Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 435
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
От край време ползвам матиращата на Есенс, доволна съм от нея. Преди време бях взела друга /даже не помня коя/, но никаква работа не вършеше и повече не съм експериментирала, а и ми е много икономична.
Единствения минус е, че много им се чупят капачките, нямам до сега нещо тяхно, което да не се е счупило на пантите.

# 136
Чупят се, да.И на Llums ми се счупи едно капаче.
И то бързо се чупят.

# 137
Момичета, влизам с молба за фон дьо тен за комбинирана кожа. Трябва ми спешно и тъй като обикновено ползвам корейски такива, въобще не съм в крак с това, което излиза по нашите пазари. Имам само едно изискване, на което държа на 100% - да е възможно най-непреносим сам по себе си, тоест без помощта на база, пудра, спрей и т.н. Други неща, които търся обикновено са лекота и средно до пълно покритие, но поради създалата се ситуация съм склонна да ги пренебрегна.
Причината да пиша в "евтината" тема вместо в общата за фон дьо тени е, че на този етап мога да си позволя да отделя само 20 лв макс.
Нахвърлете ми, моля, 2-3 марки да отида утре да ги тествам. До неделя нещо задължително трябва да избера.

# 138
Момичета, влизам с молба за фон дьо тен за комбинирана кожа. Трябва ми спешно и тъй като обикновено ползвам корейски такива, въобще не съм в крак с това, което излиза по нашите пазари. Имам само едно изискване, на което държа на 100% - да е възможно най-непреносим сам по себе си, тоест без помощта на база, пудра, спрей и т.н. Други неща, които търся обикновено са лекота и средно до пълно покритие, но поради създалата се ситуация съм склонна да ги пренебрегна.
Причината да пиша в "евтината" тема вместо в общата за фон дьо тени е, че на този етап мога да си позволя да отделя само 20 лв макс.
Нахвърлете ми, моля, 2-3 марки да отида утре да ги тествам. До неделя нещо задължително трябва да избера.
Loreal Infallible matt, нещо на Мейбълин или Римел.

# 139
Аз съм с комбинирана към мазна кожа и мога да препоръчам тези двата:
Скрит текст:

Лесен за разнасяне, лека формула, която позволява наслагване. Покритието е леко към средно според мен. При мен издържаше някъде около 8 часа без да се свлича.
Скрит текст:

Този е от H&M, останах много приятно изненадана от него! Средно покритие, лесен за разнасяне, без миризма, не се събира около устата и носа, където най-често имам проблеми с фон дьо тени. Забелязвам леко лъсване с него около 8-я час, без да съм нанасяла пудра или да съм освежавала с матиращо листче. В момента даже го ползвам и за това време ми е идеален! Въобще не го усещам тежък върху кожата.

# 140
Meйбълин фит ми - въпреки че го дават за мазна кожа с моята комбинирана се разбира чудесно. Simple Smile

# 141
А пренасят ли се върху дрехи тези предложения? Това ми е наистина важно. Ще бъда с бяла официална рокля с висока яка и като се сетя какви изцепки съм имала и ми става лошо...

# 142
Преди време ползвах на Есенс 16 часовия и той почти не се пренасяше и имаше добра покривност. Но вече от доста време не ползвам фон дьо тен и не знам дали все още е така добър. Ползвах 020 цвят и ми заспиваше.

# 143
А някой може ли да каже дали L'Oreal Infallible 24h Matte е новото име на L'Oreal Infallible Pro Matte? Гледах клип, където тестваха преносимост върху лист хартия и вторият грам не мръдна. Останах супер впечатлена, но днес никъде не го намерих.

# 144
Meйбълин фит ми - въпреки че го дават за мазна кожа с моята комбинирана се разбира чудесно. Simple Smile
+1 Аз също съм с комбинирана кожа и ми харесва много. Използвам само него. 🙂

# 145
За да не се пренася който и да е фдт върху яката, трябва добре да го фиксираш с пудра и фиксиращ спрей. Иначе и аз харесвам Мейбълин фит ми.

# 146
Я, колко плюсове. Ясно, maybelline fit me ще е. Сега видях, че имат и пудра, ще взема и нея.
Благодаря, дами. Hug

# 147
Аз си взех тази спирала онзи ден : https://sopharmacy.bg/bg/category/promotions, четката й е много, много добра, а аз не съм фен на силиконови четки по начало.

# 148
На мен Фит ми хич не ми стои добре, прави ми cakey ефект, без значение с каква база съм. От известно време съм с Revlon Colorstay и съм доволна.

# 149
  • Пловдив
Аз си взех тази спирала онзи ден : https://sopharmacy.bg/bg/category/promotions, четката й е много, много добра, а аз не съм фен на силиконови четки по начало.
не се отваря...

Общи условия

Активация на акаунт