Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 767
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 90
Аууу, втрещена съм как Дана изведнъж много, ама много си повярва. Размахва пръст и дава тон..Потрес!

# 91
  • Варна/Амстердам
Калоян е обикновено момче, възпитано вероятно в скромен дом в духа на българските традиции и култура. Избрал е достойна професия, която за съжаление щне носи големи финансови дивиденти. Неговото т.нар. "приятелство" с двете кроасанки-Тони и Жани е разочароващо. Дали си дава сметка, че момичета като тях не биха му обърнали внимание извън "Фермата"? Наясно ли е, че една негова заплата се равнява на един техен чифт обувки или сметка в луксозно заведение?

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:41 от voxxymoxxy

# 92
  • Sunshine state
Гласувах за Боби, Петър и Митко. Стоян ми е на 4то място. Беше от ясно по-ясно, че Дана нямаше шанс стещу Калоян, а само какви планове си правеше. 🤣
Пак голямо лапане ще падне и тази седмица. Не знам как Милена е отслабнала, като те само ядат. Надя вече се изживява като експерт мандраджия. Не са им тежки задачите тази седмица, не знам защо се напънаха да ги изкарат сложни. 🤷🏼♀

# 93
  • София
По-скоро позитивен епизод се получи въпреки тегавото начало. Дано в българската седмица да няма простотии и изцепки във Фермата. Харесват ми носиите ама как ще бачкат с тях не знам, ще е трудно.
Никаква изненада за това кой ще е фермер на седмицата. Аз очаквах Дана ама само ако опонент и беше Тони или Милена. Но Жанета правилно се спря на Калоян (или Петър все тая) и Дана реално нямаше шанс. Тези 3 гласа които получи от Мария, Ангел и Митко бяха по-скоро да и спестят неудобството от това да не получи нито един. Милена е най-очаквания избор за ратайство. Ама май, май очакваното шоу Ангел/Милена в колибата на коча няма да го има. Опасяват се Калата и Пепи и с право си мисля. Ама и Асен не искат, че щяло пък да им е твърде удобно с Милена?! Та може и да ни изненадат с някоя друга жена извън Милена, ако толкова много държат Ачо да си е забит като ратай и тази седмица. Но ако извъртят така нещата, то ще е ясно, че Ангел ще си е нон-стоп ратай през сезона, защото хем той няма нищо против, хем фермера на седмицата ще си спестява една неприятна дейност, която трупа само лични негативи.
Днес ще е интересно.

# 94
Искам Ф-то с бат Анго😆

# 95
  • при късмета
Ако Милена и Ангел са ратаи, не знам как и дали компенсират травми, ама тогава направо в криминалната хроника ще влезе предаването Joy Не виждам кой фермер ще си го причини

# 96
  • Другата България
Ако това се случи седмицата ще я пропусна.
Зорлем ББ, аман.

# 97
  • Буркина Фасо
Мен пък ми писна да гледам разиграването на разни традиции. вижда се, че бавно-бавно си отиват от днешното време. конкуренцията (Игрите) може би се радва на по-голяма гледаемост.

# 98
Леле, Дана как си повярва, че ще стане фермеер. Ех, мечти, мечтии.
Не са й изкривени представите, а твърде наивни като за пълнолетен човек. Още повече, че според мен няма никакви сензори за фалша. Малко човек да я поласкае и веднага си променя мнението. Тщеславно момиче е и малко да я погладиш по косъма, всякакви принципи заминават на кино. Пък нека си мисли, че сваля маски. Самата тя сменя по няколко маски на ден.

Калоян за мен има някак пиянски вид. Раздава го разумен, но не ми е убедителен засега.
Гласувах за Боби, чич' ви Митко и Йордан. Като че ли Митко ми е най-стабилно симпатичен. Нищо, че е в отбора на селяндурките наврян - намирам го за мъдър, неконфликтен и благ като характер.
Боби леко ме разочарова в сценката с дървения фалос, а Данчо с разказите за бивша/ите си. Но все пак засега продължавам да им симпатизирам.

# 99
Калоян е обикновено момче, възпитано вероятно в скромен дом в духа на българските традиции и култура. Избрал е достийна професия, която за съжаление не носи големи финансови дивиденти. Неговото т.нар. "приятелство" с двете кроасанки-Тони и Жани е разочароващо. Дали си дава сметка, че момичета като него не биха му обърнали внимание извън "Фермата"? Наясно ли е, че една неговя заплата се равнява на един техен чифт обувки или сметка в луксозно заведение?
Абсолютно! Точно това си мисля за него и ме е много яд. Изглежда скромен и изобщо не му отива такава жена, ама явно нагона е по-голям и не подбира. Яд ме е и вече не му симпатизирам...

# 100
  • София
На мен ми беше много скучно вчера.
 Иначе пък сънувах Даяна с някакъв непознат мъж и беше много щастлива. JoyJoyJoy

# 101
  • На морето!
Не я ли спрягаха преди с Ники Илиев Даяна?

Аз си мисля, че може и Поли да е ратай. Много тъпа тенденция се очертава този сезон, едни и същи фермери, едни и същи ратаи, скука.
Следващата година ИиА могат да се върнат към "Къртицата", "Фермата" малко се поизхаби.

# 102
  • Варна
Аз си мисля, че може и Поли да е ратай. Много тъпа тенденция се очертава този сезон, едни и същи фермери, едни и същи ратаи, скука.
Следващата година ИиА могат да се върнат към "Къртицата", "Фермата" малко се поизхаби.
Не съм гледала Къртицата, но Фермата ми харесва. Ще ми се е да е повече фермерско и по-малко строително, но ако ще трябва да гледат градина, ще трябва пролетта да се снима. А за зимата само животни, ама кой ще рискува да му ги уморят...

Мен пък ми писна да гледам разиграването на разни традиции. вижда се, че бавно-бавно си отиват от днешното време. конкуренцията (Игрите) може би се радва на по-голяма гледаемост.
Много ясно че традициите си отиват, но пък не е лошо да се знаят. Мен честно казано не са ме възпитавали в никакви традиции и не сме спазвали нищо, /родителите ми са върли атеисти/ и всички тези обреди и традиции са ми много интересни.

# 103
Те обредите нямат много общо с религията. Повечето са езически.

# 104
  • Буркина Фасо
Много ясно че традициите си отиват, но пък не е лошо да се знаят. Мен честно казано не са ме възпитавали в никакви традиции и не сме спазвали нищо, /родителите ми са върли атеисти/ и всички тези обреди и традиции са ми много интересни.
на мен ми идват в повече. всеки сезон, всяка седмица ...май има специализирани телевизии за това. там може да си го гледам ако ми потрябва. друго си е сеира, простотията - за тях няма специални телевизии.  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт