Юнски бебета 2021г

• 38 355
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Забравих да ви питам,приемате ли витамини за първия триместър?  Какво ви се хапва?

# 466
С предишната бременност пиех,сега ме посъветваха да не пия за момента,че друго освен фолиева не ми трябва.

Забравих да ви питам,приемате ли витамини за първия триместър?  Какво ви се хапва?

# 467
  • Prades-le-Lez
На мен още нищо не са ми изписали и нищо не пия, ядат ми се салати, супи и десерти Simple Smile
На работа мисля още началото на ноември да им кажа, все пак родих преди 6 месеца, върнах се на работа преди 2 и няма защо да ги заблуждавам. Предполагам, че и бързо ще ми личи. Миналия път работих до месец преди да родя (тук във Франция тогава почва шестнадесетседмичното майчинство).
Парацетамолът и тук го изписват при нужда, даже и на бебчетата.

# 468
Аз си взех витамини и желязо, че хемоглобинът ми е нисък. Той ми е назначен от доктор, а витамините ми се отразяват добре според мен и на кърменето дори. Тук витаминита са силно препоръчвани Simple Smile

# 469
Тук витаминита са силно препоръчвани Simple Smile
Сигурно си писала, но съм пропуснала - къде е това тук? 🙄😊

# 470
На каква вълна за хапване сте днес,момичета? Аз от сутринта умирам да гъби в масло😃

# 471
  • Замък сред облаците
Нещо ми се завърна музата за готвене след двуседмично отсъствие и сега ровя из форума за идеи.

Едит: от много зяпане все пак реших да е нещо познато - меки и въздушни хамбургер питки, пък ако ми се размрази каймата и бургери ще направя. Рецепта оттук: https://youtu.be/vEBjVZ2wAbk

Снощи се стреснах от розово зацапване  след пишкане, при условие че цял ден съм на диван или маса и само минахме през два магазина да пазаруваме. Сутринта имаше само някакъв блед остатък и след това нищо. Надявам се да не се появи повече.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 08:58 от AAndreeva

# 472
Силно вярвам,че повече няма да се появи. Аз го имах. Беше един ден само,започнах да пия Утрогестан и за сега да чукам на дърво няма и помен от него.

Нещо ми се завърна музата за готвене след двуседмично отсъствие и сега ровя из форума за идеи.
Снощи се стреснах от розово зацапване  след пишкане, при условие че цял ден съм на диван или маса и само минахме през два магазина да пазаруваме. Сутринта имаше само някакъв блед остатък и след това нищо. Надявам се да не се появи повече.

# 473
Андреева, дано не се появява пак!
Днес се събудих и ми беше толкова лошо, че нищо не ми се яде. Ама вчера накарах майка да направи агнешки главипки и днес ще ги хапване.
Абе аз да попитам, при вас има ли разлика в напрежението и болките в гърдите? Мен един ден ме болят много, един почти не. Не знма защо толкова се психирам като спрат да ме болят.

# 474
Хаха мен пък до снощи въобще не са ме боля ли, но вечерта зърната ми станаха толкова болезнени,че едвам изтрайвах блузата върху мен. Днес болката е само при допир.

Андреева, дано не се появява пак!
Днес се събудих и ми беше толкова лошо, че нищо не ми се яде. Ама вчера накарах майка да направи агнешки главипки и днес ще ги хапване.
Абе аз да попитам, при вас има ли разлика в напрежението и болките в гърдите? Мен един ден ме болят много, един почти не. Не знма защо толкова се психирам като спрат да ме болят.

# 475
За хапването; както имах зверски апетит до преди една седмица, тази седмица е точно обратното. Нищо не ми се яде и едва ли не ям насила по малко, за да не ми е толкова гадно. Не е точно гадене, а по-скоро тотално нежелание към храна. Sad

# 476
  • Замък сред облаците
Засега зацапването не продължава и така да си остане Grin  Впуснах се в подреждане и готвене да не го мисля.

Гърдите и мен един ден ме болят повече, следващия почти не. Вчера не ме боляха докато не се изтрясках сама с ръката, че ми отплесна, и ооох, да видиш не боляло ли 😱😆

Наточила съм се на идната заплата да си купя едно от мексиканските бола бижута. Ужасно ми харесват като дизайн и идея. Вие освен практичните неща (удобни дрешки, специализирана литература, др) мислите ли да се поглезите с нещо друго по-случай бременността?

# 477
mrs.RN мен си ме болят при допир, но съм като някаква луда, защото миналия път преди да разбера, че е спряла сърдечна дейност спряха изведнъж и само се пипам Laughing

AAndreeva обещала съм си възглавница за бременни, винаги са ми изглеждали супер удобни и за небременни, само нз от толкова възглавници къде ще спи ММ.

Има ли някоя от вас, която си отглежда куче или коте, че ми е много интересно как ще реагира моята косматка. Имам супер ревнив померан, не дава на никого да ме пипа. GrinLaughing

# 478
  • Prades-le-Lez
Засега зацапването не продължава и така да си остане Grin  Впуснах се в подреждане и готвене да не го мисля.

Гърдите и мен един ден ме болят повече, следващия почти не. Вчера не ме боляха докато не се изтрясках сама с ръката, че ми отплесна, и ооох, да видиш не боляло ли 😱😆

Наточила съм се на идната заплата да си купя едно от мексиканските бола бижута. Ужасно ми харесват като дизайн и идея. Вие освен практичните неща (удобни дрешки, специализирана литература, др) мислите ли да се поглезите с нещо друго по-случай бременността?

Досега не бях чувала за бола! Благодаря много! Ще взема за мен и за жената на брат ми при първа възможност Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Този път гърдите не ме болят за сега.

# 479
Ох момичета и при мен е така особено сутрин тези гърди нямат пипане през деня е малко по добре,отвреме на време имам леки придърпвания ниско в ляво и все едно нещо ме лази отвътре 🙃иначе никакви други симптоми нямам а да ви питам меко сирене ако се запържи или мине някаква обработка проблем ли е да се консумира?

Общи условия

Активация на акаунт