Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 959
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
хехе, Мери, покрай работа понахвърлям някои неща и тук за разтуха Wink
а и пиша доста бързо, похапвам по някоя и друга буквичка понякога и такам Simple Smile

Така, дойде почивната неделя. Какво се промени в моите виждания и симпатии

Лични симпатии:
+ Боби, Ангел и Илиан / Надя и Мария
= Стоян и Данчо / Дана и Ваня
- Петър, Калоян, Митко и Асен / Даяна, Поли и Антония

Големи размествания има при мен, което е нетипично, но това е положението. Просто в този сезон ми е трудно да си намеря личен фаворит и има едно непрекъснато движение нагоре-надолу. Но вече си има тенденция и тя е, че Боби най-дълго време ми е в челото (всъщност от седмица 1 си е в тази листа и не мърда), т.е. към днешна дата това е личният ми фаворит, с някои уговорки разбира се. А уговорката е, че просто не ми е интересен и не предизвиква вълнение у мен. Но нз, ако даваха наградата днес, по-скоро ще съм доволен.
Илиан втора поредна седмица остава на върха, но с уточнението, че е на косъм да изпадне от там, защото имаше една черна точка при разпределението на бисквитената торта. Дори и да било по заръка на Калоян (дефакто така и не се разбра на 100%, защото самият Калоян отрече да е давал такова нареждане) пак бе грозно самото му изказване и самодоволството от упражненото унижение. Но хайде от мен да мине този път...
Ачо дърпа нагоре. Вълк единак е той, което ми допада. Да, Бай Ганьо е, но е доста колоритен и интересен за наблюдаване играч, а мисля, че и е доста силен в игрите, въпреки телосложението си. Не плете интриги, по-скоро се заяжда на дребно, работи ама което на него му харесва/изнася (и никой гък не смее да му каже от мъжете), заяжда се, прави си шоуто и се забавлява без да се взима прекалено сериозно.
Надя и Мария също се изстрелват на върха. За Надя е за втори път от началото на формата (2 от 4 седмици), а за Мария е дебют.
Дана за първи път ми изпада от плюсчетата. Много дълго време и давах шанс след шанс, но непрекъснато ме разочароваше. Разбира се симпатиите ми към нея си остават (просто я приемам като едно детенце, има такива хора дето каквато и беля да направят и някак си минават между капките и им се прощава) и винаги мога да я върна горе, от нея си зависи. Но също е запомнящ се участник. Тези погледи и психопатийни прояви ще се помнят дълго според мен... Wink Хепи Ванче си държи златната среда, но някак си ми е безлична. Нищо не се случва около нея. Та е там май само за общ фон. Поли поне им пее...
Митко никога не съм го харесвал, не знам защо. Просто инстинкт. И през изминалата седмица си показа рогата с тираничните си въжделения по адрес на ратаите.
Голямо сгромолясване за Петър и Калоян. Петър след три седмици в плюса (стоеше там само заради визитка и бачкане, той просто не си отваряше устата в началото) директно се срина до минуса, а Калоян още от миналата седмица ми изпадна от горната листа, а сега вече е и в най-долната. Още миналата седмица ме разочарова и постоянно регресира, като в момента по-скоро го съжалявам.
За Асен или добро или нищо...
Тони и Поли са нон-стоп на дъното, няма смисъл да ги коментирам. Даяна обаче лично на мен не ми харесва и това си е. Бутах я насила нагоре, опитвах се, давах и шансове, но просто усещам един фалш в нея и това си е. Дано бъркам и дано не е такава, не я познавам естествено, но според мен при нея има прекалено много лични интереси и е голям нагаждач. Не ми харесва и с критериите си за мъж. Това с танците ме уби буквално (и в моя защита да кажа, че преди години тренирах спортни танци инспириран от любимия ми филм, ''Мръсни танци'' та мисля си що годе умея да танцувам, ама изцепката и в тази насока окончателно ме отказа от нея, а сигналната лампичка, че нещо не е в ред с тази жена светна ярко).

