Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 256
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 705
Мравче, не знам, аз коментирам това, което ни показват, нямам представа какво правят в другото време. Simple Smile
Ами именно де. Това казах, да показват и друго. Те са се фиксирали на Милена. Ако покажат и другите, сигурно и там да има интересни теми.

# 706
Що бе - "кавалерщина" -  българското разбиране за кавалерство. Или джентълменството на българския селтак. Ето например кавалерщина е да ти издялкат дървен *й. Или да те порежат с порцията Simple Smile

# 707
  • London
А то така можем да измислим нов език, ако тръгнем....

Както казах и преди Ангел просто се чуди как да привлече вниманието на Милена и някак да е без да се знае, че я харесва, а точно обратното. Неговото е Ганьо с втори клас влюбен.

# 708
Мравче, може да няма друго интересно. Simple Smile Виж ги какви са другите...

Без дразнител би било скучно - ще ме е яд Милена да отпадне сега. Но пък ще е интересно как останалите ще се хванат за гушите И без нея, както някой по-назад писа. Simple Smile
Но пък ако Милена отпадне утре на дуела, може да има някой по-приятен фермер на седмицата, всяко зло - за добро.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 13:14 от Ензим

# 709
Аз харесвам Даяна обаче след снощи нещо ме човърка. Защо изведнъж рязко скочи в защита на Милена. И то след като не успя са спечели имунитет за дуел, още повече, че доста се шокира когато, на въпроса на водещият към Милена коя от жените не желае да спечели, Милена посочи именно нея.
До преди това, Даяна мълча. Не е нападнала Милена, но не е скачала срещу другите в нейна защита
И снощи след играта за имунитет и преди избора на дуелист, Даяна изведнъж е осенене, че видиш ли другите се държат гадно. Казва им го - добре, браво. Но и отива да каже и на Милена че е на нейна страна и не разбира отношението на другите.
Чудма работа. Случайно?

# 710
Според мен не е като да нямаше умисъл. Иначе защо да ходи да нищи и с нея въпроса? С това й казва: на твоя страна съм, не ме викай на дуел.

# 711
  • London
За мен не може да кажем какви са подбудите на Даяна. За мен по-скоро вече се мина към прекаляване от страна на групата в много крайна степен и резонно е сега да се обади по въпроса. Не мисля, че предполага, че Милена би я дръпнала нея или Антония с които все пак общува. Аз мисля, че избора ще е съвсем друг.....Мария! Чакам да видя Милена дали ще ме изненада.

# 712
  • Другата България
Според мен не е като да нямаше умисъл. Иначе защо да ходи да нищи и с нея въпроса? С това й казва: на твоя страна съм, не ме викай на дуел.
Така изглежда, наистина.
И може и да има част от истината.
Но според мен не е само това.
Даяна наистина не може да търпи стадото, с цялото си поведение го показва и доказва.
Затова и се дистанцира.

# 713
  • София
Интересно ми е..
Някой има ли лични впечатления от Милена като адвокат?
А от Асен?

Трябва да имат кантори някъде и да предлагат правна защита.

# 714
Надя за втори път много грозно провокира Милена след битка за имунитет, нищо че Милена този път е в съвсем друга позиция. И двата пъти беше с цел да ѝ натрие носа, ама по много долнопробен начин, е, Надка...
Мисля, че Даяна си каза, че това я е накарало да говори и с Милена, и с Надя, не знам дали с Надя е говорила, не са показали май още. Каза, че разговорът с Надя ѝ се струва по-труден..
Е, разбира се, че отстрани изглежда друго. Simple Smile

# 715
Аз не изключвам възможността наистина да не може да трае стадото. Но не изключвам и тази възможност, да поиска да използва това в своя полза. Обикновено начинът, по който реагираме на дадени неща е комбинация от различни причини, а не твърдо една конкретна. Не са черно-бели нещата.

# 716
  • Другата България
Надя за пореден път много грозно провокира Милена след битка за имунитет, нищо че Милена този път е в съвсем друга позиция. Но и двата пъти беше с цел да ѝ натрие носа, ама по много долнопробен начин, е, Надка...
Мисля, че Даяна си каза, че това я е накарало да говори и с Милена, и с Надя, не знам дали с Надя е говорила, не са показали май още. С Мария говорѝ.
Дааааа. Но не получи очакваната реакция, напротив.
Милена със спокойствие ѝ натри носа - "Надке, не забравяй, че аз съм те виждала на арената"....
А Надка друго очакваше.
Предишният път реакцията ѝ беше от злоба и яд, че не можа да спечели, никой не я пита нищо, никой не се занимава с нея, тя загубила, и понеже няма основание и повод да си излее отровата върху Даяна, директно, го направи върху кого - естествено, върху единствения подходящ - Милена. Която също не спечели. Толкова тъпо, прозрачно, грозно, пошло....още си спомням разкривената ѝ от злоба физиономия и тлъстата храчка, буквално....
Сега спечелила, ама отново Милена.....просто такава дребна дущица, от най-дребните.
Никаква прогноза нямам кого Милена ще "дръпне" довечера.
Дано, дано да е една от Дана, Поли или Антония, съвсем безполезни, ама много безполезни......

# 717
Ако Милена избере Дана на дуел, категорично ще съм на страната на Милена.

# 718
  • Варна/Амстердам
Надежда проявява признаци на социопатия:
-склонност към конфликти, истерии и грозни реакции.
-отказ да присъства на молитвата за здраве. Вярвам, че дори и да е убеден атеист, може да направи компромис и да отвори душата си в името на доброто.
-манипулатор. При всяка отдадена възможност излива злост върху Милена пред колкото се може повече аудитория, опитвайки се да настрои стадото срещу нея. Някак е успяла да им влезе под кожата.
-мания да изпитва превъзходство и да унижава хората. Демонстрацията с щита снощи беше грозна и всъщност показа, че Надя си противоречи. Хем иска да предизвика Милена на дуел, хем се бори със зъби и нокти за победата и не преотстъпи реда на уж приятелката й Мария.
В обобщение: Надя е страхлива жена, изтъкна от злоба. Виждам нещо демонично в очите й. Тя е енергиен вампир, хранещ се с чуждото нещастие. Не ми е интересно да я гледам, не ме интересува как се захласва по пчелите и сиренето.

# 719
Интересно ми е..
Някой има ли лични впечатления от Милена като адвокат?
А от Асен?

Трябва да имат кантори някъде и да предлагат правна защита.
Никога не бих наел някой от тях да ме представлява пред съда.
Но .. ако са последните два адвоката на света бих избрал Милена. По-добре фукла, отколкото мижитурка.

Общи условия

Активация на акаунт