С приятеля ми се разделихме. Бяхме дълги години заедно,около 7,8г. Нямаме деца. Аз съм на 32г. Причината за раздялата не е толкова важна , станала е вече... но искам да успея да се справя и да преодолея раздялата ,защото се чувствам като засегднала в спомени.
Всяка сутрин се будя с мисълта за него. Макар,че минаха два месеца от раздялата ми е трудно да повярвам,че не сме заедно.Понякога за кратко забравям и в момента,в който се сещам за раздялата се стряскам и изпадам пак в ужас. Излизам с близки и роднини, те са ми подкрепа, правим пътувания и разходки за разнообразие до не много далечни места,така близките ми решиха да ми помогнат, но аз и там водя един и същи разговор и една и съща тема за раздялата. И полека лека усещам,че ги отегчавам. Все им задавам едни и същи въпроси,кога ще ми мине, ще ми мине ли въобще, ще срещна ли друг ...общо взето само това ме интересува,всичко друго съм дала на заден план. Понякога си налагам да водя друг разговор макар и трудно, за да не ме изоставят и те, но в главата ми си се въртят спомените за нас. Преживявам тези спомени живо и дълбоко емоционално,и това боли много,защото знам ,че всичко свърши.
Реших да пиша във форума,защото много започнах да натоварвам близките си,а имам нужда да споделям и питам по темата.
Предполагам много момичета са преживели раздели. Бих искала да споделят как сте успели да го преживеят, кога успяхте да го преживеете? Защото на мен ми се струва,че съм заседнала в това нещо и не мърдам. Не знам за два месеца трябваше ли вече да съм го преодоляла или е напълно нормално още да страдам.
Обичам го и се страхувам,че няма да срещна друг човек,който да обикна по същия начин и с който да съм щастлива,спокойна и доволна.Страхувам се,че всеки ще сравнявам и че това ще ми попречи и че или ще остана сама или нещастна с някой.
Вие скъпи жени , как го преодоляхте ? срещнахте ли друг след разделите, успя ли този човек да ви направи щастливи и да забравите бившия, кога отворихте пак вашите сърца?