Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 258
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 690
  • Вестерос
Просто понякога е твърде очевидно. Опосумите ( и екип ) често подценяват зрителя. Създават неубедителни, бутафорни ситуации. Според мен.

Знам, "като не ми харесва, да не гледам" , но все чакам да стане интересно. И темата тук ми харесва.

И аз си помислих, че Милена на шега спомена Даяна, защото тя спечели миналия път, да не й става навик.Но пък реакцията на Даяна, неприятната изненада която ми се стори, че видях, сякаш говореше, че не е шега.
Реакцията беше на изненада и нищо друго. Не очакваше нея да каже Милена..

# 691
  • Варна
Интересно ми е тези, които смятат теорията на Милена за фукането, като нещо позитивно, какво ще правят ако си наемат майстор, по умението му да се презентира и после той започва да греши и си остави ръцете.
Все още ли ще смятате, че е нещо позитивно?

# 692
  • Вестерос
Код:
Ок, да приемем, че не е сценарий, да приемем дори, че е шега.
Но изведнъж само няколко часа по-късно Даяна се тръшка, ходи при Милена, шушу мушу, ама защо така я нападате. А кАде, Даянче беше допреди шегата на Милена? Защото всичките тези нападки над Милена не са от днес.
Защо това да изкажеш, че не си съгласен, дори и на по-висок тон, за да се надвикат крякащите  /Дана примерно/, се приема като тръшкане? Rolling Eyes
Какво шушу-мушу, всички видяха, че говорят, не са се скрили и да си говорят на ухо, че да е шушу мушу.
Защо не може да се приеме, че на Даяна ѝ е станало кафа вече и иска да разбере защо така се получи ?

На някои хора им е нужно повече време, за да им писне поведението на друг човек.
Аз не съм от тези хора, но има и такива.

# 693
  • Другата България
Но изведнъж само няколко часа по-късно Даяна се тръшка, ходи при Милена, шушу мушу, ама защо така я нападате. А кАде, Даянче беше допреди шегата на Милена? Защото всичките тези нападки над Милена не са от днес.
Защо това да изкажеш, че не си съгласен, дори и на по-висок тон, за да се надвикат крякащите  /Дана примерно/, се приема като тръшкане? Rolling Eyes
Какво шушу-мушу, всички видяха, че говорят, не са се скрили и да си говорят на ухо, че да е шушу мушу.
Защо не може да се приеме, че на Даяна ѝ е станало кафа вече и иска да разбере защо така се получи ?

На някои хора им е нужно повече време, за да им писне поведението на друг човек.
Аз не съм от тези хора, но има и такива.
Тъкмо щях да питам кога е имало тръшкане и шушу-мушу от страна на Даяна?
Понякога се чудя едно предаване ли гледаме всички, които пишем тук.
Съвсем нормално е да имаме различни предпочитания за участници, и разбирания за ситуации, но излъченото е едно, затова не схващам как на човек, който ясно се "изправи" по време на обяд пред всички и си каза мнението може да кажеш, че се е тръшкал, и как след това отново си каза, че е ходил при Милена да говорят, а и то не беше нужно - всички я видяха Даяна.....

# 694
Защо това да изкажеш, че не си съгласен, дори и на по-висок тон, за да се надвикат крякащите  /Дана примерно/, се приема като тръшкане? Rolling Eyes Какво шушу-мушу, всички видяха, че говорят, не са се скрили и да си говорят на ухо, че да е шушу мушу. Защо не може да се приеме, че на Даяна ѝ е станало кафа вече и иска да разбере защо така се получи ?

Даяна иска само и единствено 2 неща - да се спаси от дуел и да направи добро впечатление на публиката

# 695
Лелеее, ето защо Милена е сигурна, че вече е известна, че хората се занимават с нейната особа. Големи дискусии тук.
Даяна някак показно, като за пред камера, я видях да крачи към ратайската къща, а после разговорът беше много... посно, клиширано ми  звучеше.

# 696
Скрит текст:
Тия дето смятат, чe да си избираш мъж според това дали може да танцува е малоумно да ги попитам - а умно ли е да го избираш според това какъв секс прави?

Скрит текст:
Скрит текст:
На мен ми хареса намесата на Даяна, няма нужда да харесват Милена, но прекаляват с поведението си. Сега и Даяна ще намразят.

Да я намразят чак едва ли, но след днешния епизод на мен лично ми се промени мнението за нея. Толкова повърхностна жена на 27 години не съм виждала. Имала приоритети - мъжът й да танцува и да не яде чесън. Стара мома ще си остане.

Защото е галеница на съдбата. Тя никога не е имала реални и сериозни проблеми в живота си, никога никой не я е хейтвал, щото е хубавичка и неконфликтна. В интервю с нея разправяше как като ученичка била грозна щото веждите и били сключени. Обаче разбрала, че може да си ги оскубе и се почувствала нормално. WTF? А тия дето имат непоправими дефекти и истински отблъскваща външност кво да кажат?
Стратегически ход си беше точно в тоя момент да се измазни на Милена. Мълчи и обмисля всяка своя дума и всеки ход много внимателно.

