Юнски бебета 2021г

• 38 434
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви, сега ще пиша и там.
Спрямо референтните стойности за първия триместър - 188-2000 (естрадиол), То моят е в граница, но на долната граница...
прогестерон 4-47 (моят 25)

И тази късна овулация (6дни закъсня) спрямо преди... не знам от физическо пренатоварване, гладуване ли е причината, но дали яйцето е некачествено...

# 376
  • София
Здравейте, момичета! Може би малко рано пиша, още не мога да де опомня и да осъзная, че съм бременна. Трета бременност, имам две деца - първокласник и 4-годишна принцеса, това сега ми идва като гръм от ясно небе. Имам пъпна херния, леки бъбречни проблеми и лекувам гъбички и бактериална вагиноза и изведнъж - втора бледа черта!
Как ще се оправям само Господ знае!

# 377
Искам и аз да питам нещо, случва ли ви се да хапнете малко като количество, а да имате чувство че сте изяли много и да ви засяда направо на гърлото.. Защото аз съм така и вече ме е страх да се храня...

# 378
Искам и аз да питам нещо, случва ли ви се да хапнете малко като количество, а да имате чувство че сте изяли много и да ви засяда направо на гърлото.. Защото аз съм така и вече ме е страх да се храня...
Да, чувствам се сита от много малко количество. Става ми тежко.
Ама след 2 часа пак озверявам.

# 379
  • Prades-le-Lez
Аз съм така вечер. През другото време си ям с апетит, вечер също съм много гладна, но като почна ми е тежко и трудно и ям малко и си лягам. Иначе като цяло ям по малко, но начесто, за да не ми е тежко. Пия и много вода.

# 380
  • София
Здравейте! Вчерашният втори преглед мина добре Simple Smile. Моята докторка не е много словоохотлива, но каза че нещата изглеждат чудесно за сега. Нищо не спомена за сърцето и понеже ми каза да отида пак чак на 11 ноември и аз я попитах тогава ли ще го чуем и тя каза да. Аз сега съм в 6+2 гс, а тогава ще бъда вече 9+1 и се чудя не е ли малко късничко. Иначе от два дена ми се появиха някакви вагинални сърбежи и ми пусна МБ и цитонамазка.
Междувременно ми се върти в главата да си потърся друг лекар, защото при сегашната има много голям наплив и то не от бременни, часовете се записват месеци предварително и съответно аз винаги съм без записан час и стоя и чакам права  с часове, за да ме вмъкнат.
Между другото и аз все едно не съм бременна Simple Smile, засега нямам никакво гадене и като цяло се чувствам много добре. Леко са ми напрегнати гърдите и малко понаедряли и отвреме на време още от самото начало ме понаболва корема.
Пия витамините на Джеймсън за бременни и рибено масло.
Ето го и плодното сакче от вчера:

# 381
Здравейте,

Включвам се и аз, на 26 съм и на 11.10 видях двете чертички. Първа бременност ми е и силно се надявам всичко да е наред. Flowers Four Leaf Clover
Веднага си записах час за гинеколог,който е днес 22.10.
По сметките ми и помощ от калкулатора съм с термин за 08.06, в 7г.с.+2 в момента
По това,което прочетох тук,ако сме късметлии днес на прегледа има вариант да чуем пулс. (много силно се надявам да е така).
Иначе за симптоми,аз нямам зацапване, но за сметка това гърдите ме болят много,имах усещане за придърпване ниско долу в корема,но сега някак намаля,което леко ме притеснява.Уморявам се бързо ( а попринцип спортувам),заспивам рано,което е не типично за мен и от време на време ми е лошо,но нищо което не мога да понеса

От днес за жалост започна да ме боли гърлото, смуча лукчета, но се съмнявам те да ми помогнат. Слава богу днес съм на преглед и ще мога да попитам.

