Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 271
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 675
Хахах, Надя голям го вади, ама доста се изпоти да вземе имунитетеца. Крайно неприятна селянка. Така се надявах Милена точно нея да избере и да я елиминира.
От друга страна Надя поне показва някакви умения и по-добре да си седи там. Предпочитам да си ходят мърди като Поля и Тони.
Дана, тази малка злобна отвратитка също мисля, че е време да получи шут в задника. Калоян ме изкефи в опита си да го раздаде мъдър и справедлив. Особено в частта с тортата и затварянето на зейналите усти на Данчето и Поля. Правилно - да не гледат в чуждото канче най-добре.
Асен все повече се показва като подмазвач и мижитурка. И на мен не би ми бил приятна компания там.
Даяна...не изключвам да се възмущава искрено от нападките срещу Милена и все пак да се е притеснила, че може да отиде на дуел. Даже съм почти сигурна, че е комбинация от двете неща реакцията й и предизвиканите разговори. Сигурно отдавна го е забелязала, но просто използва подходящия момент да  заяви позицията си.
Играта на фунийка беше тъпотия типично в стил Иван и Андрей.

# 676
Да, Калоян и Петър визирам. Другите са периферия. С какво е заслужила такова отвратително отношение от двамата управляващи?
Разбираш ли - понеже тук често се споменава "каквото почукало, такова се обадило" , каквото и да е направила Милена, едва ли ги е наказвала по какъвто и да е начин, та да ѝ отвръщат така.
Калоян съскаше от злоба?!, когато я посочи за първи дуелист. Чак се беше зачервил като домат.
Великият военен, който не спря да цитира ФБ-статуси, смешко. Друг фермер досега не се е държал толкова зле с този, когото праща на дуел. Толкова нападателно, много грозно.
Дано Милена викне Антония и я победи. Калоянчо това заслужава. Simple Smile

# 677
Ензимче и аз се мъча някак да си спомня защо Калоян мрази Милена до толкова, на него конкретно какво му е направила. Но сега яно просто цитира Надя (като няма ФБ за да цитира профили).
Ами то неговата работа не е по-различна от на манекенка, или фотомоделка, акълът му поне стига да седи мирно 2 часа , за какво му е повече

# 678
  • при късмета
Пак казвам, не е нужно нещо да им е направила, а да са създали мнението си на база лични, преки наблюдения. Както нашето тук.
Не оправдавам Калоян и Петър, особено Петър, за държанието им. Но в крайна сметка, както е нужна смелост за да изразиш мнение, различно от това на останалите, понякога същата смелост е нужна за да изразиш гласно общото мнение. Нали Милена все казва, всички си мълчат и си мишкуват и никой не смее дакаже нещо изобщо, камо ли да изрази позиция. Ами ето, изразиха я.

# 679
Е как какво му е направила? - масаж му направи.
Друго, което забелязвам, освен кола-маската на ергените.
Големите мъжове Петър и Стоян коментират Милена.
Стоян изчуква някакви дръжки. В същото време Петър...просто позира по хм...потури.

# 680
  • при късмета
В интерес на истината, имам спомен от самото начало, Милена беше приклещила Калоян водейки разговора към разпит по-скоро, а на него изобщо не му беше приятно това притискане и клинчеше от въпросите. Не е казала нещо обидно, но беше много настъпателна за лични неща, а Калоян отказваше да сподели. Не е била фатална грешка, но отношение може да се формира по този начин към някого.
А с Петър изобщо не съм видяла, дори да ѝ се отдаде случай да говори и това от самото начало е ясно, че е заради отказа на Петър. Сигурно си има причина да не иска да си говори с нея. Което пак казвам, изобщо не е оправдание да хвърляш и трошиш

# 681
Скрит текст:
На мен ми хареса намесата на Даяна, няма нужда да харесват Милена, но прекаляват с поведението си. Сега и Даяна ще намразят.

Да я намразят чак едва ли, но след днешния епизод на мен лично ми се промени мнението за нея. Толкова повърхностна жена на 27 години не съм виждала. Имала приоритети - мъжът й да танцува и да не яде чесън. Стара мома ще си остане.

Защото е галеница на съдбата. Тя никога не е имала реални и сериозни проблеми в живота си, никога никой не я е хейтвал, щото е хубавичка и неконфликтна. В интервю с нея разправяше как като ученичка била грозна щото веждите и били сключени. Обаче разбрала, че може да си ги оскубе и се почувствала нормално. WTF? А тия дето имат непоправими дефекти и истински отблъскваща външност кво да кажат?
Стратегически ход си беше точно в тоя момент да се измазни на Милена. Мълчи и обмисля всяка своя дума и всеки ход много внимателно.

