Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 120
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Някой използвал ли е този уред за епилация?

# 316
Оооо...първите епилатори в Бг бяха е с гакава една пружина и беше отвратително изживяване!!!

# 317

Не си го причинявайте. Пропуснете това “удоволствие”. По-добре самобръсначка.

# 318
Гледам много хубави продукти за коса в немския сайт на DM. Но мисля, че нищо от това, което харесах не се предлага тук. Sad
Joy А аз съм така с така хвалените в темата Доори. Голям мерак имам да ги пробвам, мога да ги поръчам през ибей доставчик от България на ненормална цена...

# 319
Някой знае ли в кое Lilly във Варна мога да намеря кремове на Lumene? В момента са намалени и искам да си взема, но във Варна мол няма.

# 320
Някой знае ли в кое Lilly във Варна мога да намеря кремове на Lumene? В момента са намалени и искам да си взема, но във Варна мол няма.
На Владислав май съм виждала

# 321
Във Варна мол какво ли има... мисля, че на центъра и на Владислав мярнах, утре ще ходя и мога да кажа със сигурност, не искам да те подвеждам!

# 322
Искам да попитам, някой знае ли, някое магазинче във Варна, което да предлага W7 Cosmetics, или други по-интересни марки. В Рефреш има, но са много малко, дрогерия и парфюмерия Мари си е съкровище. Няма значение квартал, дори може в Добрич или Шумен да е, само да е нещо по-интересно. Ще съм много благодарна!

# 323
Bobchi, моето олио го взех от ДМ на зимно кино Тракия. Имаше две бройки, едната взех аз. Не знам дали са заредили нови.
Там мога да вляза,да.Мерси,Джасте,ще проверя тия дни.

Аз мисля днес да ходя до Зимно Тракия точно за олио. Ще пиша после.

Душ олио нямаше. Взех си Бюти олиото, което търсих преди това в няколко магазина. (имаше още 2-3 бройки)

# 324
Много ще съм ти благодарна да споделиш утре! ❤
Миналата година от намаление за черния петък си взех един крем за под 15 лв. (на редовна мисля, че беше около 30-40лв.) Нямах големи надежди, но се оказа много добро попадение. Започнах да използвам козметиката на Lumene и съм много доволна. Кремът ми обаче свърши и реших да използвам този, който имах на Farmona. Но кожата ми не изглежда никак свежа, образува много себум и има ужасен вид, ще се върна към Lumene.

Във Варна мол какво ли има... мисля, че на центъра и на Владислав мярнах, утре ще ходя и мога да кажа със сигурност, не искам да те подвеждам!

# 325
Не го намерих аз вчера в Парадайс ,София.Някъде да е сложено на специфично място?

Аз пък в Ринг мол не го открих ☺

# 326

Вчера го мернах в ДМ и мислех,  че е нещо ново. Представен е "за лице" и ми се стори, че е нещо от типа на почистването с конец.

# 327
  • Пловдив
Само за лице е, да.

# 328

Вчера го мернах в ДМ и мислех,  че е нещо ново. Представен е "за лице" и ми се стори, че е нещо от типа на почистването с конец.
Много е болезнено, веднъж пробвах. Наподобява конец да, иначе върши работа, който може да го изтърпи де.

# 329
  • Deutschland
Orchid. xx кои продукти си харесала от немския сайт на Дм?
Момичета имате ли отзиви за Лореал Ревиталифт лазер x3?

Общи условия

Активация на акаунт