Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 027
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Велико Търново
Няма Ангел да е фермер, според мен ще е пак гвардееца.
Как точно ще стане това?

# 1 261
  • Варна
Очаквам Надя да се кара с друг сега, тя има вид на вечно недоволна, ще си намери нов човек, който да хейти.

Надя е нещастна в живота. Всеки според приоритетите си. Тя цял живот е била такава и така ще си отиде.

# 1 262
Няма Ангел да е фермер, според мен ще е пак гвардееца. Не искам да напиша името му, защото за мен е " чехльо".
Ангел ще  заеме мястото на Милена.
И как ще се случи това, Милена него ли ще посочи? 😂

Само да не изберат верно Тонката, та да си управлява пак Лейтенант Донков. 😂

# 1 263
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,как? Тони става фермер,избира си Калоян за съфермер и Калоянчо прави всичко,взема решенията,а онази само си клати краката.

# 1 264
Милена я смачка на последните две физически игри с 10 минути разлика и на алманаха.. загуби на прашката. Голяма игра, голямо чудо е тая пародия..

# 1 265
  • Sunshine state
Браво на Антония! Неочаквана за мен победа. Разочарована съм от представянето на Милена. Очаквам да посочи Даяна или Ангел за фермер. Да видим Simple Smile

# 1 266
  • Варна
Е,как? Тони става фермер,избира си Калоян за съфермер и Калоянчо прави всичко,взема решенията,а онази само си клати краката.

Ако това се случи, ще се потвърди мнението ми за масово ниско интелигентни участници в тази ферма.

# 1 267
Ама те точно за това и се дразнеха на Милена , даже на играта за имунитет Надя и го каза - винаги вдичко може и го може най- добре , най- умна , най- хитра а всъшност нищо на среща. А най - лошото е , че не си и признава а пак казва аз съм НАЙ. Не исках да излиза Милена толкова рано , но нека не се лъжем .
За точките на Антония - тя сама си ги подреди явно е искала съвет от Надя , но това , което видях аз е , че имаха различия за някои игри и Надя не се налагаше .
Милена си получи заслуженото точно защото се имаше за най и не спря да подценява другите .
Ачката води ли нейната агитка с изобретението му както беше казал ? 🤣

# 1 268
Антония се оказа скрита лимонка. Скромна, но с качества. А Милена въздух под налягане. Все пак добре е за нея че си тръгна щото ако беше изгонила Антония щяха да я унищожат хеитърите. Колкото и да е силна психически все пак срещу толкова много злоба трудно се издържа дълго време.

# 1 269
Истински шок ще е да предложи Надка. Аз така бих направила.

# 1 270
Милена ще посочи за фермер Асен или Даяна. Асен обаче няма шансове. Така че може би ще бъде Даяна.

# 1 271
  • Велико Търново
Ако Милена иска някой от нейната агитка да бъде фермер, ще трябва да посочи Данчо. Обаче пък той отиде в тази агитка от немай къде, та по този начин адвокатката няма да получи някакъв реванш с този си избор.

Всъщност, Милена показа, че само с фукане не става. Теорията ѝ се срина напълно.

Истински шок ще е да предложи Надка. Аз така бих направила.
О, е аз си го помислих това! Grinning

# 1 272
  • Sunshine state
Само за едно не съм готова - за самодоволната, бликаща злоба Надка. Ох, как ще го понеса, не знам. 😆

# 1 273
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз смятам,че Данчо има най-реални шансове да спечели фермерското гласуване.
Даяна - абсурд,Асен - мега абсурд,Ангел - евентуално 5-6 човека ще гласуват за него,но Данчо е харесван от всички и той ще събере повече гласове от другите.
Милена пък ще хвърли бомба ако посочи Надка.

# 1 274
Милена я смачка на последните две физически игри с 10 минути разлика и на алманаха.. загуби на прашката. Голяма игра, голямо чудо е тая пародия..
Факт. Но недостатъчно за победа.Дуелът се реши от ловкост,  не от сила.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:39 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт