💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 721
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 375
Много странна номинация на Ивана за мен лично.

Явно така си беше решила да гласува. Отделно какво можеше да направи? - ако дадеше своя глас за Джери -пак отиваха двете, ако го дадеше за Вайс - щяха да да са трима с Вайс с равни гласове и тогава капитана Вайс щеше да решава - или щеше да ги изпрати двете или да се направи на голям мъжкар да отиде той, но с Ивана - по лесен противник  е, а и за да  не изглежда като отмъщение към Джери, която го номинира.

Джери се панира наистина и не се представи добре. По принцип начина й на говорене ме дразни доста. Разбирам, че е малка и няма опит - обаче пак има нещо първично и елементарно, което просто не ми харесва.

Симона чак си повярва, че е открила първата дума тя - Милен й каза: - започват от П  - много ясно, че пробвайки поред огърлиците все ще намерят някоя, която образува дума с П, въпроса е нататък как ще продължат. Без него никога нямаше да се справи. Чест й прави на Мира, че си призна чия е заслугата.

Христа продължи с цирка - за мен тя е нездраво кльощава и съвсем нормално е да изпадне физически първа, но си имаше голяма доза преиграване. Опита се да си тръгне май - без да плаща неустойка - но не й мина номера........

Катя на фона на останалите - започна да изпъква. Май формата ще промени мнението на родителите й за нея - аз поне на тяхно място бих се успокоила като гледам как се държат другите - хихихи! Иначе за издръжката - едва ли й плащат всичко - вече се разбра, че е ски учител. Явно поработва от време на време, сигурно просто трудно си прави сметка и харчи емоционално и се налага от време на време да помагат по малко.

# 376
  • Sunshine state
Нямам думи за Христа.. Това недоразумение не заслужава да е в играта.
Много нагли Сюзън, Вайс и Ивана на номинациите - на Ивана й било влязло нещо в окото и изкара Джералдин виновна за пъзела. 🙄🤣
Сетих се на кого ми прилича по говор Джери - на тризначките! 🤦🏼♀😆

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:40 от Pupitka

# 377
Bengun,
Милене, ти ли си? Wink

Мир на праха му. Да си спомним за него с усмивка

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 07:17 от Bengun

# 378
  • София
И на мен Ивана ми е симпатична. Не гледах вчера много внимателно, но общо взето съм наясно какво стана. Ралица им подсказа много, то децата вкъщи се сетиха, те не можаха. Това с писмото и шоколада го пропуснах, оттук-оттам разбрах нещо и няма вече да ги гледам точно техните неща, за да не се дразня. По Нова върви крими сериал Братя, а преди него е мелодрамата Сестри. Направо ми опротивяха до безкрай.

# 379
Ама Христа наистина си мислеше, че може да си тръгне просто така, без неустойка ,защото е отпаднала и гладна Simple Smile) с Ралица в линейката  ситуацията си беше комична.  Нагла и глупава

# 380
  • ГО
Добре, де, само Христа ли в това предаване е извън стандарта на който е свикнала? Само тя ли спи на матрак, топло легло, къпе се с топла вода и се храни извън формата? Другите в реалния живот на сламени рогозки спят, под открито небе, ядат щурци и боровинки, сигурно. Защо само тя изтъква, че това не ѝ е начин на живот? Защо постоянно натъртва, че извън предаването води луксозен живот? Сякаш на другите им е обичайното състояние да спят на открито и да ядат въздух. Все едно другите не са извън зоната си на комфорт, само тя.
Ей, неприятна женица, ей.

# 381
Ама Христа наистина си мислеше, че може да си тръгне просто така, без неустойка ,защото е отпаднала и гладна Simple Smile)
И аз мисля така. Пробва се да се изкара в лошо здравословно състояние, за да напусне хаха. Но не и се получи, не и без неустойки. А госпожа самасъмсипостигналавсичковживота не може, въпреки несметното си богатство, да плати сумата и ще продължи да гладува и страда в тази игра.....въпреки несметното си богатство и невиждания лукс, който си е осигурила с ъъъъъ бизнеса козметичен салон.

# 382
Това, че зациклиха на пъзела е странно за мен. Имат П, обикалят всички П-та (3-4 да е имало) и на всяко налагат 5-те гирлянди докато намерят първата дума. А след първата дума ще имат 2-3 наредени гирлянди и края на изречението бързо ще се нареди. Какво толкова го мислиха не знам. Чак беше изнервящи да ги гледаш - жътварите специално.
Много са ми интересни такъв тип игри и пъзели.

