Има такива мъже...

• 21 127
  • 555
  •   1
Отговори
# 390
Всеки си решава за него и всеки знае какви компромиси би могъл да направи. Уж за всеки влак си имало пътници... Но за товарните няма Wink
Да. Wink
А, има и за товарните - същите по реципрочност.
Така се получава микс многодетна фамилия, гледат се 3-5 деца.
Пазарна икономика, съдба, вземане на решения.
Тук не съдим нищо и никой, говорим си.

Криста, не знам vяsko какво е казал, но чак пък на сила.
Да разполагаш с времето и спокойствието си е лукс.
И то не е защото си "сам", а защото така си го правиш.
Хората още докато нямат деца да го осъзнават това и "наваксват", че после огромната част от ежедневието ще се върти около капризите на бебето, детето, и на мен ми е ясно това.
Всеки случай детето за мен е и ще бъде следствие на любовта ми към жената, не защото искам на всяка цена. Не, не искам, както дойде. Може и много да ми хареса след това, кой знае, но засега така ми е добре.
Всичко със стъпките и моментите си.

Ми то и аз съм колкото интровертен, толкова и екстровертен.
Колкото си обичам спокойствието и моите си неща, толкова обожавам и да си запаля колата, да мръдна някъде, или да взема гадже, и да се разходим.
По кина, ресторанти и т.н. и аз не ходя сам.
Въпреки че живея близо до една от Арените преди да я затворят заради задължения на собственика (типично по БГ манталитет) и съм отскачал няколко пъти и сам през годините. В повечето случаи съм бил на най-централното място по средата, почти сам в залата, с още 3-5-7 човека, никак не ми е било зле да ти кажа. Wink

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:55 от FragranceFanatic

# 391
Абе нека някое гадженце да ми се праска зад гърба, пък да ми обяснява кое е изневяра и кое не. Директно и подпечатвам пътния лист, може даже да я изклатя (и аз) за изпроводяк. Ей това е курвалък, както и да го въртите.
Сериозна връзка и брак не се правят за една нощ, нужно е време за да се стигне до там. Това не значи обаче, че през това време може да се праскаш на поразия, щото било кастинг.
Единствено на етап свалка и преговори бих допуснал момичето да се занимава и с други, ясно ми е, че няма как след 2-3 кафенца, чатчета и сладки приказки да искам да съм единствения на света. Същото важи и за мен, аз също съм имал по няколко кандидатки и проекто-гаджета. Обаче след като се намляскаме, дори и да не сме си го сложили, ако въпросното гадже продължи да върти и други покрай себе си, най-много мога да и поставя условие да решава кой ще избира. Ако не може да реши, решавам аз.
Надявам се съм обяснил достатъчно ясно как стоят нещата, поне при мен.

# 392
  • София
Да, да и аз едно време имах големите надежди, че след като си легнем ще има нещо сериозно. Ха-ха-ха. Огромно разочарование. Оттам просто и логично следва, че аз не играя тая игра и точка.

# 393
За съжаление сега нито целувката, нито сексът означава съюз между двамата.
В днешно време  като гледам мои приятелки как общуват и намират партньори по интернет, и ме заболява главата. Добре, че не ми се налага да си търся гадже, в тези социални времена. 100% нямаше да мога. Това ще ме умори и изнерви ...

# 394
Да, rf, същата работа. Hands Plus1
Важното да има яснота.
Имах случай излизаме, всичко ок.
И точно назрява моментът да се решава какво ще се прави (да я запознавам с жезъла - навътре, до дъно и надълбоко), но на девойчето нещо не й се "обвързвало", излизало й се и с други, което няма как да стане.
Губела била стойностен човек, осъзнавала го, но сме искали различни неща.
Възможно е, все пак имаше и няколко порочета, с които пък аз нямаше как да се "примиря" дългосрочно.
Естествено не съм малоумен, и колкото уж да имало симпатия, добре че не се получи нищо.
И точно взаимно "избрахме" всеки да си търси капризите и поривите другаде.
Всичко 6.

В днешно време  като гледам мои приятелки как общуват и намират партньори по интернет, и ме заболява главата. Добре, че не ми се налага да си търся гадже, в тези социални времена. 100% нямаше да мога. Това ще ме умори и изнерви ...
Да.
Затова не се нервя много отдавна, не се хабя, каквото дойде, ако дойде.
Много ми е спокойно.

# 395
Да, да и аз едно време имах големите надежди, че след като си легнем ще има нещо сериозно. Ха-ха-ха. Огромно разочарование. Оттам просто и логично следва, че аз не играя тая игра и точка.
То може да спиш с него месеци и години, да ти гука като гълъбче, да си вярна Пенелопа и пак да се окаже, че било сериозно само при тебе.

# 396
То може да спиш с него месеци и години, да ти гука като гълъбче, да си вярна Пенелопа и пак да се окаже, че било сериозно само при тебе.

Ми за тва имаш очи, имаш и мозък в главата. Ако не можеш/знаеш да ги използваш, вече е друг въпрос. Тези неща си личат и бързо се хващат, освен ако не си на 18-20 години и да вярваш на приказки все още.

В днешно време  като гледам мои приятелки как общуват и намират партньори по интернет, и ме заболява главата. Добре, че не ми се налага да си търся гадже, в тези социални времена. 100% нямаше да мога. Това ще ме умори и изнерви ...

