🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 31 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Златка е с огромен бюст.
Не е тя.

# 151
Аз пък се сетих за една много сладка актриса, която играеше Донка в "Дяволското гърло" и после в "Съни бийч", който го спряха (по бтв) - Лидия Инджова.
Скрит текст:

# 152
  • София
Тя не живее в България и има малко бебе. Не ми се вярва да е тя.

# 153
Много чалгаджийки ша станат ,но за хищницата все натам бия или от плеймейтките. На Емануела ще и подхожда има стройно тяло ,сетих се и за Джулия.

# 154
Не знам дали е търсен ефект, но като глас тази Хищница и на мен ми прилича на поп-фолк певица, но не особено даровита...

# 155
  • софия
Не знам дали е търсен ефект, но като глас тази Хищница и на мен ми прилича на поп-фолк певица, но не особено даровита...
Възможно ли е да е Мария?!

# 156
Фолк певицата Мария ли? И аз това се замислих, след като писах тук, но не е ли пък доста по-дребна на ръст... и май с по-голям бюст, не че много съм запозната с дамите в жанра де, но такива впечатления имам.

# 157
Мария е нисичка.
Петра- има песен " Хищна хиена".

# 158
Ако Петра е Хищницата, не само Вл. Пенев ще гледа недоумяващо като си свали маската...

П.п. нямам си идея как изглежда въпросната девойка.

# 159
Не е  нито Петра , нито Мария .

# 160
  • Варна
От поп фолк певиците конкурси за красота са печелили Райна, Андрея и Камелия, като от тези трите според мен Камелия е със специфичен глас, т.е. е лесно разпознаваема. Андрея не я зная как пее, а  Райна я свързвам с народни песни.Simple Smile

Петра, пееше " хищна хиена" когато бях дете, сега въобще не я виждам като Хищница, че и мостове да прави.Simple Smile

# 161
Петра не е девойка 😃 би трябвало да е над 50г

беше нашумяла преди 20г с тази песен, днес едва ли някой си спомня за нея

# 162
  • София
Фолкаджийката Мария е много, много ниска, сигурно е около 150 см.

# 163
  • където ми харесва
Да не се окаже накрая, че е Пепа синята прашка 😀

# 164
На мен Хищницата ми звучи като да е макс 35-годишна. Мисля, че е певица По-скоро в попа, а не във фолка.

Общи условия

Активация на акаунт