Юнски бебета 2021г

• 38 236
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
На мен така ми се спииии .... Но няма и няма, изживяваме регресия на бебешкия сън или нещо подобно, т.е. ляга в 20.30 и се почва едно будене в 23.30, 2.30 до 4, гука, пее, бърбори, мрънка.... И в 6:30-7 вече е свежарка. Направо съм като парцал Confounded

# 556
  • Prades-le-Lez
На мен така ми се спииии .... Но няма и няма, изживяваме регресия на бебешкия сън или нещо подобно, т.е. ляга в 20.30 и се почва едно будене в 23.30, 2.30 до 4, гука, пее, бърбори, мрънка.... И в 6:30-7 вече е свежарка. Направо съм като парцал Confounded

Ха така, нещо до болка познато Simple Smile
на колко е твоят бебок?

# 557
На годинка. Вече си мислех, че ще спи непробудно, ама не Laughing

на колко е твоят бебок?

# 558
Момичета, така като ви чета моите симптоми са доста по-различни..
Имам лек дискомфорт в гърдите, спя нормално, но сънувам мнооого - как съм на преглед и виждаме детето, даже сънувах, че е момче Grinning таткото се надява на момиче, може да го разочаровам Grinning
Иначе нямам гадене, а имам чувството че мога да изям всииичко и то само солено и тестено.. ще се търкалям скоро Grinning
И имам някаква болка като менструална, то даже не мога да кажа че е болка, ами се чувствам некомфортно. Като полежа наляво и свия коленете отминава бързо.

# 559
Здравейте, момичета!

Записвам се тихичко в темата и се моля за щастлив финал на бремеността през юни. Heart Днес съм в 8+2 г.с. Преди седмица бях на лекар, видях ембриончето и чух сърчицето. Честно казано най-хубавия звук, който съм чувала някога. Не исках да спра да го гледам и слушам. Още направо не ми се вярва. Лекаря каза, че засега всичко изглежда нормално. Втора бременност ми е. Първата за жалост завърши много рано с мисед. Поради тази причина заедно с кръвния тест за бременност този път си пуснах и изследвания за тромбофилия, и щитовидна жлеза. И на двете места имам проблем и назначена терапия. Имах зацапване преди седмица и нещо. Като цяло от положителния тест насам съм почти постоянно по доктори и изследвания. 

За симптомите: Спи ми се повече, имах горчив вкус в устата, но като че ли колкото повече време минава от приема ми на утрогестан толкова повече преминава. Гърдите ме боляха, после спряха. Даже в един момент омекнаха и съвсем се шашнах, но на следващия ден ми беше прегледа и всичко беше наред. От вчера отново ме болят + че имам и болки в кръста, които преди това не съм имала. Има ли някой в 8ма седмица с такива? Ходенето до тоалетната вече ми е голям проблем и се случва доста рядко, макар че карам основно на супи и прясно изцедени сокове. Зеленчуците не ми понасят особено. Повръщала съм само 2 пъти, но имам гадене на моменти, което се засилва, когато не съм яла по-продължително време.

За споделянето на новината: Не съм суеверна, но предвид предишната бременност засега знаят само родителите ми и брат ми. На останалите ще споделим може би около или след началото на новата година. Ако някой по някаква причина се усети и ме попита няма да излъжа и да отрека, но няма и специално да ходя да го разгласявам на по-широкия кръг от познати.

За подаръците от нас за нас: Моля, споделете откъде сте си взели хубави възглавници за бременни, защото разглеждах на няколко места. Всички са супер по-къси от показаното, с много рехав пълнеж. С една дума направо ще се слеят с матрака от мемори пяна.

П.П.: Регистрирах се специално заради темата. Радвам се, че има място, където да може да споделяме опит, радости и тревоги. Лека бременност и щастливи юнски бебчета на всички!  Heart

# 560
Имате ли температурата, момиче? Моята е 37, 37.2, не знам дали е нормално

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:14 от DaDiSt

# 561
bl00dflowerz с предишната ми бременност (момче) и аз умирах за тестено,сега да не видя нищо от тесто.Иначе и ние се надяваме на момиче,та ще видим.

# 562
Честито на новите момичета! Лека и безпроблемна до финал!
Момичета, така като ви чета моите симптоми са доста по-различни..
Имам лек дискомфорт в гърдите, спя нормално, но сънувам мнооого - как съм на преглед и виждаме детето, даже сънувах, че е момче Grinning таткото се надява на момиче, може да го разочаровам Grinning
Иначе нямам гадене, а имам чувството че мога да изям всииичко и то само солено и тестено.. ще се търкалям скоро Grinning
И имам някаква болка като менструална, то даже не мога да кажа че е болка, ами се чувствам некомфортно. Като полежа наляво и свия коленете отминава бързо.
Моите симптоми са подобни на твоите. Гърдите ме боляха много, сега от няколко дни почти нищо не чувствам (даже взех да се психирам). Спи ми се рано-рано. Често сънувам прегледи. Имам болка ниско в корема чат-пат, тъпа е и като поле а по определен начин отшумява, ама пия и но-шпа де. Гади ми се, но не е непрекъснато. Хем ми се яде, всичко (най-вече солено), хем нищо не ми се яде като го погледна... А и умирам от студ през повечето време (а съм доста издръжлива и обичам студено по принцип).

Надявайте се на спане. Моят е на 4 и чак сега (от ококо половин година максимум) се научи да спи по цяла нощ. Пак има нощи, в които се буди, ама не е като преди по 478382пъти на нощ.
На годинка. Вече си мислех, че ще спи непробудно, ама не Laughing

на колко е твоят бебок?

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:35 от mrs.RN

# 563
  • София
Аз още се бавя с първия преглед, чакам да стана 7-ма г.с. поне. С втората ми бременност имах кафеникаво зацапване в този период, четох, че било нормално при закрепването на ембриона към маточната стена, но си е стряскащо. Гади ми се през голяма част от деня, затова винаги гледам да имам нещо за хапване покрай мен да ми разкара.
Знам, че е още рано за това, но вече почват да ми се въртят разни имена в главата.

# 564
Имате ли температурата, момиче? Моята е 37, 37.2, не знам дали е нормално

Аз вече 12 дни поддържам между 37.1-37.4.😟 И постоянно ми е един горчив вкус, но иначе нямам никакви други особености. Нито глад, гадене, често уриниране, нищо... 😀

# 565
Аз нямам температура.. имах някъде малко след като разбрах 6г.с. Сега като бях болна си я мерих и беше 36.6 Grinning
Иначе с това ядене трябва да се ограничавам аз, че ще се търкалям до финала и без това забременях пухкава..

# 566
  • Германия
Ох, това с вкуса ми е най-силно изразеният симптом и направо ми се повдига от този вкус. Т нямам май, но отвреме навреме ми е много студено.
И все съм Гладна, пък не знам какво ми се яде...

И аз искам момичеее💗 сънувах няколко пъти, днес и лекарката като ми попълва картона с предните бременности вика-трябва да е момиче 😄

# 567
  • Замък сред облаците
При мен апетитът се върна и готвя с желание. Принципно съм със силно обоняние и не мога да преценя има ли разлика.
За температурата следобед се чувствам по-топла, вчера си измерих 37.2 с ел термометър, ама се чудя кожата ми да не е била по-топла с надутия климатик. Към 17.00 ч беше 36.7, а климатика не бачкаше.
При мен още виждам червени нишки на т.х, но са толкова пренебрежимо малки и само 1-2 пъти вчера и днес, че реших да не се впрягам. Тия дни щях да очаквам следващия цикъл горе/долу, така че ако не се засили солидно ще изчакам до прегледа на 10-ти.

# 568
Установих,че бразилският орех претъпява този гаден вкус в устата Simple Smile . Аз също следя Тсх ,днес правих изследване ,едва устисках сутринта ,никой не пожела да ми отстъпи ред ,а виждат ,че сменям цветовете,но и това мина. Получих резултатите, паднали са с по 4-5 единици ,но още не са в норма. Иначе ,ако не ям ми става много лошо  . С времето и дозировката на лекарствата , мисля че всичко ще е ок . Трябва си време и търпение Simple Smile .
    Желая успех и сили на всички ,ще ни трябват. Предвид всичко , което се случва около нас в ежедневието. И тоя соvid-19 .... Допълнително ни усложнява положението. Около мен , роднини са лекари и много отчаяни ,едва издържат смените. Кураж на всички в бранша и пазете се.

Мамчета с малки дечица , трябва ви подкрепа ,малкия много ми се будеше в периода на формиране и никне на зъбите.
 Сега е първи клас ,спинка си ,но през деня  хич не му се учи ,та сме цирк без завеси . Само ги тестват, изпитват,при условие ,че карантината им прецака предучилищното обучение. Пълно разочарование за мен. Но това друга тема Simple Smile
Бъдете здрави.

# 569
Здравейте дами, лека и спокойна бременност на всички. Включвам се с термин 28.06, втора бременност, имам дъщеричка на 6 години. За момента мисля да отида на преглед следващата седмица. Нямам някакви признаци на бременност, като силно се надявам нещата да останат така, защото с първата ми бременност страдах доста дълго време от повръщане и непоносимост към всякакви миризми, дори и такива, които само аз усещах 😂 Все още се колебая за женската консултация, при кой лекар, но има време да го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт