Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 53 064
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Sunshine state
Благодаря ти, най-после си взе бележка. 👌🏻
Антония ще загуби, защото е кекава и лигава. Жанито номер 2.

# 1 051
Така е.
Един път не са показали Милена да ходи и да сплетничи зад гърба на друг. Не е казала една лоша дума за никого.

Показаха я няколко пъти, а колко не са ни излъчи ли не е ясно.

# 1 052
Наблюденията ми от епизодите са такива - Антония е глезла, мързелива, физически неактивна (упражненията й с крачета и ръчички не ги смятам за физ. активност), психически не е много устойчива, алманаха не вярвам да го е изяла и ще играе на късмет.

# 1 053
  • SF
Pupitka, никак не е трудно да откажеш някого да разговаря с тебе.

# 1 054
  • SF
Наблюденията ми от епизодите са такива - Антония е глезла, мързелива, физически неактивна (упражненията й с крачета и ръчички не ги смятам за физ. активност), психически не е много устойчива, алманаха не вярвам да го е изяла и ще играе на късмет.

Тя не е изяла алманаха, но и Милена не го е изяла. Според мен и двете са еднакво мързеливи и изкарват деня си в седнало положение. Но Антония демонстрира поне ежедневна тренировка и навици, а Милена - физкултура.
Аз не споря с вас. Интересно ми стана защо сте убедени, че Милена ще победи. Аз не мога да преценя коя е по-устойчива физически. Милена определено не е тренирана. Антония е по-спортна.

# 1 055
  • Sunshine state
Виж, едно е разговор, друго е заяждане. Ти започна първа, може би сметна коментара ми лично към теб, а аз дори не съм забелязала никове на потребители, просто си коментирам.върни се и виж. Не съм целяла да се дърля с теб, с никого не го правя. Мир?

# 1 056
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина не ви разбирам.
АНГЕЛ ясно и точно си каза в предаването,че сяда от страната на Милена,за да не й е празна пейката и че ако всички  седнат от другата страна,не е ок,не се прави така.И този момент е заснет не в стаята за интервюта,а докато разговаря с други хора на двора,та да кажеш,че преиграва пред камерата.Ангел си е селяк и невъзпитан,но човещина има у него.И той вижда,че нещата излизат от контрол и вече не е просто майтапене с шефката Ф.
Милена не я харесвам и смятам,че ще отпадне на следващите етапи,но преди нея искам Антония,Дана противната и Поли да си заминат.После да е Милена.
Надя и Мария са най-силните жени там и според мен ще си избутат до финал.Не виждам кой би ги победил.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 18:03 от Adoralova

# 1 057
Мисля, че Милена ще спечели, защото е по-голям инат от Антония, тя си я избра за противник и ще е много надъхана да победи, заради заявките, които прави пред останалите и пред нас зрителите. Милена просто е по-мотивирана да спечели дуела. И е по-жилава от Антония чисто физически. Така ми изглеждат на моя телевизор, хаха.

# 1 058
  • Варна/Лондон
Аз все ни в клин ни в ръкав се включвам в подобни теми, но трябва някъде да споделя колко адски ме дразнят фермера тази седмица и тоя с брадата, Петър. Още не мога да реша кой ми е по-противен като характер. Единия се има за някакъв мачо, велик мъжкар, грубиян, с толкова семпла линия на мислене, че чак простее като говори. Петър това. Гвардееца много го е пекло слънцето, не само на паветата, а и на селската нива. Точно селски хитрец, сега както е в носия, Хитър Петър празна му торбата.

# 1 059
  • Варна
Хексе, що се заяждаш? Какви факти очакваш? Потвърдени? За някакво си риалити, където може и да са поукрасени историите на участниците, за да са по-атрактивни.
Всички запленени от Пешко се опитват да го изкарат много умен, без да осъзнават, че умен и образован Не е едно и също. Може да е изкарал някаква школа за пилот. И? Това го прави много умен ли?
Не се заяждам, наистина. Просто ми е чудно, че някой изплясква нещо и после двама-трима след него: ами да, знаех си. А то реално няма грам факт.

# 1 060
  • Sunshine state
Ами правим си вятър на устата, за това е темата. Тя не е някаква сериозна хроника за събития и факти, все пак. 😉

# 1 061
  • London
За мен Милена е спортна също, сама каза, че обича екстремни спортове. Стреля с лък, една от игрите май ще е с подобни елементи ( стреляне с прашка ). А и има някой в горния етаж, игрите искат и силна воля и психика. Антония едва ли е много устойчива, мама меси и тате носи изключват тези качества. Иначе ги разбирам след споделеното за братчето й навярно е глезена тройно, нормално и обяснява много неща. Нооооо това с носията и чепенето като цяло няма преглъщане. Не я ли тревожи, че тия хора я гледат не знам.

# 1 062
Милена се представя, че практикува някакви екстремни спортове, дава вид на жилава и енергична, има хъс за победа, оглежда се, ослушва се, решава бързо кое как. Тонката ми изглежда като една флегматична трътка, тя и упражнения прави легнала /това на майтап/. Затова очаквам Милена да победи.

# 1 063
  • София

Аз не споря с вас. Интересно ми стана защо сте убедени, че Милена ще победи. Аз не мога да преценя коя е по-устойчива физически. Милена определено не е тренирана. Антония е по-спортна.

Аз го мисля от наблюденията ми ,когато са играли за имунитет-Антония се влачи като един дроб,докато Милена например беше втора след Мария.Освен това разбрахме,че обичала екстремни спортове-тоест има по-комплексни качества от тези на Тони-които ваят снага.

# 1 064
  • London
Как я виждате Антония да нареди пъзел? Гледах и промото опитват се да ни излъжат, че Антония се справя много добре, което винаги говори,че точно обратното е станало и гледат да скрият.

Общи условия

Активация на акаунт