Успех на всички пожелавам ! Heartpulse

# 382
  • София

Здравей, радвам се че започваме да пълни темата лека по-лека. Всичко ще бъде наред не мисли лоши неща. Въпреки че и аз с първата бременност не съм мислила много, много. Просто се радва че ще имам бебче, но тогава бях на 19 и на 20 родих. Но сега е по различно може би вече осмисля нещата по друг начин, но знам че всичко ще е наред Simple Smile

Здравейте, на мен ми е втора бременност, сега съм на 19, ще родя на 20, този път близнаци!
С малката бях самата аз малка, но съм щастлива, че се случи тогава и така както се случи. С таткото сме много щастливи и това бебче, или по-скоро тези бебчета 🤣, са искани и планирани. В 7г.с съм с термин 11 юни (ако може да ме добавите в заглавния пост, моля) и засега имам само леко гадене и трябваше да спра да кърмя, което беше нещо много специално за мен, но от няколко дни гърдите ми се чувстват огромни и наболяват леко, което нямах при първата бременност, вие изпитвате ли подобни?

# 383
Успех на всички нови дами и ви пожелавам успешна и лека бременност Flowers Four Leaf Clover

Елизабет Кежева 678647 Същото е и при мен с храната. Имам доста апетит, но като започна да ям бързо се засищам. Реално ям често и по малко. Имам и някаква непоносимост към сладкото.

baby_a Ние работим в офис на смени. Общо взето сме полу-дистанционно. Налага се често да се включвам на външни срещи с клиенти. Поради повишени бройки, срещите леко по леко се отменят и минаваме към виртуален режим. Ако нямаш нищо против да споделиш за бременността си по-рано, могат да се съгласят поне на полу-дистанционен режим. Да ги посетиш само 2 пъти на седмица или както прецениш. Можеш да кажеш, че ще имаш често прегледи. Според мен са по-склонни към този модел. Иначе се съмняват ужасно много като чуят за изцяло работа от вкъщи. Изглежда само големите корпорации позволяват на служителите си изцяло дистанционна работа.Unamused

# 384
аз съм управител на средноголяма фирма и от началото на извънредното положение работим изцяло от къщи. Пускаме анкета от време на време да видим каква е нагласата на служителите и се съобразяваме с мнозинството. Да ви кажа, откакто съм от страната на работодател, по съвсем друг начин гледам на нещата. Разбирам, че каквото и решение да вземем, все има недоволни, ядосани, неоценени и пр. В момента има сърдити, че работим от къщи, но това е желанието на по-голямата част от екипа, а да се поддържа огромен офис за няколко човека, е неоправдано. Честно да си призная, и аз имам съмнения дали някои хора си вършат съвестно работата и много загубихме връзка и екипност, но засега продължаваме по този начин. Вие най-добре познавате работодателите си, но всеки нормален човек би влязъл в положението на бременна в условията на извънредна епидемична обстановка, не се притеснявайте да говорите с тях, дори да е рано, то точно тези месеци са най-критични и трябва много да се пазим.

# 385
Здравейте! Записвам се с термин 06.06. Имам горчив опит с неуспешни бременности и силно се надявам тази да е успешна. Страхувам се от всеки преглед. Вчера видяхме ❤ и всичко за сега изглежда наред - 7с+4дни. Имам син на 7 години, който отдавна мечтае за братче или сестричка ❤ Моля се този път да изпълним мечтата му! Нека в темата има само хубави новини! 🍀

# 386
Чери добре дошла! Тук сме до успешен финал този път! Всичко ще бъде наред! Heart

# 387
Добре дошла Черешке! Както казва Тикълс, този път никакво мърдане до финал!  Flowers Four Leaf Clover

# 388
Здравейте, записвам се и аз в темичката. Трета бременност, имам си две момчета на 7 и на 5 г. пълна лудница. Термин около 24.06 още не съм ходила на АГ мисля към началото на следващата седмица да го посетя. Мисля, че е малко рано при мен се получи в късна овулация 21 ден, мога да кажа, че са минали 15 дни. Не съм от активно пишещите, но пък съм от активно четящите Simple Smile

# 389
Здравейте. Добре дошли на всички новозаписали се!
За гърлото помня, че през миналата си бременност бях със силни болки в гърлото и док ми изписа Биопарокс. Тогава ми каза, че е съвместимо с бременност и кърмене. Но все пак питайте лекарите си.
Аз да попитам, получавате ли пробождания от време на време? Аз днес имах няколко пъти, че и отдолу някакси ги усещах...

Общи условия

Активация на акаунт