Истанбул [тема 53]

• 68 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Една истанбулска магнолия Simple Smile Wink
Дано донесе здраве и късмет на този който си е вързал мартеничката.
Въпреки, че в района има доста българи заради клиниките, бях изненадана да видя мартеничка в Истнабул.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:46 от Кris_80

# 661
Привет,
Снощи в един сериал, който следя, направиха реклама на омекотителя с мечето, явно са спонсори. 😀
Гл герои поне 3 минути си правиха селфита пред  сградата с мечетата. 😀

И в тоя ☔ ден, малко Кючюксу за настроение, че ръждясахме.

Скрит текст:

И един портокалов етимек от мене.

# 662
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Heart Хайде на разходка из много любими и интересни места, които за някои може и да не са съвсем познати. Видеата са на украински, но мисля че основното е разбираемо. Ако има нещо, винаги може да се пита тук, отговаряме безплатно. Казвам го, защото онзи ден ми излезе реклама в Инстаграм за пролетни маршрути из Истанбул само за 10€ Satisfied

# 663
Ех, каква е красота.
Нямам търпение вече!
Останаха 2 седмици. Дано не ми мине котка път. 😊😉

# 664
  • София
Ех, каква е красота.
Нямам търпение вече!
Останаха 2 седмици. Дано не ми мине котка път. 😊😉
как ще ти мине котка път, като целият форум стискаме палци да отидете, за да имаме информация от мястото на събитието, а не от една приятелка на мой приятел каза.... Simple Smile
ПС. Ако все пак котка ти мине път тя да е Истанбулска котка. те носят късмет Simple Smile

# 665
  • Sofia
Хайде и аз да се похваля, макар че като мис Бингли съм нетърпелива, тръпна и чукам на дърво да не се появят пречки, та – би трябвало да замина идната седмица. Обещавам инфо и снимки. А сега ви моля набързо да преговорим какво ми е нужно – отрицателен пср, хес код, застраховка, да мачна хес кода с истанбулкарт... друго има ли?
Може ли да ми препоръчате застраховка, която покрива корона вирус?! Изобщо има ли такава?
И последно – имам хес код от септември 2020 – всъщност трябва ли ми нов?! Нещо ми се върти в главата, че имаха давност една година.

# 666
Хайде и аз да се похваля, макар че като мис Бингли съм нетърпелива, тръпна и чукам на дърво да не се появят пречки, та – би трябвало да замина идната седмица. Обещавам инфо и снимки. А сега ви моля набързо да преговорим какво ми е нужно – отрицателен пср, хес код, застраховка, да мачна хес кода с истанбулкарт... друго има ли?
Може ли да ми препоръчате застраховка, която покрива корона вирус?! Изобщо има ли такава?
И последно – имам хес код от септември 2020 – всъщност трябва ли ми нов?! Нещо ми се върти в главата, че имаха давност една година.

Аз бих си попълнила и това чудо, нищо, че пише, че е само за въздушен транспорт.
Застраховка сме правили към Лев Инс - покрива заболяването ковид и болничния престой, но не и карантина. Не знам дали има такава за карантина.
И за пср теста:
Цитат
Турските власти определят задължителни изисквания, на които следва да отговарят PCR тестовете, както следва:
- да са в оригинал и да притежават подпис и мокър печат;
- съдържанието на документа да е на латиница;
- резултатите от теста да са оптечатани (не се допускат ръкописни резултати);
- да е приложен документ за заплатена такса за изготвяне на PCR теста.
Инфо от МВнР

Успех и чакаме отзиви!

# 667
На мен един черен всеки ден ми минава път(ама хайде нали си е мой, не се брои).
Оххх, момичета, просто мечтая от години да отида там, отлагаме за 3 път, вече и да искаме не можем да отложим без да загубим парите, защото е до 14 дни преди датата, а срока е вече изпуснат.
Просто ми е притеснено заради вируса, опяват ми близки, че не трябва да ходя.
С маски по цял ден, ако и заблежителности не са отворени, заведения, армосферата ще е особена.
Гледам положително, старая се, ама времената са такива. И си е търсене даши всичко ще мине безпроблемно.
Отделно, че изпадам в ужас да не би да не се съберат хората и да се отмени.
Няма дамога да видя и нощен Истанбул ако остане вечврния час.
Ама каквото такова. 😊

# 668
Успех на заминаващите и да пишете после! ❤️

Ами, ако тази лудост не приключи и тази година, маски, вечерен час и прочие ще стане част от пътуването до там и няма много, много да мислим.
Вече сте на финала, няма връщане назад, а ние тръпнем за дълги разкази  и хубави снимки. 😀

# 669
Сиена,  ще путуваш точно преди мен, така че разчитам много на теб за инфо и снимки😊

# 670
  • Sofia
Маслинка, момичета, благодаря за включването!
И аз много дълго го мислих това пътуване, с оглед на ситуацията с вируса, но в крайна сметка се реших.
Доколкото знам, вечерният час и неделният локдаун не важат за чужденци. Аз и без друго не си падам по тълпите, така че донякъде ме устройва. Имам инфо, че заведения има достатъчно много, продаващи храна за навън/вкъщи, което също е ок. Магазините си работят... Тоест надявам се на здраве и хубаво време, и друго не ми трябва. Simple Smile 
За забележителностите нищо не мога да кажа, засега не съм се ровила кои, как и дали работят, но аз и съм ги посещавала повечето, та това не ми е особено важно. На място, ако реша, ще видя каквото мога, някой музей може би...
Днес питах за застраховките, казаха ми че цената ще е около 4 пъти по-висока, ако включва ковид. Сега й се чудя, ама да видим... утре чакам оферта с конкретно число и условия, че да преценя.
Да отида и всичко да е наред, ще отговарям на въпроси всякакви разбира се )))

# 671
Момичета, вижте какво ми попадна като информация

# 672
  • На юг от тук
При рускините се появи това съобщение.

# 673
Да, жалко. Вече е официално. Няма да се ходи и този път. Как си знаех, че така ще стане. 😪 Сега пак трянва да отлагаме или да изгубим парите. И аз не знам вече.
Явно ще е на тръни до последно.
Вечерен час и в уикенда никой да не излиза.

# 674
Да, жалко. Вече е официално. Няма да се ходи и този път. Как си знаех, че така ще стане. 😪 Сега пак трянва да отлагаме или да изгубим парите. И аз не знам вече.
Явно ще е на тръни до последно.
Вечерен час и в уикенда никой да не излиза.
А това до 12.05 ли?

Общи условия

Активация на акаунт