Не спирам да мисля за него

• 4 609
  • 26
  •   1
Отговори
Здравей те мили хора моля за съдействие или съвет омъжена съм с деца обичам съпруга си но не спирам да мисля за мъж с когото не съм имала нищо общо само Здравей и здрасти и той е женен с дете мислех че е моментно но 2 години по късно той все още е в мислите ми.

# 1
Абе шавлива си, ама по добре си  стой на дъто.

# 2
  • Paris, France
И какъв е проблема? Продължавай да си мислиш за него!

# 3
Мислите са като пунктуацията. Не ги ли владееш, не е ясно.

# 4
Здравей те мили хора моля за съдействие или съвет омъжена съм с деца обичам съпруга си но не спирам да мисля за мъж с когото не съм имала нищо общо само Здравей и здрасти и той е женен с дете мислех че е моментно но 2 години по късно той все още е в мислите ми.
Имам идея.
Щом имаш деца, те сигурно ходят на училище. Вземи да им помагаш със домашните. Особено по БЕЛ.
Така мислите ти ще са ангажирани със полезна дейност, ще забравиш конкретния човечец, с един куршум два заека, дет се вика.

# 5
Обади му се, пиши му, кажи му.

# 6
  • Далечният изток
Има точка все пак в края на това дълго изречение...
Авторке, намери си работа. Седиш, шматкаш се и мислиш за глупости. Ангажирай мислите си с нещо смислено и така няма да ти остане чак толкова време да мислиш за човек, с когото нямаш нищо общо.

Обади му се, пиши му, кажи му.
Идея е да му пише. Така ще приключи по-бързо тази двегодишна мъка. Grinning
Аз например на неграмотни не давам никакъв шанс. Въобще не отговарям.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 07:14 от AIDA_N

# 7
Стой си мирна и не прави глупости. Човека е женен с деца.

# 8
И какъв е проблема? Продължавай да си мислиш за него!
Както казваше един преподавател в университета навремето: "Колежке, вечер като си легнете, мислите ли си за мен?"

# 9
Може да се случи на всеки, не се обвинявай.

# 10
Предполагам, че си се обвързала прекалено млада. Това ти е бягството от действителността...

# 11
  • Пловдив
Срещаш ли го още, кое ти подхранва мисленето?
Изчакай още две години.

То зависи и как мислиш, де. Като за привлекателен мъж, е едно. Като за "не мога без него" е много по-различно. По средата е "ех, защо моят мъж не е като него, как се набутах". Wink

Успокоителното е, че магично привлекателните мъже (и жени също, но думата не е за тях) най-често отблизо и при живот с тях се оказват съвсем обикновени като качества и понякога дори по-зле от собствените ни партньори. Понеже казваш, че обичаш мъжа си, не е да не го търпиш вече.

# 12
Сподели с мъжа си, той ще ти помогне в решението!

# 13
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш. Wink Дерзай!

# 14
Можеш да материализираш мислите си в семейното ложе. Една приятелка казваше: "Само като се сетя за... и изкъртвам мъжа ми в спалнята."

Общи условия

Активация на акаунт