Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 778
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 360
Ох,Калоян с тези заучени фрази от Фейса

# 361
  • София
Мазни се, ама няма да намаже.

Няма да я хм хм смажат, така да кажем 😁

# 362
  • София
Пък, ако на Калоян му върже с тия дървени свалки, ще го призная.....

# 363
Здравейте,
Включвам се и аз. 🙂

Само мен ли ме дразни, че Калоян говори със заучени фрази, стихове и разни фб цитати? 😀 Това не го прави интелигентен, колкото и да му се иска.
Странното е, че за първа година нямам фаворит, а вече са минали 3-4 седмици.

# 364
  • София
Здравейте,
Включвам се и аз. 🙂

Само мен ли ме дразни, че Калоян говори със заучени фрази, стихове и разни фб цитати? 😀 Това не го прави интелигентен, колкото и да му се иска.

Мен не ме дразни, смешен ми е. А Антонийка го гледа ухилена. Ще му се върже, докато не излязат. Калата с гвардейска заплата няма да е токова интересен, ако ще и Шекспир да рецитира.

Милена обаче е отвратителен дразнител, мразя хора като нея.

# 365
Здравейте,
Включвам се и аз. 🙂

Днес рецитира и Яворов...направо миш-маш...

# 366
Охх, Данчо, Данчо ... къде ти бе акълът? Много грозна гледка са с Даяна. Не искам да си представям какво й е на жена му...

# 367
Охх, Данчо, Данчо ... къде ти бе акълът? Много грозна гледка са с Даяна. Не искам да си представям какво й е на жена му...
И двамата не ги харесвам.
Даяна се пъне да се покаже, че е различна, ама се хвърли на сгоден мъж. Не харесва Жанетка, защото е жена с разколебан морал и го удара на съвест като говори за нея, а тя сега как се представя?!
А за жената на Йордан - ако бях на нейно място, ще го чака само годежния пръстен след предаването.

# 368
Ужасна Милена... ужасна. Даже му беше слаба реакцията на Петър.

# 369

Седем години връзка и на никой не му в жал за момичето. Аз, ако бях на Даяна щях да се дистанцирам. Представи си да гледаш годеника си по телевизията и да действа така...
И двамата имат огромна вина..

# 370
Едва ли жената на Данчо иска съжаление от хората. Виновни са онези двамата, които после ще се оправдаят с това, че там е затворено пространство и всичко е по различно. Не, в никакъв случай не мога да си представя да гледам годеника си по този начин...

# 371
Как се развълнува певицата от фермата.Аз като човек който не слуша народна музика не се трогнах въобще.Извинявам се☺

# 372
Че Калоянчо още в самото начало се опитваше да блесне с ФБ-цитати, банални и тъпи.

Аууу, ЖДНБ, Даяна усещала Кустев като баща, вслушвала се в съветите му... Той е може би най-елементарният и тъп човек там. Не знам...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 21:56 от Ензим

# 373
  • DE
Тоя тулуп Ангел от бая време не е виждал жена. Как мразя мъж да се пипа публично по интимните  части Rage

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 21:57 от дането

# 374
На Даяна й било приоритет, мъжът и да танцува хубаво 😂 Иначе щяло да я е срам като излизат 😂
Мила моя майно льо, какви са тия кукувици?!

Общи условия

Активация на акаунт