Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 774
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 330
Аз ни най-малко не защитавам Милена и Асен, нелепи образи са- всеки в своя си стил, обаче не мога да се съглася, че Дана е интелектуален капацитет, след като има най-много верни отговори.

А Шестака може да е много ВИП персона в Мелник и околията, ама и той не впечатлява с интелект...
Аз не твърдя, че Дана и Митко са много умни. А че Милена и Асен не знаят неща, които далеч по-необразовани хора помнят.

# 331
Ама Милена никого не се е опитвала да мачка по времето на своето управление. Управлението ѝ може да беше пълен провал, но отношението ѝ към хората е било нормално. Не ви ли направи впечатление как се отнесоха с нея, преди да им свие бирите? Като ти правят напук, трябва да търпиш, така ли?
Отмъщават ѝ - за какво,за лошото управление? Смешно е.

И не съм фен на Милена, не мога да я понасям, просто не съм фен на глутницата, която в момента е срещу сама жена.
Хексе, тя нарочно ги дразни, не е без да иска, та. Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 18:59 от Ензим

# 332
  • Варна
Имам познат,явил се на кастинг и той сподели ,че там Асен е бил определен за фаворит,лидер-каквото и да значи това.И му е много чудно какво се е случило после.Аз освен че е културен и спокоен,не мога да уловя нищо друго.
Както бай Анго каза, изглежда всичко е само на думи/фукане?/, а и ръцете му са наврени в д*пето.

# 333
  • USA
Коя беше тази Никита? Не помня участничка с това име?

Поведението на Петър било нормално?!:flushed: Ти сериозна ли си? Ами ако следващия път не хвърли чашата на земята,а право в главата ти??Не знам,на теб ако ти е ежедневие да се занимаваш с агресивни,налитащи мъже,за мен не е,и категорично не го приемам.Срина се в земята Петър.

Милена,че е нетърпима е така.Претенции,фукане,лицемерие...затова не я харесват.
Обаче колко пък бира да са си взели,2-3 бири,вместо 1-2,че нещата да ескалират толкова?

# 334
  • Варна
Обаче колко пък бира да са си взели,2-3 бири,вместо 1-2,че нещата да ескалират толкова?
Аз за 10 разбрах, при условие, че са имали около 20 за цялата седмица.

# 335
  • при късмета
Ама Милена никого не се е опитвала да мачка по времето на своето управление. Управлението ѝ може да беше пълен провал, но отношението ѝ към хората е било нормално. Не ви ли направи впечатление как се отнесоха с нея, преди да им свие бирите? Като ти правят напук, трябва да търпиш, така ли?
Отмъщават ѝ - за какво,за лошото управление? Смешно е.

И не съм фен на Милена, не мога да я понасям, просто не съм фен на глутницата, която в момента е срещу сама жена.
Не ѝ отмъщават за нейното управление, а за лични нападки с/у всеки. Заедно със сърказъм, обиди, унижения. Не само през феррмерството ѝ, а до сега като цяло. В един или друг момент е захапвала, правила язвителни забележки или направо обиждала и унижавала някого. Не подимна никой, освен Жанет и Антония, на тях се мазнеше, защото ги вижда като най-лесни за манипулиране и те са такива. Поли също не е била на прицел, но това е заради другите две. Иначе от нейна страна е Поли е игнорирана просто. Даяна също се опита да спечели за приятелка, но видя, че няма да я манипулира и също я игнорира.
По приницип и аз чисто инстиктивно заставам на страната на единака, отхвърления, държания настрани, но конкретно в този случай, пак ще кажа, че важи поговорката "каквото сам си направиш и цяло село не може да ти направи

Кагота всички отидоха до ратайската къща и седнаха на масата, думите на Милена бяха: Сега ли да кажем на фермера, че му липсват 10 бири или после? - обръщайки се към Асен, с престорена радост

# 336
10 бири да изпият е абсурд, те трябваше да са под масата, ако е вярно.

# 337
  • София
Как ще изпият 10 бири,взели са 2-3,и вино малко пиха и стана белята Simple Smile
Изобщо малко им е алкохолът тази година.Аз помня,че всичко интересно се случваше като ги почерпят доволно.
Много се смях Милена като му каза на Асеня,как сега двамата фермери ще се въртят в леглото и ще се чудят нея ли да пратят на дуел,него ли Simple Smile
На нея обаче й е широко около врата,тя може да си избера поне 2-3 по-слаби от нея.

