Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 835
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 285
Че кой нормален човек изпада в еуфория от строителни и селскостопански дейности? Joy
Те не че и много селска работа имат - да изметат един отбор, и то на овце, не крави, там е по-мръсно. По градината рядко ги дават да работят, даже хич.
Ако само работят мирно и сговорно, аз лично няма да гледам предаването. И съм го казвала много пъти.
А какво е щяла да покаже Габи, пък Миро - няма как да знаем. Миро не ми беше много интересен, между другото.

Смятам, че всеки, отишъл там, трябва да е наясно къде попада. Има други формати, където се ходи само, за да спиш, ядеш и въртиш сплетни.  Далеч съм от мисълта, че трябва да са в ежеминутна еуфория, но пък на тях толкова им личи, че грам не им се занимава. Което за мен е крайно обидно, предвид идеята и посланието на "Фермата". Ако това бе първият сезон на предаването, нямаше да продължа да го гледам вероятно. Но има фигури като Райно, които притежаваха морал и ценности върху, които си заслужаваше човек да помисли. Света е пълен с антигерои, затова е ценно да се показват и стойностните хора! Това е лично мое мнение, не го казвам, за да ангажирам някой с него BlushSimple Smile

# 286
  • София
Ами те са се представили за стойностни хора, ти какво мислиш...

Да не мислиш, че някой на кастинга се е представял за мързелив, конфликтен и смотан...

# 287
  • Вестерос
Пилотът хубавец досега мълча и подозирах, че не е особено умен, но вече разсейва всякакво съмнение.
Дамм и аз го очаквах. Малко ни в клин, ни  в ръкав реагира.

Имам СПОЙЛЕР за отпаднал играч, да го давам ли?

# 288
Ако Милена е дуелист, аз мисля, че тя ще дръпне Дана.

# 289
А за това, че се възмущавате от липсата на знание по история на адвокатите, не сте прави според мен.
Те са учили история и са кандидатствали с нея в университета преди 20+ години, ама оттогава толкова вода е изтекла, че е напълно възможно да са забравили всичко.
Колко са хората, които помнят всичко, което са учили за изпитите в университата? Лично аз нищичко не помня, даже имената на някои преподаватели съм забравила.
Каквото и да си говорим, не звучи логично чичо Митко или Дана да е с по-високо IQ от Милена и Асен...
Просто се вижда кой е глупав, кой е прост и кой е и двете..
Напротив. С възрастта дълготрайната памет се засилва. Аз като съм на тяхната възраст и като също ми е запълнен вече хард диска, защо ги помня тези неща, а те не? Според мен нищо не ги оправдава.

# 290
  • София
А за това, че се възмущавате от липсата на знание по история на адвокатите, не сте прави според мен.
Те са учили история и са кандидатствали с нея в университета преди 20+ години, ама оттогава толкова вода е изтекла, че е напълно възможно да са забравили всичко.
Колко са хората, които помнят всичко, което са учили за изпитите в университата? Лично аз нищичко не помня, даже имената на някои преподаватели съм забравила.
Каквото и да си говорим, не звучи логично чичо Митко или Дана да е с по-високо IQ от Милена и Асен...
Напротив. С възрастта дълготрайната памет се засилва. Аз като съм на тяхната възраст и като също ми е запълнен вече хард диска, защо ги помня тези неща, а те не? Според мен нищо не ги оправдава.

То и аз съм на твоята и тяхната възраст, но не помня нищо от нещата, които съм учила от дебелите томове в университета.

Шестака като е с 5 попадения, изглежда ли ти умен и начетен човек? А Дана?

# 291
Не изключвам възможността,  просто с това са разполагали тази година. Може би пазара е определил потреблението!

# 292
  • София

Необходима е и обща култура, каквато явно нямат. Те до тук нямат нито един успешен тест, което е показателно. Хайде веднъж, хайде два пъти, ама то за четвърти път да се провалят?

# 293

То и аз съм на твоята и тяхната възраст, но не помня нищо от нещата, които съм учила от дебелите томове в университета.

Шестака като е с 5 попадения, изглежда ли ти умен и начетен човек? А Дана?
Няма значение как ми изглеждат на мен или на теб. Може и да четат. Дана доста се беше постарала с алманаха. А Митко, не мисля че е точно прост човек.

# 294
  • София
Аз ни най-малко не защитавам Милена и Асен, нелепи образи са- всеки в своя си стил, обаче не мога да се съглася, че Дана е интелектуален капацитет, след като има най-много верни отговори.

А Шестака може да е много ВИП персона в Мелник и околията, ама и той не впечатлява с интелект...

# 295

В скрит текст Wink Давай

# 296
Пилотът хубавец досега мълча и подозирах, че не е особено умен, но вече разсейва всякакво съмнение.

Давай го в двоен скрит текст. Smiley

Петър реагира така от чисто безсилие и яд. Семпла душа е той.

Ванчето в един близък кадър с очилата и сериозна физиономия ми се видя истинска лелка. Усмивката поне я подмладява.

# 297
  • London
Гледах им визитките преди малко. Че той само Кустев ми прилича като човек на възрастта си. Повечето ми изглеждат много износени за годините си. Особено този Стоян. Леле..34 годишен мъж прилича вече на чичко. За дедо Митко да не говорим..
За Ангел, Мария и Милена даже не можех да допусна, че са по-млади от мен.
Ма ко, аз се майтапех в предния си постинг. Като цяло имам едни подозрения, че малко зорлем ги създават там любовните отношения.

Стоян на 34? Ебаваш се нали?

# 298
  • при късмета
Тази година и въпросите са доста ограничени откъм обем. Повечето е житие и битие на този и онзи, не е като да е баш обща история. Сигурно ИиА си мислят, че като Алманаха вече е издаден, те са единствените дето са издали историческа книга и от другаде тази информация не може да се намери. Едно е от обща култура да знаеш историята на страната (макар, освен историците друг подробно да не я помни или да има периоди, за които никога не му е било интересно и затова не помни), съвсем друго е кой поет коя година е роден, колко брака имал, къде е загубил окото си и т.н. Това от обща култура трудно се помни и трябва да го учиш. Аз например имена ми е безкрайно трудно да запомням. на петима от историческите личности да науча личните истории на изуст, накрая името му ще объркам. Та е и до тип памет

# 299
  • София
Хепи Ванче може да е мома, ама вече е на 36 години и няма как да изглежда на 26... ЕГН, това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт