💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 603
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 900
Скоро не съм се включвала, появявам се само да споделя моето мнение, че тези вериги едва ли тежат 20кг.

# 901
  • София
Ивайло много добре знае защо е "дошъл" на въпросната битка и защо си тръгва, той се опитва да отпадне от три седмици. Жалко че сега ще слушаме незаслужени хвалебствия за другия участник в продължение на седмици. Играта на Джералдин в тази битка беше добра сама по себе си, просто беше очевидно, че Ивайло падна нарочно - особено на частта с брадвите, сякаш я изчакваше да си пренесе торбичките. Честито на Джералдин за представянето в битката все пак.

# 902
Скрит текст:
Относно "експлоатацията " на сестрите... Не съм съгласна. Това което се случва в предаването е изцяло с тяхно съгласие и ако Катя е толкова свободолюбива и правдолюбива душа за каквато се представя никога не би се съгласила да им "уйдисва" на продуцентите.
Катя ми е жалка в опита си да се представя колко е принципна и в същото време играе в някакви режисирани сценки.
И никога не бих я сравнила нито с Юлиян нито с Веско. Те играеха въпреки продуцентите и затова спечели Добрин. А Катето и Йоанна доброволно са си дали д-тата и скоро ще се разбере защо. Гнусна работа. И за тях и спрямо другите участници.[spoiler/]
Ако алтернативата е в или извън шоуто, то е ясно защо повечето хора се съгласяват да правят простотиите Тупареви...
Апропо, Юлиян беше извозен точно така... изигра в последните епизоди скеча, който му наложиха и повечето зрители го намразиха в буквален смисъл и гласуваха за Добри.
 А всъщност, още в самото начало всеки подписва едно договорче с безумни неустойки, което отнема всяка мисъл за отказ , ако те набележат няма мърдане... да не би само и единствено Катя да им играе по свирката!?

За мен нищо не ги оправдава, нищо не прави единия по добър или лош от другите.
Ако са се продали за едното показване по тв е още по зле
А Юлиян си остава друго измерение.

# 903
  • Испания
Уви, ще слушаме безумния начин на говорене и хихикане на Джералдин.

Да, за съжаление.

Сутринта Ивана каза, че Джералдин ще загуби, сега нямала лошо предчувствие.

# 904
Ох, как го съобщи това Чудото, все едно Ивайло е напуснал този свят, не тъпите игри!
Николай, ако го срещна някъде, сигурно ще почина от смях.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:37 от Анонимен

# 905
  • Испания
И Чудомир не го слуша главЪтЪ.

Николай: "Чудомир какво му е станало? Все едно пиОни е ковал там".

# 906
  • Sunshine state
Хахаха, Азалия, право в десятката! 😂

Айде, и това не е било тяхната игра. Дежа вю! 🤣

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 12:10 от Не се сърди, човече

# 907
Жътварите как гледат на смени дали някой ще се появи Joy

# 908
На Катето бело да и бяха дали да си шмръкне, нямаше така да и подейства дозата, както отпадането на Ивайло. Има вид на луда!

# 909
  • София
Скрит текст:
Относно "експлоатацията " на сестрите... Не съм съгласна. Това което се случва в предаването е изцяло с тяхно съгласие и ако Катя е толкова свободолюбива и правдолюбива душа за каквато се представя никога не би се съгласила да им "уйдисва" на продуцентите.
Катя ми е жалка в опита си да се представя колко е принципна и в същото време играе в някакви режисирани сценки.
И никога не бих я сравнила нито с Юлиян нито с Веско. Те играеха въпреки продуцентите и затова спечели Добрин. А Катето и Йоанна доброволно са си дали д-тата и скоро ще се разбере защо. Гнусна работа. И за тях и спрямо другите участници.[spoiler/]
Ако алтернативата е в или извън шоуто, то е ясно защо повечето хора се съгласяват да правят простотиите Тупареви...
Апропо, Юлиян беше извозен точно така... изигра в последните епизоди скеча, който му наложиха и повечето зрители го намразиха в буквален смисъл и гласуваха за Добри.
 А всъщност, още в самото начало всеки подписва едно договорче с безумни неустойки, което отнема всяка мисъл за отказ , ако те набележат няма мърдане... да не би само и единствено Катя да им играе по свирката!?

За мен нищо не ги оправдава, нищо не прави единия по добър или лош от другите.
Ако са се продали за едното показване по тв е още по зле
А Юлиян си остава друго измерение.
За Юли съм напълно съгласна! Съжалявах сигурно повече от него, че му скроиха шапката... Cold Sweat

# 910
След много чудене мъжът ми ми напомни откъде познаваме Чудомир. Аз съм в потрес как се променил този човек.

# 911
  • София
Радостта на " Жътварите" изглежда истинска, защото наистина не очакваха завръщането на Джералдин. А Вайс веднага завидя, не може и за секунда някой друг да получава овации в негово присъствие.

# 912
Ей, този Вайс, голяма завист, големи комплекси!

# 913
  • SF
Ден ли е, нощ ли е при тея? Чудомир се прибира по пладне, а Джералдин и Любо по месечина...

Снимачният екип май е ходил да снима завръщането на Чудомир, а когато са се навечеряли, са се върнали за преснимането на завръщането на Джералдин.

# 914
от това, което показаха за след рекламите - Катя полудя!

Общи условия

Активация на акаунт