с това,че е истински и неподправен!!!Нека е щастлив така,както той разбира значението на щастието!Нека е продуктивен,за да се наслаждаваме ние на труда му и да въздишаме по него!!!И нека е здрав,защото има ли здраве,всичко останало може сам да постигне!!!Светът празнува днес рождения ден на Енгин и отвсякъде се изсипва положителна енергия към него.Ако можеше да се види с просто око,днес сетът на ДП щеше да е облян от светлина.Сърцата на всички ни са с нашето момче!!!

https://www.facebook.com/watch/?v=420227202298455

Някъде,между пожеланието на испанските фенове,е и моето пожелание!Дано Енгин види любовта,струяща от феновете,безкористна,неизискваща,постоянна,искрена и необяснима!!!

# 520
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=d1tZhy843Mc&feature=emb_logo

Този видеоклип - поздрав, Марта ни го сложи преди малко.
А аз изписвам феновете от кои държави в него са честитили РД на Енгин:
Иран, САЩ, Саудитска Арабия, Филипини, Нова Зеландия, Южна Африка, Етиопия, Малта, Франция, Швеция, Австралия, Украйна, Индонезия, Люксембург, Канада, Индия, Нидерландия, Пакистан, Гватемала, Белгия, Румъния, Бангладеш, Сомалия, Мароко, Ирландия, Египет и Малайзия.

# 521

Радвам се за тези хора, които от сърце и чиста душа честитят, защото искреността се награждава. Това което се дава като положителна енергия /истинска/ по чисто човешки се връща обратно към този който я е дал.

Енгин с таланта си и прекрасната си игра направи образа на Санджар Ефеоглу истински и земен - с добротата си, със силата на характера си и естествено със своите човешки грешки.
Честно казано съжалявам тези които сложиха равенство между  големият актьор Енгин Акюрек и  екранният Санджар Ефеоглу. Не могат да му "простят"  таланта, трудолюбието и отдадеността към  ролята.
Но затова пък другите, които имат  интелекта, възпитанието и толерантността - днес празнуват истински.
За истинския човек - истински фенове, истински приятели, истински празник!

"Никой не може да ти отнеме
обичта, обичта на хората.
Никой не може да ти я вземе
любовта, любовта към хората.
И никой и нищо не ще ти отнема
вярата в тях, вярата в тях, вярата в тях.
Ти закъсняваш понакога Истино,
но винаги идваш, идваш при нас."

Теменужка Two Hearts Радвам се за испанските фенове и за теб, че си успяла да дадеш частичка от своята позитивна енергия на нашето момче! 

# 522
  • Пловдив

https://twitter.com/EAdeaz/status/1315598768054702080

За двамата - За РД на Енгин и Неслихан от колегите:

Засадихме дървета от ваше име в 81 провинции (с някои от нашите приятели), както благодарение на рождения ден, така и заради гордостта на нашия екип. Беше удоволствие от ваше име в 81 провинции, най-вече Хатай ( заради пожара). Честит рожден ден Енгин Акюрек, бъди щастлив. За много години...

# 523

https://twitter.com/EAdeaz/status/1315598768054702080

За двамата - За РД на Енгин и Неслихан от колегите:

Засадихме дървета от ваше име в 81 провинции (с някои от нашите приятели), както благодарение на рождения ден, така и заради гордостта на нашия екип. Беше удоволствие от ваше име в 81 провинции, най-вече Хатай ( заради пожара). Честит рожден ден Енгин Акюрек, бъди щастлив. За много години...

Браво,браво на колегите!
Днес съм толкова превъзбудена,сякаш имам празник в семейството си.
Не мога да се съсредоточа в работата си,толкова красота и любов сте споделили по повод празника на нашия
харизматичен и талантлив Енгин.
Да е честит,да е все така успешен,да пръска чар от екрана,да усеща голямата ни любов и тя да му дава сили
и мотивация за още незабравими превъплъщения.

Хубав ден и довечера на кино

# 524

Толкова много поздравления има към Енгин, което говори за обичта и уважението към него.
Все още чакам някоя снимка-подарък от сета.

Общи условия

Активация на акаунт