# 383
  • София
Каква неустойка? Всички ли плащат, за да напуснат? Пламен, Иван, в предния сезон Йоана? И е малко тъпо някой друг да ти казва дали си ок. Кръвното й е премерено, но едва ли на терен са й пуснали изследвания. Хемоглобин, желязо, инсулин - може да се разбърка на всеки, след такъв режим. Тя видимо изглежда много отслабнала, раменете й стъчрат. Това не е затвор. И там имаше сценарий, да я изкарат симулантка. А тя че за нищо не става е друг въпрос. Но просто ми е тъпо, че никой не мисли. Един да каже нещо и другите като в хор повтарят.

# 384
Т.е е концерт по желание, според теб. Ангажира се продукцията с 20+ участника при хипотезата всеки да си тръгне когато си реши. Може....Simple Smile
А хорът във форума към момента сме 2 души Simple Smile

Христа каза, че с едно нахранване нищо няма да се промени и не може да продължи да играе, щото е много, много зле. Може би са и дали допинг и изведнъж свежна.

# 385
Ама какъв хемоглобин, те предната седмица все пак бяха във фермата, където се храниха, даже изядоха на лудото Кате дажбата. И хоп, след зареждащата седмица и паднал хемоглобина.
За инсулина да не говорим, трябва яко да е блъскала във фитнеса, за да и падне захарта (не инсулина) и да и прилошее и да е отпаднала. Предлагат и храна-не иска, нямало да и помогне, напротив, точно поемането на храна веднага и еднократно помага.
Тотална симулация беше. Да припея и аз в хор Simple Smile
За Джерито-неприятно ми е детето там, някак не и е мястото там, и да, зацикли на пъзела. Има си детинското поведение и типичното за възрастта хихикане, което мен лично ме докарва до позиви да сменя канала.

# 386
Аз сигурно съм единствената,която не харесва Джералдин.Не знам какви са били очакванията към нея,но не искам да се случи така,че точно тя да е жената-победител,щото нали този сезон трябва да е жена Simple Smile
И-да двете с Ивана имаха заслуга за загубата.Джери лека-полека се разкрива-първо се самопредложи за капитан,а днес стреля по капитана.
...

Джералдин и Екатерина са на първо и второ място в момента по симпатии. Любопитно ми е, ако има анкета кои са най-антипатичните от жените, те двете на кои места ще се класират. Smiley

Аз също не съм фен на Джералдин. Като поведение донякъде ми напомня на Йоанна - пред другите постоянно усмихната, представяща се за по детски наивна и добронамерена, но всички видяхме в крайна сметка какъв интригант и манипулатор е по-малката сестра. А и според мен Джералдин си е по принцип много амбициозна и досега не съм срещала човек с амбиции, който да не притежава силно его, независимо до каква степен го показва.

# 387
  • Sofia
Хиленето на Джери и мен много ме дразни, има нещо дразнещо в говоря й, все едно "е лапнала" горещ картоф и се мъчи да говори без да се изгори. Но точно Сюзън да я определя като слаб играч не ми се връзва. Видяхме я колко е силна (Сюзън) и "добра" в игрите, това най-добре си пролича в играта с чувалите. Simple Smile А за умствения й багаж ще замълча. Simple Smile

# 388
  • Испания
Аз сигурно съм единствената,която не харесва Джералдин.

Не си. От самото начало пиша, че има огромна нужда от логопед. Само като си отвори устата, спирам звука. Да не говорим за физиономиите, които прави, и хиленето.

Ивана също завършва всяка своя фраза с хихикане.

Явно смятат, че е нещо много привлекателно. Не мисля, че е от притеснение.

От всички жени ми беше симпатична само Мая. Какво като е била малко време! Екатерина и Йоанна колкото и да ги натрапват непрекъснато, не могат да ми станат симпатични ни най-малко. Точно обратното.

Харесвам как играе Ваня, но не ми е симпатична.

Ева пак се хвали.

# 389
Изкефи ме Ралица как настъпваше Христа в линейката, мисля че тогава най- се пролича, колко й е "зле". Тя горката от колко епизода ги подготвя, като не спираше да говори как имала съвсем различен живот. Само, че аз не виждам връзката да имаш луксозен живот и да не можеш да издържиш на физическо натоварване.. А като е много богата, какво пък й пречеше да плати някаква си неустойка Joy Като я видях след битката да се връща в племето, на мен ми се вдигна кръвното Joy
Ловците са истинско удоволствие да ги гледам в битките. Най- вече Тодор, Ваня и Милен. Много добри играчи са, дано поне се задържат до финала, че няма да издържа само на интриги и жалък сестрински сценарий. Иначе ще ми е интересно да видя Катя в друг отбор. За сега се справя доста добре в битките, добре - в сравнение с уибауите. Искам да я видя срещу Ваня примерно, искам да я видя и в комуникация с по- адекватни хора за да преценя дали верно Ивайло, Христа и Николай са й виновни за държанието.

Общи условия

Активация на акаунт