Юнски бебета 2021г

• 40 523
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Ние не сме правили от преди да прокървя. Пък сега съвсем не ни е до секс и на двамата. Предпочитаме всичко да е наред, отколкото за единия секс да се притесняваме после какво ще стане.
Иначе доктора нищо не спомена за това, а и аз не съм питала. Хич не ми беше до секс въпроси Blush
Засега сме пас с това занимание Grinning

# 166
Здравейте момичета!
Включвам се и аз в темата с тупкащо сърчице което чухме днес в 6+4 гс. Two Hearts Терминът се очаква да е на 04.06.
За мен е втора бременност като първата приключи злополучно в 28гс миналият ноември.
И двете постигнати чрез инвитро.
Гледам да го карам спокойно въпреки всичко. Засега нямам кой знае какви симптоми освен че по някое време през нощта започват да ме побъркват краката. И с предишната бременност беше така.
На терапия с клексан съм и разни други остатъчни работи от инвитрото.

Пожелавам на всички леко бременеене и пухкав финал! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 14:48 от Jessito*

# 167
Джеси, никакво мърдане от тук! Много съм щастлива, че ще бременеем заедно Heart Eyes Всичко ще бъде наред! Hug

# 168
И аз Тикълсче!  Друго си е като започнеш с позната сестричка! Flowers Hibiscus

# 169
  • София
Джесито, много се радвам да те видя в тази  хубава тема и да обсъждаме щастливия повод, а не злополучният такъв. Ще треперим заедно Simple Smile) Успех и пухкав финал! ❤

# 170
Ще се справим този път Вики! После ще пишем в другата тема да вдъхнем кураж! Flowers Hibiscus

Някой беше питал за фб група. Има вече.

# 171
  • Замък сред облаците
Момичета, и моят преглед мина днес. Точицата си е на мястото, отговаря на 4гс + 6 дни, което според докторката е нормално заради удължения цикъл. Предписа ми по 20 капки Вигантол заради ниското вит Д, да продължавам фолиевата и следващият преглед ще е след около месец към 10 гс. Без да я питам каза да се въздържам от контакти поне до 20 декември някъде.
Успокоих се засега, макар че тотално се обърках как се смятат седмиците вече. 😅

# 172
AAndreeva можеш да си свалиш това приложение.Ползвах го при предишната ми бременност,ползвам го и сега и доста ми допада.

# 173
  • Замък сред облаците
AAndreeva можеш да си свалиш това приложение.Ползвах го при предишната ми бременност,ползвам го и сега и доста ми допада.

Благодаря за препоръката, изглежда супер каквото разцъках! Обърквам се понеже ехографът показва 4+6 гс, калкулацията според овулация ми дава 5+5гс, а според ПРМ - 6+3гс. Чудя се това отклонение нормално ли е, ехографът точен ли е...или има проблем? Според докторката е ок.

# 174
Направете групата скрита и само един човек да добавя, след като провери кой е и за какво се бори. Така, който си поиска може да влиза, а аз не желая всеки да ми чете най-интимните споделяния.

# 175
  • Германия
Направете групата скрита и само един човек да добавя, след като провери кой е и за какво се бори. Така, който си поиска може да влиза, а аз не желая всеки да ми чете най-интимните споделяния.
За Facebook става дума, нали? Аз също се изненадах, защо е публична, всеки ще вижда какво си пишем или аз какво съм писала. Даже като подадох заявка се изплаших, че ще ми се появи някъде терминът на раждане😳. В никакъв случай не желая да се вижда от всички мои и чужди контакти. Едва ли ще бъда активна там. 🤔

# 176
И аз подадох заявка и после видях, че е публична и се притесних колежките ми да не ме надушат, че си имам клюкарки в екипа. И си отмених заявката. На по-късен етап ще се включа, когато споделя в работата. Blush

# 177
Миналият път я направиха private след първите няколко седмици. Мисля че в началото са отворени за да се съберат хора. Аз също се притесних и тествах от ФБ на мъжа ми след като ме приеха, но не излиза нищо за мен и групата, освен ако специфично не потърси и не види членовете.

# 178
И аз съм във групата, но я направете тайна Simple Smile

# 179
AAndreeva аз на ехографите хич им нямам доверие.При предишната бременност когато отидохме за първи път,си спомням,че имаше някакво отклонение и когато попитах доктора ми каза,че на този етап да не го гледам това.Обясни ми,че едно леко мръдване на мишката и става разликата.По късно на 4д ми изчислиха термина със седмица назад.Накрая родих предизвикано две седмици след термин.Сигурна съм,че ако е имало нещо притеснително,доктора е щял да ти каже.

Общи условия

Активация на акаунт