Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 982
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Те обредите нямат много общо с религията. Повечето са езически.
Е, нали са преплетени повечето неща...

# 106
Хексе, мисълта ми е, че не е задължително да си християнин, за да ги спазваш тези обичаи ( но допускам, че след като един човек е атеист, той принципно не вярва във значението на всякакви обреди) и обратното, ако не ги спазваш, не значи, че не си истински християнин. Просто на дадени празници или дни в годината правят някакви странни неща, като да плашат неплодородните дръвчета, което може никой друг да не прави в целия християнски свят. На мен ми звучат доста наивно повечето неща от алманаха, за които ги изпитваха, но сигурно има вплетена някаква народна мъдрост в повечето обичаи. Интересно онова със соленето на бебетата пише ли го Sweat Smile

# 107
Калоян е обикновено момче, възпитано вероятно в скромен дом в духа на българските традиции и култура. Избрал е достийна професия, която за съжаление не носи големи финансови дивиденти.
Кое му е достойното на това по цял ден на седиш прав пред Президентството? Какъв смисъл има? Какво ти дава, освен да се фукаш, че си гвардеец?

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:05 от Donna Paulsen

# 108
Калоян е едно глуповато момче, с глас и патос на пенсионер. Не видя ли, че се слага на жени, които в реалността не биха го погледнали и втори път.

# 109
Аз като гледам що за женички има там, на негово място също бих се зачудила на коя да се сложа ( не че е задължително, де). Laughing
Пред алтернатива като Дана, двете джукеси са за предпочитане. Пък и те му отвръщат. Нищо, че ще е само за във Фермата. Тамън малко да се пооблажи.

# 110
Харесвах Калоян преди да започне да се върти около общата мозъчна клетка. Мислех го за интелигентен, но сега всички приказки за чест, дълг и достойнство ми изглеждат просто като заучени фрази.

# 111
  • при късмета
Е, хайде сега, нямал чест и достойнство, защото се загледал по тунинговани плиткомозъчни фусти. Едното няма нищо общо с другото. Всеки свободен мъж би се загледал и заиграл с тях и това е напълно нормално. Ненормално би било обратното. От тук нататък зависи Калоян до колко ще се поддавана манипулациите на Антония или само ще продължава да се занася с нея, а да си играе неговата игра

# 112
Не, не мисля, че всеки свободен мъж би се загледал по този тип женички. Камо ли пък - заиграл.
Е, в риалити се прави и с цел - да го забележат и запомнят - евентуално.

# 113
  • при късмета
Зависи колко е сериозно заиграването. На мен до момента изобщо не ми се вижда сериозно. Калоян го прави за да ядоса Дана и да се отърве от нея, че е много настоятелна. Поне аз така го виждам

# 114
Е, щом Калоян не се досеща, че олеква по този начин, да продължава с "увлечението" по безмозъчното.
Не че има алтернатива, де, и това е вярно. Но не е пък задължително да се заиграва - с която и да е.

# 115
  • Варна
Е, щом Калоян не се досеща, че олеква по този начин, да продължава с "увлечението" по безмозъчното.
Не че има алтернатива, де, и това е вярно. Но не е пък задължително да се заиграва - с която и да е.
Е, що.. да минава времето..  Пък и виж как го предложиха за фермер. Ако задържи така с Антония и тя ще го предложи за фермер като отпадне.   Wink

Петър много отегчен с жените го играе и по този начин ги нахъсва... хаха.. Ванчето му се е залепила като гербова марка..

# 116
  • Sofia
Антония и Жанета живеели заедно след Фермата ...

# 117
  • Буркина Фасо
Е, хайде сега, нямал чест и достойнство, защото се загледал по тунинговани плиткомозъчни фусти. Едното няма нищо общо с другото. Всеки свободен мъж би се загледал и заиграл с тях и това е напълно нормално. Ненормално би било обратното. От тук нататък зависи Калоян до колко ще се поддавана манипулациите на Антония или само ще продължава да се занася с нея, а да си играе неговата игра
въх ....косвено ме обиди, че съм ненормален  rotfImbo

# 118
  • при късмета
Е няма да се жени за нея, я. На мъж като му се отдаде възможност за нещо неангажиращо, рядко ще пропусне, почти без значение от жената. Той си каза още от началото, че търси връзка, не само във фермата. Но и той самия не може да гарантира, че от тази връзка ще излезе семейство, макар да иска такова.
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[, началото на поста може да го приемеш и към теб, че си писал заедно с мен

# 119
  • На морето!
Пред алтернатива като Дана, двете джукеси са за предпочитане.
Що, какво не ѝ харесвате на Дана? Толкова нежна, женствена и деликатна млада дама. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт