Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 322
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 585
Надя хем много, ама много иска да отиде на дуел с Милена, хем ръцете щеше да си счупи от бъркане, за да вземе имунитета. Че и накрая, за да си противоречи още повече, заплашва "ще се видим някога" ахаха. Аз пък мисля, че имаше шанс Милена да я избере, защо не.
Дана пак се нас*а от страх. И това я кара да става толкова недопустимо груба и елементарна, че не се трае.
Даяна директно има точка от мен заради днешната и намеса. И не, не смятам, че го направи, за да не я дръпне Милена. Заставайки срещу цялото стадо рискува да стане и тя аутсайдер. Не си струва само заради потенциалната възможност да не те изберат за дуелист.

# 586
Надя е човек, с който не бих общувала никога. Тя е сръчна, неуморна, но е изключителен егоист и мърморана. Такива хора държа далеч от мен. Дана може да е много емоционална, но зад всяка постъпка си има някаква причина, с такова може да се разбереш някак. Ама с Надето - не. Милена е същата, но й липсва онази селска хитрост на Надето.

# 587
Надя е човек, с който не бих общувала никога. Тя е сръчна, неуморна, но е изключителен егоист и мърморана. Такива хора държа далеч от мен. Дана може да е много емоционална, но зад всяка постъпка си има някаква причина, с такова може да се разбереш някак. Ама с Надето - не. Милена е същата, но й липсва онази селска хитрост на Надето.

Правилно. За да са всички против нея има причина.
А Даяна не спря с това театрО. Ако се отпусне и бъде себе си ще са различни нещата.

# 588
Че е дразнител Милена - дразнител е, но според мен причината е, че неформалните лидери започнаха хейт срещу Милена и другите се присламчиха, за да са с тайфата.
Милена и Асен са ми като нърдовете в училище, които "готините" не харесват и тормозят, ама като си направят среща на випуска след 20 години, "готините" карат тирове, а пък нърдовете са преуспели.. Или са избили половината клас. Grinning

# 589
  • Вестерос
В моите очи Даяна не играе театър. Днес още повече си пролича, че вече ѝ писва от всичко.

# 590
В моите очи Даяна не играе театър. Днес още повече си пролича, че вече ѝ писва от всичко.
И според мен не играе. Струва ми се, че тъпата провокация на Надка я накара да погледне отстрани малко ситуацията и видя колко е нелепо това поведение на уж възрастни хора.

# 591
Промото за утре
https://fermata.btv.bg/video/videos/edin-mazh-tarsi-politichesko … -vav-fermata.html
Какъв ли ход е предприела Милена?
Щом Дана казва, че Милена мисли 5 хода напред.

# 592
Според мен,  от време на време продукцията сръчква Даяна да се активизира, и тя понякога успява. Интересно ми е,  че е танцувала в клуб, летаргична ми е доста. Бавни танци са били сигурно:)

# 593
  • Mediterraneo
Даяна е толкова мудна, че я мързи да мисли.

# 594
На мен пък ми изглеждаше много режисирано с Даяна, седеше оклюмала глава на масата, не пей ми се, не смей ми се, изведнъж проумяла колко не е красиво това. Няма да се учудя ИиА да им дават сценарий. После пък и баш решила да епилира фермерите на седмицата, айде молим, и точно тогава  влиза гостът...Що не епилираше Данчо, или Ангел...

# 595
Даяна е толкова мудна, че я мързи да мисли.
😂

# 596
Много е лесно да се самонавиваш - "ти и без това нямаше да ме викнеш." Като е толкова сигурна Надка, че Милена е елементарна и предвидима - като почти всички други там, защо наистина не остави Мара да вземе имунитета.
Милена можеше и да викне Надя, но - свърши тая.

И как елементарните хорица не могат да разберат, че Не Е повод за гордост Да се обединят всички срещу една жена. Значи тази жена е толкова силна и властна, че се налага сто човека да се обединяват срещу нея. Смешници.
С фермера начело, великия военен, тъпо селянче е това момче, доказва го постоянно.

Браво на Даяна!! Дали е режисирано, все тая, важно е, че се намери един Човек сред стадото!

# 597
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 23 (01.10.2020)

# 598
  • Sofia
Бих повярвала на Даяна ако не беше отишла да говори с Милена.

# 599
Никога не съм играла на фунийки, нашите не ми даваха. Казваха: "Очите ти трябват, имаме едни очи за цял живот" . И виждам, че са били прави. И им благодаря. Heart Пък и примери с ослепени от фунийки и скоби деца - имаше около мен. Не само лак, карфици слагаха във фунийките...

Общи условия

Активация на акаунт