# 338
Що, бе, има хора, които няма да се напият от пет бири Simple Smile

Ма ко, защо сега, защо не са ѝ отвръщали на момента? Защо точно сега трябва да ѝ отмъщават (колко тежко звучи само - отмъщават, все едно коой знае какво им е причинила Joy)?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 19:17 от Ензим

# 339
само за адвокатката говорите. явно тя привлича аудиторията с добро или лошо.
опосумите само това чакат - ще ни я навират в очите нон-стоп.Smiley
в същото време другите участници може да са много по-зле от адвокатката, но няма как да го видим.

Аз се надявам,  че тя вече е излязла, и това, че сега коментираме няма да ги амбицира да я пазят като интересен участник.

# 340
  • Другата България
Скрит текст:
Как ще изпият 10 бири,взели са 2-3,и вино малко пиха и стана белята Simple Smile
Изобщо малко им е алкохолът тази година.Аз помня,че всичко интересно се случваше като ги почерпят доволно.
Много се смях Милена като му каза на Асеня,как сега двамата фермери ще се въртят в леглото и ще се чудят нея ли да пратят на дуел,него ли Simple Smile
На нея обаче й е широко около врата,тя може да си избера поне 2-3 по-слаби от нея.
Именно.
Милена и да отиде на дуел, ще се върне. Антония, Дана и Поли са "безопасни игли". Тя избор има, Асен е проблемен.
И това на Петър - "а ти си на дуел" така прозвуча....баш фермера заплашва единия ратай открито, че ще го умори от глад, а вицето заплашва другия, че ще иде на дуел....и кой се изложи накрая - и фермерЪТ, и вицето.
Горките те, наистина не усещат, че така от цялата ситуация печели....Милена.
Тя не е влязла там нито да си търси мъж, за разлика от други, нито да създава приятелства, нито да показва цици, нито да си прави реклама, нито да обича някого и нея да я обичат. Влязла е, за да спечели парите. Нищо друго не я интересува, и всяка малка битка - независимо дали е спечелена или загубена, я приближава към спечелването на войната. Разбира се, не смятам, че ще спечели формата, но смятам, че ще си тръгне доста напред във времето освен ако някоя опонентка не извади луд късмет с подредба на битки или ключ, намерен в дънер №1. Но наистина успя да извади на "светло" за една вечер "черното" в Петър, Митко и Калоян. Да, на мен това ми допадна. Не, че мнението ми за тях кой знае колко се промени, но се промени. В негативна посока. Като чета, не само моето.
Обаче резултатите от анкетата са ми ...интересни.
Може би трябваше да се конкретизира "симпатизирането" за външен вид ли е, или за "вътрешен".
Щото подозирам, че тези гласове за манекена на ИДИЛ са именно заради външност.

# 341
  • Буркина Фасо
много хора в нормален разговор преувеличават бройката.
аз не вярвам да е могла да вземе 10 бири наведнъж.

# 342
  • при късмета
На мен Милена вчера доста почерпена ми се стори. Или заради хиленето като бавноразвиваща се, не знам. Или пък едното е довело до другото.
много хора в нормален разговор преувеличават бройката.
аз не вярвам да е могла да вземе 10 бири наведнъж.

Може да не  наведнъж. Похвали се, че е заключила помещението в което държат тези неща и с Асен се смееха, че и да ги оставят гладни, все ще се намери време в което няма никого и безпрепятствено ще влязат и ще си вземат

# 343
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
само за адвокатката говорите. явно тя привлича аудиторията с добро или лошо.
опосумите само това чакат - ще ни я навират в очите нон-стоп.Smiley
в същото време другите участници може да са много по-зле от адвокатката, но няма как да го видим.

Аз се надявам,  че тя вече е излязла, и това, че сега коментираме няма да ги амбицира да я пазят като интересен участник.
дори и да е излязла опосумите разполагат със стотици часове записи. могат да подберат който си искат епизод и да ни го представят според нагласата им.

# 344
Аз пък останах с впечатление, че взеха само 2 бири. Веднъж след като пита фермера и още една малко след това. Това с 10те бири беше да подразни другите.

Общи условия

Активация на акаунт