Има такива мъже...

• 21 045
  • 555
  •   1
Отговори
# 180
И аз вчера попаднах на подобна публикация, ама ставаше въпрос за нашия пол. Има такива жени... Има такива жени... Има такива жени, които са с лъвско сърце, ама си плащат сами сметките и какво ли още не.

Напоследък някак си се споменава, че сме можели да плащаме всичко. Сякаш е повод за гордост и е едно чудо невиждано. Ми не, не е, защото и двата пола можем да си живеем самостоятелно, да не повярва човек, стига да го искаме и можем. Wink Няма лошо човек да се вземе в ръце, за да се развива и да може да си живее живота, после да издържа децата си, в случай че стане разводът, ако все още са непълнолетни децата. Кой каквито възможности има и си преценява човекът, ама за мене е чудно да не можеш да изгледаш и изхраниш децата си след един развод...

В този ред на мисли, всеки си има своите представи за Любовта, каква трябва да е Жената, я Мъжът... Няма лошо, техни си мисли, събират се, ама ако ще се създава семейство, здраво да се мисли за сигурността за децата, особено като има и малки чеда, че после какво става? Става и има едно „Ааа...“.

# 181
Има такива мъже. Еми има, моят е такъв, горе-долу отговаря на описанията. Но, наред с това хърка, мляска понякога, пърди, като пие бира се уригва (отвратително) и адски ме дразни, когато влизам в мократа баня след него когато се е къпал. Ми, забърши бе, ще се хлъзна някой ден да се убия. Иначе, преди 15 години си беше съвсем като в текста.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:43 от Не се сърди, човече

# 182
Десетина години се подвизавам в почти 100% мъжки форум, е никога никой не е изтипосал жена си така (или аналогично), колкото и да е с благороден умисъл 

# 183
"Има такива мъже, за които сърцевината на жената тежи повече от обвивката й. "
Та се сещам как питали радио Ереван кое е най-ценното на женското мляко и те отговорили - тарата.

# 184
Изтриха някои коментари по незнайно какви причини, щях да отговоря по-късно. По спомени относно изтритите публикации – никой не е казал, че една жена трябва да изкарва колкото двама, че да може да гледа децата си сама на спокойствие. Относителни са нещата + финансовата култура. Просто всяка жена е различна и мисли посвоему, ама ако въобще си мислиш за бъдещето, де. Как жените, които работят за трицифрена сума, могат спокойно да се изнесат и да се оправят сами с децата си, ако се случи нещо лошо? Алкохолизъм, гнусни шамари? Това визирах.

# 185
Десетина години се подвизавам в почти 100% мъжки форум, е никога никой не е изтипосал жена си така (или аналогично), колкото и да е с благороден умисъл  
И аз следя 1-2. Coffee
Но не пиша много, че само "мерене" има, и ме дразнят, както и чичаците с разбиранията си.
Все пак има инфо и се "спуска" това-онова, та се следи.
Tук е забавно, а и все пак с жени People Dancer, няма как да не е. Wink
За "изтипосването" си прав.

...никой не е казал, че една жена трябва да изкарва колкото двама, че да може да гледа децата си сама на спокойствие. Относителни са нещата + финансовата култура. Просто всяка жена е различна и мисли посвоему, ама ако въобще си мислиш за бъдещето, де. Как жените, които работят за трицифрена сума, могат спокойно да се изнесат и да се оправят сами с децата си, ако се случи нещо лошо? Алкохолизъм, гнусни шамари? Това визирах.
Добре.
Но, за да има "спокойствие", а не стрес, без поне малко, или много пари, не може.
За финансовата култура и относителността, съм съгласен.
Става дума затова, че не толерираме тенденциите в женската природа за "бранчинга", маймунки сладки Animal Speak No EvilAnimal Monkey FaceAnimal Hear No Evil, за "двоен аршин", за мрънкане и претенции постоянно, без да се предлага нищо насреща, а когато се "предлага" към търсенето, непременно са намесени финанси и изгоди, а не отношение, уважение, любов, и въобще това да е първото, което да събира двама души. Hands V
Крайности не коментираме - пороци, изневери.
За справка виж темата на "reni", която bubanka заключи вчера, тъкмо когато мислих да се "намеся", и да донахраня  авторката. Sweat Smile
Адекватен човек неадекватно отношение не търпи, бил мъж, или жена. Wink

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 10:47 от FragranceFanatic

# 186
Вяско, липса на самоуважение се нарича. Гадно ти е, ама го траеш. Жертвите не са това, което бяха.

# 187
понеже темата е за клишета разни, ето едно, което ми попадна в друга тема:

"На света няма чудовища, нито светци. Само безкрайни нюанси, преплетени в една и съща тъкан от светлина и мрак. Онова, което е чудовище за един, е любимо същество за друг."

# 188
Изтриха някои коментари по незнайно какви причини, щях да отговоря по-късно. По спомени относно изтритите публикации – никой не е казал, че една жена трябва да изкарва колкото двама, че да може да гледа децата си сама на спокойствие. Относителни са нещата + финансовата култура. Просто всяка жена е различна и мисли посвоему, ама ако въобще си мислиш за бъдещето, де. Как жените, които работят за трицифрена сума, могат спокойно да се изнесат и да се оправят сами с децата си, ако се случи нещо лошо? Алкохолизъм, гнусни шамари? Това визирах.
Пак е много относително. Ако пияндето насилник така и така не и дава пари на тази женица и ниска заплата, може изнасянето да е по-малкото зло.

# 189
Пак е много относително. Ако пияндето насилник така и така не и дава пари на тази женица и ниска заплата, може изнасянето да е по-малкото зло.
Ами да, тогава той не допринася с приходи, но увеличава разходите. А за насилието даже да не говорим.
Има и такива мъже...

# 190
  • София
Ами ако е пиянде, обаче работи яко и изкарва хубави пари? Не е насилник, даже е веселяк.
Ето това е сложното. Обикновено мъжете не са чудовища. Имат недостатъци, обаче имат и положителни страни...
И в един момент се отърсваш от романтиката и виждаш, че си в някаква мрежа от компромиси и задължения, която уж те държи, ама ти пречи...

# 191
Фрий, нали знаеш, че няма "перфектната" комбинация, или-или е.
Търпиш и това е, ако искаш, ако можеш. Wink
От клон на клон, че е по-широк. Съдба.
Има "принцове", но те пък не търпят всяка и всичко. Wink

# 192
Идеални са само мъртвите и неродените. Живи хора сме и всички си имаме трески за дялане, но е важното да не пречат много на съпруга/партньора ни.

# 193
  • София
Фф, не ме намесвай мен в бранчинга, ако обичаш. Седяла съм сама и съм готова пак да седя, вместо да скачам от клон на клон. Не съм такъв човек.

# 194
Била съм в тази комбинация на пияндето + много пари.  Мне, не беше моето.

Общи условия

Активация на акаунт