Прогнози за финалисти
С всички уговорки, че още е рано и че не сме видели много от участниците в дуели чини ми се:
Боби, Ангел, Данчо, Петър и Калоян от мъжете и Надя и Мария от жените. Последните ако не се изпокарат и не се изправят в пряк дуел ще е много трудно да бъдат победени от останалите жени. С напускането на Милена за тях става прекалено лесно ми се струва. Но от казаното от Иван и Андрей си мисля, че ще я върнат. Да, може и да е партенка и са ни пуснали по пързалката с някои свои подмятания за бъдещото развитие по оста Надя/Милена, но според мен е логично да направят всичко възможно да я върнат по някакъв начин и под някаква форма, защото им правеше рейтинга. Не е много добре това и не е много справедливо, но от друга страна няма да е прецедент и го има в играта и не само в това риалити. А и в крайна сметка Милена не загуби като Асен (позорно), представи се що годе добре, просто очаквахме много повече от нея, иначе си се раздаде и в силовите игри би с почти двойно време Антония.
Хайде все пак да стесня избора за стандартните две+две:
Боби и Ангел (последния за да има изненада, защото масово се очаква да са Петър и Калоян) + Надя и Мария. Но ако върнат Милена и последната има шанс с игрите може и тя да е единия финалист, но в никакъв случай няма да спечели/да и дадат крайната победа.

# 1 366
Връщам малко темата за Петър, профила му в инстаграм и децата. Според мен са близначета и са негови. Има прекалено много техни снимки още от бебенца, а мъжете рядко качват толкова снимки на племеници или др. роднини. С майката явно са разделени от много време, той загатна, че има някаква тежка раздяла в един от първите епизоди. Също ми се струва от снимките, че има и брат близнак, но не еднояйчен . Предполагам, че умишлено крият подробности за личния му живот, за да поддържат сценария за двойки, тройки и т.н. Simple Smile

# 1 367
  • Sunshine state
И аз мисля, че е възможно да върнат Милена. Точно заради Иван и Андрей. Няма да коментирам дали е честно или не, така мисля.

# 1 368
https://youtu.be/Du5eFmessRA

Камен Донев,  момиче с балон/момче с кофа

На това ми напомни Иван като обясняваше условията на петата игра:)

# 1 369
  • Другата България
Дяволче, честно си признавам, че ако не бях на работа туй дългото нещо нямаше да имам време и нерви да го изчета.
Ти все едно спортно събитие коментираш,  то са класации, то са места, то са фаворити....Joy
Единствената причина, поради която ще ти простя за Надежда е "снемането на доверието" от ултраската на Левски. Така де, и преди, и сега-само ЦСКА!  Иначе да, Дана ще се запомни. С налудничав поглед, психопатско поведение и вечния страх от дуели.
Но Надежда да ти е фаворит - бляк!
Това злобно нещо, дето плюе като ромка от Столипиново, и е със самочувствие на великан във всяка една област на живота....що така?
Май си й единствения фен в темата, четох и във ФБ, че то там всеки втори коментар е "за" Милена и против продукцията, и Надежда се споменава така, между другото, ама не с добро.
Дано наистина върнат Милена, само за да видя физиономията на Надка.
Отсега си я представям.Joy

# 1 370
  • София
ахам, само ЦСКА, шалалала Simple Smile
Е, сега от фаворит до фаворит има разлика. Няма да плача ако отпадне. Wink Ами виж сега, Надя си стои зад думите и делата. Не се извърта, когато трябва казва истината в очите, но не се налага на всяка цена, нито се опитва да е център на внимание, нито се фука колко тренирана е била, нито ходи по гъза на хората или да ги придърпва и да им нарежда да гласуват за нея за фермер. Stuck Out Tongue
Пак да напомня, че когато Калоян избра Тони за работник на седмицата всички бяха в недоумение, но всички си мълчаха (обадиха се ама пред камерата за нас зрителите). Докато Надя смело там на масата пред всички се изказа против тази номинация и каза, че Даяна е била достойната за нея. Освен това от видяното до тук Надя е добър играч, комплексен и е точно за такъв формат като Фермата, защото умее да върши фермерски неща. Тя е от друг свят, с други схващания за живота. Да се опитаме да погледнем и през нейната гледна точка. Така както гледате през призмата на Милена например...
Simple Smile

# 1 371
  • Другата България
Е, от видяното от теб.
И за теб е добър и комплексен играч.
Но не знам по какво съдиш за комплексността, след като досега Надя освен да готви, да прави кафе, да вади мед и да се прави на мандраджийка друго не сме я видели да прави.
На арената да се докаже, тогава ще говорим.
Тя и Милена даде сама заявка, че е силна. Пък видяхме какво стана.