Милена има психически отклонения.
Както споменах майка ми много прилича на нея в подхода си (без
дежурната усмивка на Миленка). Тоя тип хора са умели стратези, безскрупулно гонят и постигат целта си и по никакъв начин не можеш да се разбереш с тях, защото просто трябва да става тяхното. Никой не ги обича защото в тях няма нищо човешко. Квото и да ти кажат е лъжа с цел да те изманипулират за собствена облага. Кога се получи това с облагата, кога не, но винаги това е целта. Милена си беше противна манипулаторка от самото начало, преди да се обърнат срещу нея. Затова не изпитвам състрадание, а се забавлявам с целокупната простотия.
Милена и Асен си пасват идеално - той е лицемер и  хитрец и знае как да и се подложи, нищо че иначе не е съгласен с нея. Гледа я че е куку и и води евала - подход като към луда.
Даяна като се опита да говори с нея чухте ли Милена да и отговори на някой от въпросите? Щото аз НЕ. Всичко извърта и си говори квото си иска тя.
Както и преди казах - нормален човек там не би влязъл.
С каква категоричност  им поставяш оценки! Навярно лично ги познаваш?

кво значи лично да ги познавам? Гледам ги всяка вечер - колко по-лично го искаш?
Емотикон пляскащо човече по главата и Close

така е - когато човек не може да се обоснове друго не му остава освен да се пляска по главата. Добре че са измислени емотиконите за да могат и лишените от дар слово и дар мисъл да "кажат нещо"
Аз нищо не твърдя за да се обосновавам. Ти поставяш категорични оценки и диагнози и аз те попитах на база на какво? Иначе за " дар слово" и " дар мисъл" ще ползвам същите емотикончета.

# 697
И фермерите само за Милена говорят - от това, което ни показват.
Лоша, противна, каквато и да е, толкова им е повлияла, че нямат друга тема за разговор. И това ги обединява, някакъв измислен общ враг. Страаашен враг, щото не могат да ѝ влязат в тона, то трябва малко повече на горния етаж за тези неща.

# 698
Интересно ми е тези, които смятат теорията на Милена за фукането, като нещо позитивно, какво ще правят ако си наемат майстор, по умението му да се презентира и после той започва да греши и си остави ръцете.
Все още ли ще смятате, че е нещо позитивно?
Майсторът не се избира по този начин. В неговата професия се гледат препоръки и готови обекти, на които е работил. Но и той някога е бил неопитен и все някой му е дал шанс, макар и да е останал недоволен.
Прекалено генерално тълкувате дадени изказвания, които са в определен контекст. За млад човек, в артистичния бранш това с "фукането" и самоувереността е от съществена важност. Какъв аритист би бил човек със смачкано самочувствие? Как би излязъл на сцена изобщо? Или адвокат, който на себе си не вярва, как ще защитава чужди интереси? При ръчния труд нещата са по-различни. Там продуктите на труда ти говорят за теб самият. Но пак го има  момента с това, че трябва да си повярваш първо, че можеш. Пък после ако виждаш, че не ти се получава, поне ще знаеш, че този занаят наистина не е за теб.

# 699
Отговорих ти на каква база и съответно те попитах какъв е проблемът с базата ми и колко лично трябва да ги познавам за да имам право да си изграждам мнение за тях и да го казвам? Отговор не получих обаче

# 700
И фермерите само за Милена говорят - от това, което ни показват.
Лоша, противна, каквато и да е, толкова им е повлияла, че нямат друга тема за разговор. И това ги обединява, някакъв измислен общ враг. Страаашен враг, щото не могат да ѝ влязат в тона, то трябва малко повече на горния етаж за тези неща.
На мен ми омръзна темата  -  Милена.
Да показват и други хора, други отношения, какво работят...  Досадно ми е вече да ми показват Милена и кой какво казал за нея. Изобщо не вярвам , че по цял ден само нея обсъждат.

# 701
  • London
Няма дума кавалерщина не почвайте и тук като Дана. Има кавалерство.

# 702
Мравче, не знам, аз коментирам това, което ни показват, нямам представа какво правят в другото време. Simple Smile

# 703
  • Варна
ма ко, поздравления за търпението и доброто възпитание в общуването в тази тема.

За предстоящия дуел - ще ми се Милена да избере Дана и да я отстрани от формата.
При всеки друг избор на втори дуелист, предпочитанията ми на този етап ще са за него.

# 704
Защо това да изкажеш, че не си съгласен, дори и на по-висок тон, за да се надвикат крякащите  /Дана примерно/, се приема като тръшкане? Rolling Eyes Какво шушу-мушу, всички видяха, че говорят, не са се скрили и да си говорят на ухо, че да е шушу мушу. Защо не може да се приеме, че на Даяна ѝ е станало кафа вече и иска да разбере защо така се получи ?

Даяна иска само и единствено 2 неща - да се спаси от дуел и да направи добро впечатление на публиката

Правилно!

Общи условия

Активация на акаунт