Така е, сексът нищо не означава, дори не е повод за запознанство при някои хора.
Обаче при мен така стоят нещата, като се стигне до там искам вярност, защото аз предлагам такава. Ако не мога да получа, кой от къде е, без излишни драми. И минавам на следващата в списъка.

# 397
Не съдя, само казвам, че хигиена на отношенията е задължителна, ако човек има самоуважение. Лично аз нямам проблем с кастингуващите. Който, както и където, че и с когото желае да си ляга. Стига да не ми е домА!

# 398
  • София

Е, дай сега, само защото би могъл той някога да ти изневери, да отарашиш де що мърда, че да си напред с материала?
За мен, секса е удоволствие, а не средство за отмъщение, че и в аванс- за евентуални бъдещи прегрешения на "милото".
От друга страна- що за липса на сетива- да не разбереш нищо години наред?

# 399

Аз като чета слушам споделяния - забелязвам неособена ефективност на ходенето по срещи, модел “да се видим, да се опознаем”, с подбор - на място, граничещ с разочарования. И  следващият, и следващият.

# 400

Ми за тва имаш очи, имаш и мозък в главата. Ако не можеш/знаеш да ги използваш, вече е друг въпрос. Тези неща си личат и бързо се хващат, освен ако не си на 18-20 години и да вярваш на приказки все още.
Ама разбира се, че съм тъпа, ако ме връткат и к**ва, ако го ударя на кастинги, щото съм усетила, че връзката е без перспектива. Някой горе обясняваше, че до сериозна връзка не се стигало за два дена. Много им отърва на някои мъже да си имат женичка на разположение, която да си е само тяхна, а те да си веят байрака.

Е, дай сега, само защото би могъл той някога да ти изневери, да отарашиш де що мърда, че да си напред с материала?
За мен, секса е удоволствие, а не средство за отмъщение, че и в аванс- за евентуални бъдещи прегрешения на "милото".
От друга страна- що за липса на сетива- да не разбереш нищо години наред?
Какво отмъщение, какви пет лева. Говорим за връзка с липсванки, обичанки, разправии, при която плановете за съвместно живеене, деца, брак са отложени във времето. В един момент ти писва, поставяш въпроса ребром и се оказва, че на господина въобще не му се женело. Е, като не ти се жени и не ти се правят деца, поне с мене, що го обсъждаше преди като нещо, на което не му било дошло още времето. Когато подходиш окрито, почтено, влизаш му в положение, си тъпа и сама си си виновна, че си му позволила да ти губи времето. Ако не си от толкова търпеливите и започнеш огледите и тестването на други юнаци, си к**ва.

# 401
Аз въобще не я осъждам, защото не съм попадала в ситуация. Т.е. - ако срещна някой готин пич, който е достатъчно настоятелен, не знам какво ще стане. Просто средата ми е такава, че не съм срещала. Или съм срещала по работа, ама не ме кефят достатъчно.

Роки, да не дава Господ да срещаш. Нито ти, нито аз. От личен опит ти говоря.

# 402
Криста, това което много харесвам в двете ви с Фрий, е откровеността ви, на моменти идеалистична, младежка, наивна, колебаеща се, несигурна.
Съвсем приятелски го казвам, акцентирайки, че сме хора, и си оставаме едни и същи цял живот. Simple Smile

ХАха, точно така е, не се заричайте, че знае ли се, знае ли се. Sweat Smile
Поне си имате "едно наум". Wink

Що, бре, ако "Господ" даде, няма да му простите, един път се живее, спомени, ала-бала.
Или не бихте си развалили рахата и домакинството?
Или то има начини за "кръшване", без да се разбира. Stuck Out Tongue Winking Eye
Чеки да седя мирен, да не ви размътвам русите къдрици. Joy

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 13:54 от FragranceFanatic

# 403
Разваляш си душевния рахат, съсипваш се емоционално, разбираш поне какво точно искаш и чак те  е срам, на фона на това което имаш.

# 404

Ама разбира се, че съм тъпа, ако ме връткат и к**ва, ако го ударя на кастинги, щото съм усетила, че връзката е без перспектива. Някой горе обясняваше, че до сериозна връзка не се стигало за два дена. Много им отърва на някои мъже да си имат женичка на разположение, която да си е само тяхна, а те да си веят байрака.

Точно така, правилно разсъждаваш. Някои хора винаги успяват да са от е*ната страна.

Какво отмъщение, какви пет лева. Говорим за връзка с липсванки, обичанки, разправии, при която плановете за съвместно живеене, деца, брак са отложени във времето. В един момент ти писва, поставяш въпроса ребром и се оказва, че на господина въобще не му се женело. Е, като не ти се жени и не ти се правят деца, поне с мене, що го обсъждаше преди като нещо, на което не му било дошло още времето. Когато подходиш окрито, почтено, влизаш му в положение, си тъпа и сама си си виновна, че си му позволила да ти губи времето. Ако не си от толкова търпеливите и започнеш огледите и тестването на други юнаци, си к**ва.
А кой ти е виновен, че позволяваш на някой да ти губи времето? Да се връзваш на подобни врътки, при положение, че си по-голям от 20, айде да речем 25 годишен, никой не ти е крив. Също си е доста курвенско да почнеш огледите и тестването на другите юнаци, преди да си пуснала клона. Не се прави така. Ако прилагаш подобни номерца, особено в началото на връзката, нищо чудно да ти отвръщат със същото. Както вече съм писал и за което отново ми скочи, това с мотаенето и отклоняването на споменатите от теб въпроси, съм го прилагал на една такава с многото женски номера.

Общи условия

Активация на акаунт