💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 831
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания

Умрях от смях Joy Joy Joy Моля те, сподели дали Христа го е репостнала това.

Засега - не.

# 571
И аз за косата да питам. Има ли разликата между пирги и расти?

# 572
Евала на Тошко. Чесно, очаквах да е един от първите отпаднали, а той отново блесна. Много ми харесва този човек как се
раздава до последно.
За другите нямам какво да кажа. Почти всички ме дразнят и не искам постът ми да е негативен Joy

Като гледам линка по-горе, на снимката ясно се вижда, че всеки може да препише от Йоана. Даже погледа на Тошко е в тази посока. Човек и с периферно зрение може да види цвета на кубчето докато Йоана го слага. Така че не го превъзнасяйте толкова

# 573
  • Испания
И аз за косата да питам. Има ли разликата между пирги и расти?

Растите се слагат.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8

Обикновено пирги се казва на несресани, висящи, стъчащи кичури естествена коса. Естествено, може да се нарекат пирги и растите, но /аз лично/ не бих ги нарекла така.

Александър Отваряй смело!

Скрит текст:
Отиваме на втора номинационна с племето и в момента в който виждам битката си казвам.... Ииииибаси, това е моята игра!
Надъхвам се хипер много, понеже в този тип игри с памет съм доста ловък и убеден!
Започваме с разбора на стратегията и се съгласявам напълно със стратегията на Катя за връзкови асоциации, тип изречение! Моята стратегия е следната: да свържа всеки един цвят с плод или зеленчук (примерно жълто - лимон, червено домат и странното розово с Пинко, от Пинко Розовата Пантера). Малко или много съм смазан и прегладнял, та защо пък да не се мотивирам още повече!
Играта започва и първите рундове ги минавам без видимо затруднение, до преломния момент с черната плочка! Решавам, че синята (слива) е преди черната (къпина) и просто се изяждам от яд! Избързвам с един ход и просто губя контрол! В играта в която имам шанс да блесна индивидуално мозъкът ми ме предава! Тоя глад верно голям мор, та трябваше да си преповтарям плочките като дементирал езовец и да допусна такава глупава грешка!
Ее....... Издържах един месец на кавги и свади от какво ли не естество, та да взема един път и аз да побеснея! Твърде силната ми спортна злоба и хъс ме карат да псувам като върл каруцар и направо ми изтрещяват лимките!
Това беше един адски дразнещ ден!

# 574
А, според вас, дали ще се разкрие пред другите участници истината за двете сестри? И как точно си го представяте? Оххх, дано не е много сърцераздирателно, или поне да ни предупредя да заредим кърпички.
Това за Сюзън и Вайс като двойка сигурно ли е? Изобщо не ми приличат на такива.
Ваня с тия шортички и панделчици беше много секси, чак аз се зазяпах. Обаче! Как пък всички чинно и послушно си лежаха в креватите, като знаем от други дни, че Тодор винаги става пръв преди всички. Също така, да им имам и лукса, по двама човека на легло, не можаха ли поне единични легла да им наслагват, кому е нужно да са спални? Изглеждаха малко нелепо мъжете, особено Тодор и Милен в едно легло Grinning А Лазаринов ми се видя, че рязко се попокри с чаршафа, Ванчето като влезе Wink Йоанчето пък да не завижда, на нея ѝ е даден ум, на други - друго Stuck Out Tongue

# 575
  • Пловдив
Евала на Тошко. Чесно, очаквах да е един от първите отпаднали, а той отново блесна. Много ми харесва този човек как се
раздава до последно.
За другите нямам какво да кажа. Почти всички ме дразнят и не искам постът ми да е негативен Joy

Като гледам линка по-горе, на снимката ясно се вижда, че всеки може да препише от Йоана. Даже погледа на Тошко е в тази посока. Човек и с периферно зрение може да види цвета на кубчето докато Йоана го слага. Така че не го превъзнасяйте толкова
Само че след като ги разместиха, Тошко даде правилен отговор, а Ивайло не. Та се знае кой е преписвал. Друг е въпроса, че не е необходимо да учиш в Йейл, за да запомниш 5 неща. И обратно, и в Йейл да учиш, не е заДължително да си с добра памет. Аз лично не мисля, че си струва да се преписва, ако ще и Оксфордски професор да е в играта, защото всеки може да сгреши и ако ти си убеден в правотата си...