Милена има психически отклонения. Както споменах майка ми много прилича на нея в подхода си (без
дежурната усмивка на Миленка). Тоя тип хора са умели стратези, безскрупулно гонят и постигат целта си и по никакъв начин не можеш да се разбереш с тях, защото просто трябва да става тяхното. Никой не ги обича защото в тях няма нищо човешко. Квото и да ти кажат е лъжа с цел да те изманипулират за собствена облага. Кога се получи това с облагата, кога не, но винаги това е целта. Милена си беше противна манипулаторка от самото начало, преди да се обърнат срещу нея. Затова не изпитвам състрадание, а се забавлявам с целокупната простотия.
Милена и Асен си пасват идеално - той е лицемер и  хитрец и знае как да и се подложи, нищо че иначе не е съгласен с нея. Гледа я че е куку и и води евала - подход като към луда.
Даяна като се опита да говори с нея чухте ли Милена да и отговори на някой от въпросите? Щото аз НЕ. Всичко извърта и си говори квото си иска тя.
Както и преди казах - нормален човек там не би влязъл.

# 682
Даяна не влиза ли без хонорар? Че и какъв хонорар да има при положение, че не е толкова известна? Нито сериала, в който е участвала стана голям хит, нито пък тя е разпознаваемо име.

Без хонорар е. Направи ми впечатление как Иван и Андрей коментираха в началото, че екипа се е изненадал, че тя е сред редовните записали се - явила се е на интервютата и е минала през целия процес като всички останали.

# 683
А бе, да опитваш да мачкаш някого, защото имаш лошо мнение за него, не го приемам аз.

Сега се сетих нещо кофти - ако Милена успее да изхвърли Тониту, то пак ще посочи Калоян за фермер, пак ще го изберат, разбира се, и... офф, не.... Дано Милена избере друга. Не че на Милена ратайството и дуелът ще ѝ се разминат, който и да е Фермрер. Тормозът над Милена няма да спре, заканват ѝ се, че ако се върне след дуела, ще ѝ направят живота във фермата черен, нещастници.

# 684
  • при късмета
И без да й се заканват, предвидих, че ако се върне ще сама там. Още преди да е сигурно, че ще е дуелист. Това е логичното развите. Без да си на едната или другата страна,гледайки общата ситуация

# 685
Не съвсем - поне Дая е на нейна страна. Simple Smile Не се знае как ще се развият нещата, може да има обрати, да не повéрваш. Simple Smile

Коя ли ще е втори дуелист, избор богат - Дана, Ванче, Поли, Мара, Тони. Дая - не вярвам.
Тая Дана е толкова просто същество, че дори не искам да я коментирам. Тонито - и то, но там има и едни други работи, дето ме отблъскват, няма да ги коментирам. Но с Дана по вулгарност и агресия никоя не може да се сравнява.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:56 от Ензим

# 686
Скрит текст:
На мен ми хареса намесата на Даяна, няма нужда да харесват Милена, но прекаляват с поведението си. Сега и Даяна ще намразят.

Да я намразят чак едва ли, но след днешния епизод на мен лично ми се промени мнението за нея. Толкова повърхностна жена на 27 години не съм виждала. Имала приоритети - мъжът й да танцува и да не яде чесън. Стара мома ще си остане.

Защото е галеница на съдбата. Тя никога не е имала реални и сериозни проблеми в живота си, никога никой не я е хейтвал, щото е хубавичка и неконфликтна. В интервю с нея разправяше как като ученичка била грозна щото веждите и били сключени. Обаче разбрала, че може да си ги оскубе и се почувствала нормално. WTF? А тия дето имат непоправими дефекти и истински отблъскваща външност кво да кажат?
Стратегически ход си беше точно в тоя момент да се измазни на Милена. Мълчи и обмисля всяка своя дума и всеки ход много внимателно.

Милена има психически отклонения.
Както споменах майка ми много прилича на нея в подхода си (без
дежурната усмивка на Миленка). Тоя тип хора са умели стратези, безскрупулно гонят и постигат целта си и по никакъв начин не можеш да се разбереш с тях, защото просто трябва да става тяхното. Никой не ги обича защото в тях няма нищо човешко. Квото и да ти кажат е лъжа с цел да те изманипулират за собствена облага. Кога се получи това с облагата, кога не, но винаги това е целта. Милена си беше противна манипулаторка от самото начало, преди да се обърнат срещу нея. Затова не изпитвам състрадание, а се забавлявам с целокупната простотия.
Милена и Асен си пасват идеално - той е лицемер и  хитрец и знае как да и се подложи, нищо че иначе не е съгласен с нея. Гледа я че е куку и и води евала - подход като към луда.
Даяна като се опита да говори с нея чухте ли Милена да и отговори на някой от въпросите? Щото аз НЕ. Всичко извърта и си говори квото си иска тя.
С каква категоричност  им поставяш оценки! Навярно лично ги познаваш?

# 687
Тия дето смятат, чe да си избираш мъж според това дали може да танцува е малоумно да ги попитам - а умно ли е да го избираш според това какъв секс прави?

Скрит текст:
Скрит текст:

Милена има психически отклонения.
Както споменах майка ми много прилича на нея в подхода си (без
Милена и Асен си пасват идеално - той е лицемер и  хитрец и знае как да и се подложи, нищо че иначе не е съгласен с нея. Гледа я че е куку и и води евала - подход като към луда.
С каква категоричност  им поставяш оценки! Навярно лично ги познаваш?

