Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 869
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 270
  • London
Не с оня Данчо си се прегръщаше, а Калоян се обясняваше на Антония нещо.

Тия са ми досадни двойки.....дайте Милена и Ангел.

# 271
  • при късмета
Как от едно прегръщане решавате, че някой е с някого

# 272
Гледах им визитките преди малко. Че той само Кустев ми прилича като човек на възрастта си. Повечето ми изглеждат много износени за годините си. Особено този Стоян. Леле..34 годишен мъж прилича вече на чичко. За дедо Митко да не говорим..
За Ангел, Мария и Милена даже не можех да допусна, че са по-млади от мен.
Ма ко, аз се майтапех в предния си постинг. Като цяло имам едни подозрения, че малко зорлем ги създават там любовните отношения.

# 273
Мен откакто се изплю на арената Надя ми е в най-черната листа. Никаква женственост няма, обноски, мърлява с голяма уста и претенции.
Пропуснала съм го този момент, кога е станало, на първия дуел мъже с/у жени ли?
Ако не се лъжа, преди женския дуел за имунитет от втори дуелист. Накрая на състезанието, на което Даяна победи. Надя един вид плю на представянето на Милена. Просташко си беше - факт.

# 274
Какви заявки  дадоха във визитките си, какви  образи, се оказаха ?!
Милена е чешит,който скоро няма да отпадне, по думите на И&А, (след  фермерството й) .Ако си спомняте, казаха нещо за  отношенията между нея и Надежда  в необозримо бъдеще, като такова например: "Гледайте, там отношенията търпят развитие, а нищо чудно да ви изненадат с приятелство"- или нещо подобно, цитирам по памет.
Независимо от дуелите, МИЛЕНКА ще ни се хили с всичките си 64 зъба и ние ще й  " се радваме " още време.
Никой не ми е фаворит и от никого вече не  
очаквам позитивни впечаления.
Каква разлика  от заявките  до  реалността?!
А, успяха да ме подлъжат с каста в началото...

И аз си спомням коментара на водещите за отношенията на Надя и Милена.  И двамата, които според мен имаха  какво да покажат отпаднаха , поради травма - Мирослав и Габи. Тази година, май никой не е влезнал за да работи. Не ми се струват в еуфория по строителната и селска работа. А ситуацията с пазара допълнително им дава поводи да си почешат езиците и да си спретнат една кавга, тъй де да няма пропуснат ден .Grinning

# 275
Че кой нормален човек изпада в еуфория от строителни и селскостопански дейности? Joy
Те не че и много селска работа имат - да изметат един отбор, и то на овце, не крави, там е по-мръсно. По градината рядко ги дават да работят, даже хич.
Ако само работят мирно и сговорно, аз лично няма да гледам предаването. И съм го казвала много пъти.
А какво е щяла да покаже Габи, пък Миро - няма как да знаем. Миро не ми беше много интересен, между другото.

# 276
Те ИиА казаха да гледаме отношенията между Жанета и Антония пък нищо не стана. Според мен нарочно така приказват, за да провокират интерес.

# 277
  • София
Не може да сме сигурни какво биха показани отпадналите участници.. Липсата им в предаването, по някакъв начин ги свързва единствено с началната визитка, която както всички виждаме- хич не е реалистична.
А относно самите визитки- те са тотално нереалистични, ама и тия, дето са ги сглобявали хич ги няма.
Сигурно са някакви измислени психолози, като тия в "Женени от пръв поглед". Нищо и никой няма връзка с реалността.

# 278
  • Пловдив
Голямо величаене на тази Габи...А тя още в "Сървайвър" ми беше дразнеща (заедно със сестра й).

# 279
Еее, те пък може ли такива спойлери. Кой знае какви вълчи времена са настъпили, щом Надя и Милена са се сдружили :р
За Мирослав много ме е яд, дано го поканят пак в следващ сезон.
Габи с тези "завети" да се държат жените заедно, без все още изобщо да познава хората, ми направи лошо впечатление. Трябва да се подкрепят свестните хора, а не на полов принцип.

# 280
  • София
Казвам ви- фаворитизирате хора, чиито действия, интелект и отношение изобщо не познавате.
Това, че някой ти е станал симпатичен от визитката или в първите няколко дни, съвсем не означава, че ще ти остане симпатичен до края.
Коментарите за участниците може да са валидни само при равни други условия...

# 281
  • Варна
Изгледах епизода.
Отвратителна Милена.
Петър реагира абсолютно нормално.
Не искам да излиза Милена тази седмица.
Искам да стои там още поне една и да и смачкат грозното поведение.

# 282
  • София
Милена има много високо мнение за себе си, истински нарцис..

Помните как агитираше девойките да я изберат пак за фермер. Тя просто има нереална представа за себе си и никой и нищо не може да промени това.
Все пак да отчетем факта, че е зодия Лъв и обича да има верни слуги.

# 283
Адвокат, в комбинация със зодия Лъв наистина е страшна комбинация.
А Данчо бил Близнаци. Това ми обяснява доста неща в поведението му.
А Жанчето - Козирог -  хахах.
Ето нейна галерия отпреди пластиките. Вижда се и с младеж от сорта на Ачката. Wink
https://hotarena.net/eto-ia-janeta-osipova-predi-plastikite

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 16:30 от Анонимен

# 284
  • София
А за това, че се възмущавате от липсата на знание по история на адвокатите, не сте прави според мен.
Те са учили история и са кандидатствали с нея в университета преди 20+ години, ама оттогава толкова вода е изтекла, че е напълно възможно да са забравили всичко.
Колко са хората, които помнят всичко, което са учили за изпитите в университата? Лично аз нищичко не помня, даже имената на някои преподаватели съм забравила.
Каквото и да си говорим, не звучи логично чичо Митко или Дана да е с по-високо IQ от Милена и Асен...
Просто се вижда кой е глупав, кой е прост и кой е и двете..

Общи условия

Активация на акаунт