# 576
Скрит текст:
раздава до последно.

Влизаме в сивата зона на спекулациите тук вече, но :
1. Йонна плаче за сестра си,че е загубила. Ако Ловците са преписвали от нея лесно можеше да ги елиминира бъркайки  цвят нарочно за "доброто" на сестра си.
2. Когато ги разделиха Тодор продължи да бъде железен и остана в играта. Не че фамилията му е Желязков, просто беше запомнил вярната поредица цветове.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:21 от Bengun

# 577
Аз не разбрах много смисъла с асоциациите. Само с цветове е трудно да се съставят изречения, а дали ще си повтаряш лимон, ягода, къпина, или жълто, червено, черно, не е ли все тая? Идеята в тази игра е просто да запомни поредността и да си я повтарящ като мантра в главата, като не позволяваш околния шум да те разсейва, защото веднъж разсееш ли се, си край.

# 578
  • Испания
А, според вас, дали ще се разкрие пред другите участници истината за двете сестри?

Ето какво публикува снощи Борислав. Беше спомената само Йоанна. След реплика от последовател е коригирал поста си и е включил и Тодор.

borislav_lazarov_coach
Отново успех за Ловците!!! @yoanna.lazarova и @todorzhelyazkovbjj спасиха днес отбора от съвет!

Потребител

Йоанна ли? Тази, която се чуди как да прецака племето си? А Тодор не спаси ли отбора за пореден път?

borislav_lazarov_coach
така е, двамата спасиха племето, но имайте в предвид, че нещата, които вие виждате сега, ние вътре не сме ги знаели... саботажите ги разбираме и ние сега с вас Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:45 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 579
  • София
Сигурно тогава се чувстват прецакани. И някак наистина не е честно. А и някой дето писа, не помня тук или във фб четох, че това с шоколада било, защото на Катя й скрили храната. А като й носеше яйца Йоанна, а другите гладуваха беше ли честно? И аз също мисля, че й дават нещо за нервите. Не че пак не си кривчи физиономията, но опредено е по-поносима от преди.
А не е ли всъщност обратното - растите да са твоя коса, сплетена по невъзможен за отплитане начин? Това дето Христа има на главата са просто от онези плитки изкуствените.

# 580
То пък едно разместване. Кубчетата не са топлийки, виждат се от метри, щом Ралица ги вижда. Докато Йоана вдигне кубчето и го сложи, всеки може да го види. А по отношение на помощта, да, винаги можеше да саботира племето, но не е това целта й. Тя отново трябва да блесне и после да реве пред камерите!

# 581
Цитат
А и някой дето писа, не помня тук или във фб четох, че това с шоколада било, защото на Катя й скрили храната. А като й носеше яйца Йоанна, а другите гладуваха беше ли честно?
Elwing, така е. Мнозинството хора търся справедливост когато се чувстват ощетени, но ако те самите прецакват другите това за тях е ОК и си трайкат. Катя не сподели и козметиката, не само яйцата.

# 582
  • Испания
Карикатурата на Тодор

# 583
Йоанна ако не бяха всички тези безумни режисирани сценки и рев за сестра си можеше да е много сериозен фаворит. Екатерина според мен много по-малко губи от този сценарий на Продукцията до момента.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:34 от Bengun

# 584
За какви саботажи говори Борислав? Досега не е имало такива, а само намерения и рев за пред камерите.

Общи условия

Активация на акаунт