кво значи лично да ги познавам? Гледам ги всяка вечер - колко по-лично го искаш?

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:54 от Skrekkelig

# 688
Най-добрия ход на Милена сега е да поиска от Надя, да се откаже от имунитета си и да й сбъдне мечтата за дуел. Да си премерят това дето го нямат 😂

# 689
  • Другата България
Ето под това мнение се подписвам.
Цитат
Моето лично мнение е, че до тук се стигна малко по малко, след изключително успешните кампании на Надя и Ангел. Едната си имаше нейни планове, с които Милена имаше "нахалството" да не се съобрази, а другия не можеше да си развява коня и да си прави каквото си искa, че и трябваше да го командва жена на всичкото отгоре. Надя ходеше и  говореше на всеки срещу Милена и нямаше човек пред когото да не я е "оплюла". Ангел пък с подигравки, с прякори, с "подаръци" и т.н. ѝ подриваше авторитета и имиджа ѝ като цяло. Лесно се забравя, че говориш за човек, когато започнеш да говориш за "шефката Ф".  Неслучайно хората са казали, че "то да тръгне слух, че сестра ти е к**ва, а ти върви доказвай, че нямаш сестра".
Да, Милена не е безгрешна и си има своите недостатъци, но чак такова отношение и омраза не мисля, че е заслужила. Освен това, може да не си изразява мнението по най-деликатния начин, но беше права за всичко - И когато се разбунтува, че Кустев пренебрегна мнозинството, и когато каза, че предаването се е намесило нечестно, като свали цените за следващия фермер (и обидата не беше срещу Боби, а срещу продукцията, която се намесва по този начин и манипулира) и когато си търсеше правата за намалените им дажби. И колкото и да ми беше изкуствен смеха ѝ и фалшивееше радостта ѝ от ратайството, много повече ме отврати как изведнъж всички станаха такива "чорбаджии" - то не бяха закани, не беше гонене, не бяха мнения, че ратаите трябва да бъдат като роби, да нямат глас, да стоят гладни и какво ли още не.  И още нещо, което хората правилно са казали - "Пази, Боже, сляпо да прогледа"
Това и за мен е "разковничето", цялото отношение срещу Милена дойде от Ангел и Надежда. Единия шумно и просташки, както само той си знае, другата тихо и подмолно, пред всеки шушу-мушу, и така малко по малко успяха да обърнат всички срещу един. И двамата водени само от лично отношение и неприязън. Ако Милена беше сложила за ратай всеки друг, а не Ангел, неговото отношение щеше да е съвсем различно, така мисля.
Първичната Надка е ясна, тя е влязла да е "майката" на фермата и като видя, че има конкуренция, реши да я
стъпче на всяка цена. А когато тълпата е лесно манипулиреума, целта се постига лесно. Нагледно го видяхме. Милена наистина беше права, когато каза на Кустев за това, че не се е съобразил с мнозинството при гласуването, тогава ако си спомняте всички недоволстваха, но само тя се осмели да му го каже, и именно защото го направи, после гласуваха за нея за фермер. Тогава им беше удобна. Оттогава е и отношението на Кустев към нея. Отново защото само тя се опълчи срещу него, нарани "мъжкото" му его един вид.
После с Боби, абсолютно целенасочен ход на продукцията, познавайки Милена и напълно очакваната ѝ реакция при наполовината намалени цени направиха така, че да се стигне до това, до което се стигна.
Опосумите са наясно кой какъв е, много преди да започне формата, минали са кастинги, психолози, има и сценарий. И като направиш такъв "брилянтен" ход с цените, и то в седмица на ром, и като познаваш бунтарството и откровеността на Милена, изходът беше предизвестен - сеир, скандал, драма, махленски разправии. И и А това ги интересува - рейтинг. Затова и реакцията на Милена беше срещу тях, а не срещу Боби, аз продължавам да недоумявам как и навън има хора, които не могат да направят разлика, Милена против Боби не е изразила нищо лично.
Продължавам да се чудя и как е възможно да има хора, които не могат да направят разлика в отношение "за" и "против", и да се пишат по 10 поста, идентични на страница за едно и също нещо. Щом пишеш против тълпата, си за Милена. Няма средно положение. А отношенията са толкова многопластови, и нюансите са толкова много....
На Мен Милена ми е безразлична. Беше ми фаворит, вече не е. Но продължавам да я подкрепям, защото за мен като изключим Даяна тя е жената там, с която бих изпила едно кафе някъде на слънце. Оттам насетне..... Аз не съм "ЗА" Милена, аз съм "ПРОТИВ" отношението към нея, което се демонстрира от стадото. И именно с това ми става все по-симпатична.
Останалото вече го писах.
За дуела - за съжаление мисля, че освен Даяна и Данчо никой друг няма да я подкрепи, която и от стадото да е срещу нея.

Общи условия

Активация на акаунт