Истанбул [тема 53]

• 68 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Розова маслинка, Буура Гюлсой е актьорът. Симпатяга Simple Smile Голям късмет сте изкарали да попаднете на сет.
С маски, без маски, все ме привлича този град. Wink

# 166
Е, голям късмет е да видите Буура Г. 😀
Аз ще съм довол а на който и да е, а вие направо от висшата лига. 😀

# 167
Имало още някакъв известен актьор в снимачната група, казвал се Мерджан, но не му се виждало много лицето. Тя ги разпозна там на място. Аз сега заради вас го пуснах в гугъл този Б.Г., поне го познах и аз на снимката. Simple Smile

# 168
Имало още някакъв известен актьор в снимачната група, казвал се Мерджан, но не му се виждало много лицето. Тя ги разпозна там на място. Аз сега заради вас го пуснах в гугъл този Б.Г., поне го познах и аз на снимката. Simple Smile
Аха, вече е ясно на кой сериал сте попаднали. 😀
Казва се Дъщеря ми.

# 169
Вчера се прибрахме от поредното посещения на Истанбул;
Всичко се и е  както си  беш епреди месец;Носят маски стриктно и мерят температура и в заведения и в магазини;;Прекарахме там 3 дни; Бяхме с автомобил и не са ми искали HES или както беше код никъде;

# 170
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Едно време много снимаха из туристическите места, ние 2 пъти сме попадали на снимки, и веднъж на актриса, която питахме за къщата от филм, в който тя участва Satisfied Беше голям срам, че не я разпознахме.
Иначе най-известния, който съм виждала е Бурак Хакъ, прелестен беше Relieved

# 171
Брей, Шебече,
Тук вече възбуди любопитството ми. Simple Smile
Къде го видяхте, пипна ли го, говори ли с него... Simple Smile

А това с актрисата дето не сте я разпознали направо ме разсмя , но на нея интересно дали ѝ се е видяло смешно. Simple Smile
Сега познаваш ли я вече, коя е тя ? Simple Smile

Много съм любопитна на тази тема, извинявай.

# 172
Ами, говорила-пипала пък ти, чака ме той мене да го пипам Laughing
От гримьорната на тротоара го вкараха вътре и толкова, пазеха го с един чадър и имам някъде снимка на чадъра Grin Вътре в хотела пък беше доста далече, каквото съм могла съм снимала.
В съседната пряка пък снимаха един доста популярен филм едно време, с едно сладко детенце, ама не помня името вече.

А, ние още тогава я разпознахме, тя си каза коя е, де. То цялата ситуация е нелепа - ходим ние, търсим къщата и гледаме сергия с гривни и жена продава. Спираме и я питаме къде е къщата, тя вика не ме ли познавате? Satisfied
Ми...така ситуирани нещата вече я познахме, ама в първия момент...Каза ни, че цяло лято си живее на острова и продава неща, които племенницата й изработва. Ето оригиналния ми пост от преди 100 години:
Цък

# 173
Имам си аз един дъъълъг списък с красавци. 😀
Някой ден може пък да извадя и аз късмет. 😀

# 174
По по-засукани локации трябва да ходиш вече, скоро нищо не съм гледала, ама на рекламите все модерни и баровски работи показват. Но ако силно го искаш ще се случи.

# 175
Здравейте , на 30.10 сутринта тръгвам от Бургас за Истанбул за разходка и пазар 🤩 Връщане в неделя, имам 2 свободни места в колата🙂ако някой има желание да пише съобщение ✌️

# 176
  • Пловдив
Здравейте, в четвъртък вечерта отиваме, живот и здраве, в Истанбул, с туроператор, наясно съм с повечето неща, гледала съм почти всичко, но искам да попитам дали пеещите фонтани си заслужават да се отива. Иначе ще ходим на друг аквариум, което ме радва, защото в стария съм влизала 3 пъти и винаги много му се радвам и ще се качвам на Сапфира, където досега не съм ходила. Искам да попитам за пеещите фонтани - заслужава ли си да се ходи и там?

# 177
Пеещите фонтани-зависи дали си заслужава;
Гледала ли си други пеещи?
Ако не си-ОК
Ако си -не

# 178
  • Пловдив
От Пловдив съм - гледала съм.

# 179
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3866261703413323&set … ype=3&theater
"...Малко транспортни новини.
Утре, 28.10.2020г., в 12 часа, се открива линията на метрото M7 Mecidiyeköy - Mahmutbey. По този повод возенето ще е безплатно, по тази линия, за десет дни.
На 29.10.2020г., когато е официален празник (Ден на Републиката), градският транспорт в Истанбул ще е безплатен за притежателите на Истанбул карт - т.е. трябва да се маркираш, но пари няма да ти бъдат взети..."

За някой който по това време ще е в Истанбул може да е полезно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт