Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 008
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 870
  • SF
Аз не харесвам Милена и взаимоотношенията й с хората. Но тази вечер никак не харесах Калоян и кликата около него. А Милена в момента е опонент на тази клика.
Затова, странно, но Милена има и поддръжници за утрешния дуел.
Антония и Милена не са ми симпатични още от самото начало. Утре трябва да си избера от двете злини, по-малката да подкрепям.
Смятам, че Антония не би ми липсвала във Фермата. Да гледам как Калоян точи лиги по нея още 5 седмици - ами неманужда.
Ще го изчака навън и ще си се оженят. Желая им късмет!
Милена, Петър, Антония, Калоян... тези вече не са ми интересни.
Надежда ми е най-трудна за гледане. Не мога да понасям такива селски злобни постъпки.
За Мария ми трябват субтитри.

# 871
MondoCane аз май в любовните отношения или много не се заинтересувам, или не схващам за това и не коментирам кой към кого какво , но Ангел ми се струва , че беше залитнал по Жанчето , не по Антония , за това какво да и се сърди . Все си мисля, че малко му стана тъпо до къде ескалира първоначалното му заяждане с Милена и желанието му да и се покаже и едновременно да и натрие носа.
Определено след Жанета на Ангел му потънаха гемиите . И на Калоянчо ще потънат ако си тръгне ТонитУ....и като няма един умен сценарист да ги върне за да дигат духа компанията....чакай някой май се сети за това по-рано, някой който мисли 5 хода напред , ма кой беше????
Та като казвам , че любовните истории във форматите никога не са ми интересни и там не се правя на компетентна , но ще ви кажа какво ми се стори . Когато Х(Хай)Ванче , разказваше по време на ритуала , така някак чистосърдечно с лекота и усмивка колко ще се радва да си намери партньор в живота, Тогава дадоха Петър който я изгледа много много странно и втренчено. Та ми се струва, че той е почнал да и подава сигнали , не тя на нанего

# 872
След поста на MondoCane  се сетих , че ИиА в началото всъщност казаха да следим отношенията между тримата Жанета, Антония и Ангел. А не само между 2те момичета. Може би точно това са имали предвид.

# 873
  • SF
Пеееетър го раздаааава тежкарско. Ванчето е доста експанзивно и мисля, че ще му дойде твърде хахаво на Петър. Може да й се порадва веднъж-два пъти, но като че ли не иска животът му да мине с нея. Тя го раздава веселячка, но някак прекалено скучна веселячка. Хили се, но не създава нищо весело около нея.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:43 от Esmee

# 874
  • London
Аз Ангел мисля, че се бъзикаше в началото с кифлите. Не смятам, че е страдал по Жанета или нещо от сорта. Той според мен ги има за малки пикли..... Не жени за връзка. Не му е станало тъпо докъде е стигнал с Милена.... Неговото е хем да имам контакт с нея, да напомням за себе си ама и ако може да не личи, че нещо я харесвам, под достойнството му е да го признае, защото тя най-вероятно ще му се присмее, а и има мъж. То не бяха прякори, то не бе Шефката Ф по цял ден.... Да мислиш някой 24 часа е алармиращо, после се почна с фалосите, после като не го избраха за ратай с нея му потънаха директно гемиите и сега.... Измисля какво ли не, за да седне зад нея, защото не иска тя да си ходи, иска са я подкрепи, защото я харесва, но отново няма как да го признае. Заради това и Андрей ми подкрепи теорията.... Пък и явно са се случили още неща във времето. Та каква Жана, каква Антония.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 875
На Ванчето рядко усмивката стига до края на очите.

# 876
На Петърчо по си му отива някоя като Жанито. Не го виждам с ХайВанчето и аз.

Ако Тонка утре падне и това управление изкара още един мандат, ще се самообеся и ще изчезна безкрайно. А, може и да прекуцам.

# 877
MondoCane аз май в любовните отношения или много не се заинтересувам, или не схващам за това и не коментирам кой към кого какво , но Ангел ми се струва , че беше залитнал по Жанчето , не по Антония , за това какво да и се сърди . Все си мисля, че малко му стана тъпо до къде ескалира първоначалното му заяждане с Милена и желанието му да и се покаже и едновременно да и натрие носа.
Определено след Жанета на Ангел му потънаха гемиите . И на Калоянчо ще потънат ако си тръгне ТонитУ....и като няма един умен сценарист да ги върне за да дигат духа компанията....чакай някой май се сети за това по-рано, някой който мисли 5 хода напред , ма кой беше????
Та като казвам , че любовните истории във форматите никога не са ми интересни и там не се правя на компетентна , но ще ви кажа какво ми се стори . Когато Х(Хай)Ванче , разказваше по време на ритуала , така някак чистосърдечно с лекота и усмивка колко ще се радва да си намери партньор в живота, Тогава дадоха Петър който я изгледа много много странно и втренчено. Та ми се струва, че той е почнал да и подава сигнали , не тя на нанего
Aurora,
Като те чета, с гласа на Милена звучиш в главата ми, исках да споделя, много е забавно.

# 878
  • London
То много смешно се получи. Фермер го прави Жанет с молба да й пазели Антония пък Антония на 100% сега ще я последва. Аз не мисля, че Антония би посочила Калоян... Предполагам по-скоро Петър.

И аз не го виждам грам с някоя като ХЕПИ ванче. Тя изглежда доста по-възрастна от него и някак по-друг типаж жена. За нея е по-скоро някой като Асен. Joy

# 879
  • SF
Куку Ванчето я виждам по-скоро с някой като Митко или Стоян. Те са семейни и нямам предвид конкретно с тях, но с такива мъже. Данчо също би й паснал. Той го раздава малко дървен философ. Има нужда от слушатели. Ванчето би го слушала дълго.
Данчо как послуша Даяна.... Мислех, че и Ванчето ще я послуша, но то си е куку. На нея не може да се разчита.

# 880
Хепито е със седем-осем години по-голяма от Пешко. Повече ѝ отиват по-зрелите мъже, да, Пешко няма 30 още.

# 881
Аз пък си помислих,че Ангел не искаше зад Милена да е само Асен, докато зад Антония да има цяла група. Може би просто се постави на нейно място.
Това със залитане по Жанет и Антония е несериозно.

# 882
Aurora,
Като те чета, с гласа на Милена звучиш в главата ми, исках да споделя, много е забавно.

А аз те подозирам за някой или от личните или платените приятели на Петър , за това извинявай просто те прескачам

# 883
Петър докато мълчеше правеше добро впечатление.
Sunglasses

# 884
  • Варна/Амстердам
Подозирам, че Петър е хомосексуален. На по-късен етап е възможно да бъде разкрит чрез същата схема, използвана при признанието на Боби, че е циганин, а именно въпрос от сорта на колко процента от българите одобряват хомосексуалистите. Петърчо ще се поогледа и ще се разкрие.
Мнението ми се базира на това, че образът му някак не е пълен. Чрез лекото заиграване с Жани и Крейзи Ванче, той цели да ни заблуди. Определено има нещо мистериозно в него. Силната заявка на алфа мъжкар, с която влезе, е също подвеждаща.
Сигурно ще ми се смеете, но наистина подозирам, че Петърчо ще се окаже другата голяма изненада в предаването. 😁
И да добавя, че ако е вярно, това ще св окаже най-нормалното в него. Досега не ни е показал нищо добро. Отрицателен герой.
И аз като Данчето може с интуицията да си остана, но реших да го документирам. 😁

Общи условия

Активация на акаунт