💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 873
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да, вярно, тези грошове могат да променят много играта на един по-късен етап. Ама много зависи и от продукцията на кой кога и как ще му ги предлагат...

# 781
Ако гласят жена за победител, мисля че ще е Джери, ако е мъж Любо. За мен те са  най-комплексните играчи.

Джери по-комплексна от Йоанна или Ваня, че даже и Екатерина? Rolling Eyes Досега в няколко игри се представи доволно слабо за разлика от другите изброени, но тук повече се коментира колко била малка, какви езици говори и на кого била дъщеря, което явно създава така комплексния ѝ образ. Но с правилното побутване от продукцията, като нищо ще стигне до финал.

Любо също не го възприемам като особено комплексен играч, но в една игра на шах може би би се справил с някой като Тодор. Само не разбирам защо интелект като него не сложиха да реди огърлиците с Ивана, а оставиха Джери да се мъчи?

# 782
Днес ли ще е драмата с грошовете на Христа, или вчера го излъчиха. Аз отнесох плувката на рекламите след сълзите и "сигурно са порастнали".

# 783
  • Sofia
Мина, снощи беше. Grinning

# 784
Днес ли ще е драмата с грошовете на Христа, или вчера го излъчиха. Аз отнесох плувката на рекламите след сълзите и "сигурно са порастнали".
Вчера беше.. Нищо не си купи Христа.

# 785
Пораснали са, все едно е била в плен край дивата река в продължение на година-две... Laughing

# 786
  • Испания
Димитър

Вчера Любомир е имал рожден ден, затова е бил подаръкът на Владислав и Джералдин.

Тази жена има нужда от лечение, не от величаене.

# 787
  • София
На Любо му пожелават да доживее поне 60. ?! Thinking
Това ли е новият стандарт за дълголетие? Laughing

# 788
  • Испания
Симона

Борислав

Отговор: "Абсолютно никаква идея нямах, че тези двечките са сестри. То когато си вътре и не го знаеш, нямаш причина да се съмняваш, особено когато са в два различни отбора".

Иван

# 789
  • Sunshine state
На Любо му пожелават да доживее поне 60. ?! Thinking
Това ли е новият стандарт за дълголетие? Laughing
Много недомислено, наистина. Егати пожеланието. 🙄

# 790
-

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:05 от DebSs

# 791
  • Sunshine state
От фен страницата на предаването е пожеланието. Явно не са съобразили на колко става, или математиката им куца. 😆

# 792
  • София
Тая па Ваня веднъж на седна на стол или на пейка нормално. Все като някаква маймуна по облегалките, по дръжките, по стените...

# 793
Тая па Ваня веднъж на седна на стол или на пейка нормално. Все като някаква маймуна по облегалките, по дръжките, по стените...
Фокусира вниманието върху себе си.
Ако е седнала с останалите на масата е една от многото, без да се откроява.  А тя "умира" да е в центъра на всичко.

# 794
  • Вестерос
Реших да чуя новата песен на Михаела Маринова, и хоп гледам Сюзън в клипа.
снимка:
Скрит текст:
A тя тази Сюзън каква е , че от всякъде изскача?

Общи условия

Активация на акаунт