Пропуснах да кажа, че според мен следващ ратай и дуелист ще е Даяна. Поли пак ще остане да...грознее.

# 1 372
  • София
Е, така е, докато не видим някой на Арената, само можем да гадаем. Ами съдя на базата на първия дуел, мъже срешу жени, където и Габи и Надя и Милена се представиха добре, въпреки че загубиха категорично от Данчо, Миро и Калоян. Също така имахме две игри за имунитет, в едната бе четвърта (образно казано), а в другата първа. При тестовете за имунитет от ратайство има две победи от четири кръга. И е ясно, че умее да сече дърва. Т.е. не малък набор от плюсове до тук. Но си права, трябва да видим дуел на Арената и как ще се представи даден участник там преди по-сериозни изводи. До тук имаме само един, който ни е убедил в реалните си претенции и това е Боби.

# 1 373
Гвсрдейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата.
Като ви чете човек за малко да повярва, че сте омъжени за милиардери. Айде холан.
Съвсем не, но да си говорим честно.Момичета като Антония/бърза справка личния и профил във фб, показва доста разкрепостено държание/ не харедват скучни младежи като военното момченце с разсъждения като на 65+ годишен старец. Стигаме до финансовата част, там се изънва съвсем. И за финал като добавим не много интелект. Той още не е разбал, че милена номинира най-милото му за да му отмъсти..Страшен стратег е , няма що.
Калоян е въздух под налягане. Говори за чест, достойнство и т.н., но поведението му крещи, че не е наясно със значението на тези думи. Нормално, надъхан е като повечето военни, но действията му се разминават с думите.

# 1 374
Милена блъфираше за суперподготовката си. Адвокат е. Но последната седмица беше за нея ад. Трима човека са непоносими - Ангел - простак и нагъл, Надка - злобна и подмолна жена, Дана - психично-нестабилно момиче, крещящо непрекъснато (аз си мислех, че е по-млада, но се оказа на 26 години, което изобщо не оправдава поведението й). Опредепено Милена си е конфликтна личност, но и тя е човек. След подобна седмица, радвам се, че се маха от тази отровна за нея среда. Антония ме отврати с тези къси рокли и демонстрации на някои части от тялото. Някой много точно беше написал, че в нормални условия нямаше изобщо да обърне внимание на Калоян и може би е сценарий на продукцията, защото всичко ми изглежда много изкуствено. Стана ми мъчно, че Милена отпадна, но пък така си е най-добре за нея.

# 1 375
Милена по БТВ в момента.

# 1 376
Ангел обаче добре си играе играта. Аз предположих, че за пред зрителите ще подкрепи Милена, но по каквато и причина да го е направил, получи му се - в антракта се видя, че я подкрепя и нахъсва - както може, но не мълча.
Та, има червена точка от мене, даже и да е игра и опит да си поизчисти лицето пред публиката. Тук всякакви теории се развиват, но на мен ми се иска да вярвам, че е проявил И малко съпричастност и затова я е подкрепил. Simple Smile
А Ангел изглежда доста силен играч, единствен той успя да се изкатери по въжето - освен йогата. Та като нищо и на финал да иде, ще му трябва вотът на публиката. Simple Smile

# 1 377
Скрит текст:
Не знам дали и кога се връща във Фермата Милена, но сега е на живо по БТВ т.е ако се е върнала вече е отпаднала отново. Предаването е точно 5 семици назад - засякох, когато празнуваха 15 август и Мария получи картичка от семейството си. [\spoiler]

# 1 378
  • Варна
Надя била изстрадала жена. Човек, преживял тежки моменти в живота си обикновено се смирява, а тази не.
Не била ходила да дудне по хората, я си върни от предната седмица предаванията, Дяволо, да видиш как първа, без да е тема на разговор и да я питат, ходи и плюе отрова върху Милена. И това е жена със стаж, дето трябва да се е научила кога да говори и кога да мълчи.

Много се смях на " Калоян гони Антония, тя търчи по Петър, а той си пада по Калоян 😄😄

# 1 379
  • София
Може ли линк към ФБ профилите на фермерските участници..

Общи условия

Активация на акаунт