Не спирам да мисля за него

• 4 610
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Поморие
Здравей те мили хора моля за съдействие или съвет омъжена съм с деца обичам съпруга си но не спирам да мисля за мъж с когото не съм имала нищо общо само Здравей и здрасти и той е женен с дете мислех че е моментно но 2 години по късно той все още е в мислите ми.
1.Изяснете на самата себе си какво наистина изпитвате към този човек (любов, привличане,тръпка).
2. Той има ли истински интерес към вас или изглежда щастлив с жената до него
3. Какво бихте направили ако някой ден неочаквано той ви признае, че също изпитва нещо към вас?
4. Струва ли си да напускате семейството си заради него, ако все още има чувства между вас и съпругът ви?
Ако човекът си държи на съпругата, не проявява интерес към вас, а и вие все още обичате съпруга си, не си струва да рискувате.
Аз имам много трески за дялане в брака си, но с човекът до мен се обичаме и ако ей така както си вървя по улицата ми изскочи най-свестният, най-перфектният мъж, който може да съществува и ми се обясни в любов, честно и искрено ще кажа - не става човече, обичам мъжа си и семейството е над всичко.
Човешко е да изпитате влечение към някого. Но друг е въпросът колко далеч трябва да стига това.
Ако е толкова непреодолимо, опитайте се да изясните поне дали е взаимно.

# 16
[quote author=Магдена ( Мисля за него като за привлекателен мъж. И ми е странно защо и дали някой друг от тази група е изпитвал същото. ИНТЕРЕСНО Е че дори не го виждам просто изведнъж изниква като мисал в главата.

# 17
  • Далечният изток
Ох, мъка, мъка...

# 18
Щом сте само на "Здравей, Здрасти", значи Вие този човек въобще не го познавате! Каквито и фантазии да Ви се въртят в момента с този човек в главата, няма нищо истинско.
Може би ако опознаете този човек малко повече, ще разберете, че той е много по-различен от фантазиите ми и те просто на секундата ще се сринат.
Защо не го поканите на кафе, заедно с мъжа Ви и жена му, че да не изглежда нещо подозтително. Или да се заговорите на площадката докато вашите деца играят заедно?
Не съветвам да споделяте с мъжа си, защито няма какво да споделяте всъщност. Утре може да си фантазирате за някой актьор, бихте ли споделила на мъжа си, че във фантазиите Ви му "изневерявате"? Всеки има понякога такива фантазии, все пак няма нищо общо с реалността и не виждам защо да тормозите мъжа си и той да има някакви съмнения за нещо, което всъщност не съществува.

# 19
Щастлива си ,ама мислиш за човек с който сте си казали по едно здрасти.Знаеш ли нещо повече за него?Имате ли общи познати,много малко информация даваш.?!

# 20
Предполагам, че с такива мисли компенсираш някакви липси в настоящия ти живот с мъжа, когото казваш, че обичаш. Дай си сметка какво ти липсва - романтика? развлечения? - организирай си ги с помощта на мъжа ти и ще забравиш другия. Ако се беше случило да поживееш с другия, можеше и изобщо да не си допаднете, ти в действителност не познаваш изобщо този човек.

# 21
[Права си  прав си  обичам мъжът си ужасно много и не си заслужава

# 22
Няма лошо да си мислиш. И аз си мисля за Леонардо Дикаприо на младини или за някой секси доктор, но само си мисля. Не прекрачвам границата.

# 23
Рано или късно ще ти мине. И по-добре без да е консумирано. Иначе ще си усложниш живота, а пък и най-вероятно не е такъв, какъвто е във фантазиите ти. Simple Smile

# 24
  • София
Здравей те мили хора моля за съдействие или съвет омъжена съм с деца обичам съпруга си но не спирам да мисля за мъж с когото не съм имала нищо общо само Здравей и здрасти и той е женен с дете мислех че е моментно но 2 години по късно той все още е в мислите ми.
В един сериал майката влиза щастлива и казва на дъщеря си, стара мома:
"Ела бързо, имам новини! Еди кой си те е видял отдалеч и много те е харесал!"
Тя отвръща;
"Като ме види отблизо ще се откаже".
Та, и тук така. Не спирате да мислите не за човек, а за фантазия. Фиксирали сте се явно от скука или някаква липса в човек, който дори не познавате що за стока е. Това не е нито обич, нито любов, нито влюбване, а фантазен свят, който сама подхранвате ежедневно.

# 25
# 26
  • Поморие
В един сериал майката влиза щастлива и казва на дъщеря си, стара мома:
"Ела бързо, имам новини! Еди кой си те е видял отдалеч и много те е харесал!"
Тя отвръща;
"Като ме види отблизо ще се откаже".
Та, и тук така. Не спирате да мислите не за човек, а за фантазия. Фиксирали сте се явно от скука или някаква липса в човек, който дори не познавате що за стока е. Това не е нито обич, нито любов, нито влюбване, а фантазен свят, който сама подхранвате ежедневно.
Аз разбирам авторката, в този забързан, труден живот, човек понякога има нужда от бягство от реалността.

Общи условия

Активация на акаунт