Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 807
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 195
  • Буркина Фасо
Изобщо не харесвам Милена, обаче ме изкефи как изпиха бирите.
А защо те изкефи? Наистина ми е интересно.
 Противни ми са хора, които извъртат думите/ поискахме бира, разрешиха ни, ама не сме казали колко ще точно ще вземем/. Тя така сигурно и по европроектите работи. Всъщност убедена съм, че е така.
юридически погледнато тя е права.

# 196
  • Варна
юридически погледнато тя е права.
Точно това казвам. Има нещо наречено скрупули, което и липсва.

То нали така ни крадат и политиците. Юридически кражба няма.

# 197
  • London
За една бира да се разправяш е жалко.

# 198
  • София
Асен беше прав за цигарите – в крайна сметка, пушачите изпушват част от парите, които се полагат на непушачите. Кой какво яде – краят не може да се хване. Всички ядат и пият на корем. Гладни и жадни не са останали. Но че част от бюджета е заделен на практика за някои от групата, е факт. Ама той го каза на пушачи, които – при това – не изглеждат нито много умни, нито особено справедливи, че да признаят колко е прав. Антония се разпищя, защото нямаше аргументи, с които да го обори.

В общия случай – избраните за ратаи се смачкват. Милена се нахили и това ги побърква. Кога друг път има фермери, които да висят по цял ден в ратайската къща? Кога друг път фермерите дружно са се пренасяли в къщата на ратаите вечер? Нали не харесваха Милена? Нали била енергиен вампир? Какво се въртят около нея тогава? Не харесвам Милена, но не мога да не й призная, че голяма част от фермерите се опитват да я стъпчат, въпреки че даже не могат да я достигнат. Не са на нивото й. Това е положението.

Петър избухна по много тъп начин. Заканата с килограмите на Асен беше толкова злобна и малоумна, че не е за вярване, че изобщо я изрече. Изложи се безобразно. И понеже Асен не застина от страх и ужас – трябваше алфа-мъжкарят да хвърли и чаша. Пффффффф…………. Лошо, Петре, лошо.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:31 от Vivi

# 199
Ми да, Милена знае колко я обичат всички там, що да не ги вбеси малко? Направи шоу Миленчето, не може да ѝ се отрече. Пешко си изтърва нервите и показа какъв тъпак е всъщност.

А чичо Митко защо така лошо за ратаите? Що за простотия, на властта се подмазва ли, какво?

Историческите въпроси днес бяха толкова лесни, че е голям срам, че толкова малко хора имаха верни отговори.

# 200
Мен ме изкефи, защото през целия ден, колкото и пъти да беше отишла при тях, за да получи разрешение за каквото и да било, все биваше хранена и подиграва на от всиички наоколо зад гърбът й.
От къде на къде такова отношение, като утре един от тия отворковци Митко, Петър, Кала... кифла, хепи... , може да са ратаи.
Това пък беше начинът тя да им се подиграе и провокира до крайност 😊

# 201
Кой ще е първи дуелист според Вас? И респективно,  кой ще е втори?

# 202
  • Варна

В общия случай – избраните за ратаи се смачкват. Милена се нахили и това ги побърква. Кога друг път има фермери, които да висят по цял ден в ратайската къща? Кога друг път фермерите дружно са се пренасяли в къщата на ратаите вечер? Нали не харесваха Милена? Нали била енергиен вампир? Какво се въртят около нея тогава? Не харесвам Милена, но не мога да не й призная, че голяма част от фермерите се опитват да я стъпчат, въпреки че даже не могат да я достигнат. Не са на нивото й. Това е положението.
Тази година дори има желаещи за ратаи. Не е като да се смачкват /изключвам Жанета, тя се смачка, че няма да може да ходи по клинче/.
А иначе фермерите отидоха да "хванат" ратаите на местопрестъплението с бирите. Очевидно беше, че по-рано са установили липсата.

# 203
  • София
Разбира се, че Милена им се подиграва. Но го прави без да обижда никого или да бъде груба. Не е като някаква елементарна Надка.

Апропо, на Надка що така не й стана сиренето? Тя така очакваше да блесне. Мечтаела да покаже какво може - трябваше й тази мандра. Затова и заяде толкова Милена за избора й (когато тя беше фермер) да правят кокошарник, вместо мандра. Не й беше предоставен терен за изява. Е, предоставиха й - изяви се.

# 204
  • Варна
Милена срещу Антония.

Така ще вбеси още повече на Калата, като елиминира любимката му.

# 205
  • София
Не вярвам Милена да избере Антония. Те са от един лагер. Може би Мария.

# 206
Може да викне Дана, видя се, че не е никак силна.

# 207
Калоян ще посочи някой, който няма да викне Антония, нали...
Може да прати Асен , той ще викне шестопръстия.

# 208
  • София
Милена срещу Антония.

Така ще вбеси още повече на Калата, като елиминира любимката му.

Е, тя Антония ми се струва една от най-слабите жени, защо не.
Но все пак Петър не се ли закани на Асен, че ще е на дуел? Беше много тъпо държанието на Петър, ще трябва доста да направи, за да се забрави това му държание.

Митко вярно, че и той беше много негативен към ратаите, което ме изненада. Интересно, че никой не дадоха да ги защити.

# 209
Изобщо не харесвам Милена, обаче ме изкефи как изпиха бирите.
А защо те изкефи? Наистина ми е интересно.
 Противни ми са хора, които извъртат думите/ поискахме бира, разрешиха ни, ама не сме казали колко ще точно ще вземем/. Тя така сигурно и по европроектите работи. Всъщност убедена съм, че е така.
Хмм...защото наистина гледам на това като  на шоу и сеир и не влагам нищо повече. Защото знаех, че ще стане скандал и ми беше интересно да видя какви ще са им реакциите.

Иначе съм съгласна с теб, че такива хора са противни, познавах подобни и неслучайно вече не са сред приятелите ми. Може и да греша, но не влагам нещо в това, което гледам, не мисля какво е извън фермата.
А действията на Милена и извъртането на думите са типично адвокатски. Хем е права (не им бяха казали колко бири да вземат), хем някакси не е приятно да изпиеш половината от наличното и едва ли другите са си мислили какво ще сътвори. Абе неслучайно някои хора казват, че с адвокат не се спори Joy

Общи условия

Активация на акаунт