Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 850
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 180
Милена яко лази по нервите.

# 181
ще стане играчка-плачка

# 182
Милена не ме дразни.Седя и ги гледам-посредствен човек като Калоян и пилота управляват и работата върви криво ляво.Другите си траят за да не ги пратят ратаи и гледат да се присламчват към групата.Митко е много глуповат.Дайте му власт и ще видите как ще се гаври с хората.Това е и в реалния живот

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:47 от MG18

# 183
Милена ме кефи, това заслужават,, мъжаги'', които са се взели на сериозно. Единият Кала, виждал жена, ама такава само дето минава покрай него. Затова толкова жадно гледа всяка жена и най-вече най-лесната. Жалка картинка.
За пилотчето.... по-добре да си беше мълчал, както досега. Че сега едва се изтърпява мачото🤐

# 184
Иначе си личи, че Милена нарочно се хили така, за да ги дразни. Демек, "те ме пратиха тук с идеята да се гърча и роня сълзи, само че аз няма да им доставя това удоволствие и дори и да ми е гадно нещо, ще се усмихвам и ще се радвам."
По интересното е, че те ѝ се връзват и се дразнят, а тя постига ефекта, който търси според мен.

# 185
  • London
Мисля, че Асен е прав в случая.
Не е въобще честно да се дават примерно 50 лв за цигари за 10 човека, по този начин другите 10 човека нищо няма в повече за тях. Така пушачите са с повече пари от бюджета. НО не го разбраха. За сладкото беше просто пример...
Тиф според мен го разбраха ама не им изнесе....и се направиха на чукнати. Отделно забелязвам, че каквото и да каже Асен понеже просто е Асен няма никаква тежест.

Теорията ми, че Ангел харесва Милена дето никой не вярваше я нея...днес и Андрей я подкрепи. Ще взема да се окажа права. Умираше си да е с нея ратай, беше разочарован. Ако трябва да съм честна тези отношения за мен са най-интересни.....искам нещо да се случи. Ще е направо като в сапунка -наперената високомерна адвокатка и селянина с колелото, груб и недодялан хихи.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:33 от La Catrala

# 186
Милена и Асена са ясни, ама и Пешко е един селски простак... Само чупки, стойки и чалъми. Самочувствие до небето, в главата - никой.

# 187
  • София
Иначе си личи, че Милена нарочно се хили така, за да ги дразни. Демек, "те ме пратиха тук с идеята да се гърча и роня сълзи, само че аз няма да им доставя това удоволствие и дори и да ми е гадно нещо, ще се усмихвам и ще се радвам."
По интересното е, че те ѝ се връзват и се дразнят, а тя постига ефекта, който търси според мен.

Точно така е. Но са си нагли наистина.

А Петър си повярва нещо много, сякаш той е фермера.

# 188
  • Варна
Aми те се дразнят, че ратаите са изпили бирата. Хиленето на Милена само подсилва наглостта й.
Радват се Милена и Асен, че са "разкрили" Петър, пък не се сещат, че процесът е двупосочен.Rolling Eyes

# 189
Милена никой явно не я търпи вече .. реакцията на Петър не го прави лош, избухлив и тнк . Според мен всичко си има граница а те я минаха . Асен е точно чехълче , което Милена го надуши и си го придърпа . Мисля , че всичко което му каза Петър беше вярно .

# 190
За Петърчо отдавна споделих, че не ми изглежда да е от най-интелигентните..
Ма това Ванче верно като ваденка се е залéпило за него, бе. И как влюбено го гледа, лелее...

# 191
Милена никой явно не я търпи вече .. реакцията на Петър не го прави лош, избухлив и тнк . Според мен всичко си има граница а те я минаха . Асен е точно чехълче , което Милена го надуши и си го придърпа . Мисля , че всичко което му каза Петър беше вярно .
Абе не е така.Тонът на пилота,злобното съскане на Митко за ратаите,Калоян с неговите комплекси и тъпо държание всичко това показва ниското ниво на тези хора.Става страшно като получат власт.Изключително много се променят и то негативно

# 192
Изобщо не харесвам Милена, обаче ме изкефи как изпиха бирите. Много се смях. А Петър твърде бързо си изтърва нервите.
Сеир да има - щом са го обърнали на Биг Брадър Joy

# 193
В ситуацията Милена се държа изключително нагло, а Асен дава вид на човек, който изпълнява заповедите ѝ. За жалост, не мога да се съглася и с реакцията на Петър, въпреки че до този момент му симпатизирах напълно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:21 от veraclay

# 194
  • Варна
Изобщо не харесвам Милена, обаче ме изкефи как изпиха бирите.
А защо те изкефи? Наистина ми е интересно.
 Противни ми са хора, които извъртат думите/ поискахме бира, разрешиха ни, ама не сме казали колко ще точно ще вземем/. Тя така сигурно и по европроектите работи. Всъщност убедена съм, че е така.

Общи условия

Активация на акаунт