🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 31 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
За мен краката са на Деси а и тя обича много макарони Grinning

# 121
Владо Пенев е тотална щета в ролята, която са му отредили...

Аз все си мисля, че се прави, че никой не може да познае, може би така им е казано за да има малко интрига. Съмнява ме да не позна Лара, както ме съмнява Алекс да не е разпознала Борис Солтарийски, те 100 пъти са пяли заедно. Въпросът е, че дори умишлено да заблуждават зрителите, Владо трябва поне да се опита да звучи малко по-убедено и да си аргументира измислиците адекватно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 17:31 от Lilly_85

# 122
В сравнение с миналогодишния панел, когато почти всички участници бяха разпознати още на първата песен, тези са направо супер! 😁

# 123
Дразня се на панела, когато дават някакви безумни предположения: Лили Иванова, Нона Йотова, Баровеца...
Малко по-реално да гледат. И до сега май никой от панела не е познал участник.

# 124
  • Испания
Панелът е част от шоуто. Не са там, за да познават, а за да забавляват публиката.

# 125
  • Варна/Амстердам
И аз, както много други потребители тук, смятам, че Златният е или Петко Димитров, или Светльо от  "Хиподил". Надявам се той да си тръгне най-накрая. Фаворит ми е образа на Баба Яга, зад който мисля, че се крие Деян Донков или Иван Юруков. Макарончето също ми харесва и съм почти сигурна, че е Деси Слава.

# 126
Снежана Макавеева е много висока... Спомням си в "Черешката..."  на токчета беше почти колкото Димо Алексиев.
Като гледам Хищницата на токчета е висока колкото Зуека....
Антония Петрова-Бередин: "Висока съм 180, тежа 53 кг"....
Не съм убедена, че някоя от тези двете може изобщо да пее...
Така, че търсим не много висока жена, да не кажа направо ниска...

# 127
Панелът е част от шоуто. Не са там, за да познават, а за да забавляват публиката.
Да, де и аз искам да забавляват зрителите, ама нещо не им се получава.
Ама, то има време, може и да стане.

# 128
Дразня се на панела, когато дават някакви безумни предположения: Лили Иванова, Нона Йотова, Баровеца...
От изброените само Лили Иванова е нереално предположение. Другите трябва да ядат нещо, по-скоро Баровеца. А Нона си е перко, като нищо би се навила.

# 129
Ако Лейди Би се окаже Хищницата, Владо Пенев отново ще има да гледа и да се чуди коя е тая особа. Grinning
А представяш ли си как ще гледа, ако Хищницата се окаже Снежана Макавеева и той не я познал, при положение, че ѝ беше "баща" няколко сезона в  "Под прикритие"? Yum

# 130
Ако Лейди Би се окаже Хищницата, Владо Пенев отново ще има да гледа и да се чуди коя е тая особа. Grinning
А представяш ли си как ще гледа, ако Хищницата се окаже Снежана Макавеева и той не я познал, при положение, че ѝ беше "баща" няколко сезона в  "Под прикритие"? Yum

Мне, не е Макавеева, това с голяма положителност мога да го кажа Grinning

# 131
Колкото беше реално предположението на Геро от миналия сезон, че Кукерът е Николина Чакърдъкова. Ама си държа на него до последно, защото беше забавно.

# 132
  • София
Макавеева беше в Родопите почти цял месец, снимаше с В. Божинов. Снимките на филма приключиха преди 3-4 дни.

# 133
Хаха, и аз това си го помислих Grinning Жалко обаче, че не е под никоя от маските.

# 134
  • Ню Йорк
Панелът знаят кой кой е, нарочно заблуждават хората, особено в началото.

Общи условия

Активация на акаунт