Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 477
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Аз днес си купих ампулите на Алверде за седем дневна терапия, някой ги беше показал по-назад в темата. Мисля от тази вечер да ги почна.

Може ли снимка. Изтървала съм явно кога са се коментирали.

# 511
Здравейте, имам следното питане Simple Smile преди много време съм пробвала такъв продукт и за съжаление нямам никаква идея нито за марка, нито нищо, хаха
Въпросния продукт е може би нещо като химичен пилинг за лице, консистенцията беше като обикновен крем, без частици, но когато се нанесе на лицето и се разтърка, след минута започва да се образува нищо като кир (Grinning) и буквално виждах как от лицето ми падат тези частици мъртва кожа. Сещате ли се за нещо с подобен ефект?
Относно Биотен, не съм ползвала чак толкова много техни продукти, но мицеларната им вода е една от малкото, на пръсти се броят, които не ми лютят на очите. Спрях да експериментирам и отдавна купувам само на Биотен, почиствам си грима (и очен грим) с нея всяка вечер.

# 512
Може ли някой да сравни серумът с витамин С на Велнеа и този на Балеа? Загледах го в Лили, явно до балейския няма да се добера в тоя живот.

И още нещо да попитам. Знам, че продукти с витамин С не се ползват през слънчевите месеци, но има ли и някой друг пиниз при ползването им като например неща, които не бива да се слагат над него, или такива, които е хубаво да се слагат? Мисля да си го ползвам вечер и над него нощния ми крем на Mixa Hyalurogel със 7% хиалуронова киселина.

# 513
axia, в скрития текст слагам 3 много хубави палитри. Първата е 10,99, а другите 2 са по 19,99.

Скрит текст:

# 514
Може ли някой да сравни серумът с витамин С на Велнеа и този на Балеа? Загледах го в Лили, явно до балейския няма да се добера в тоя живот.

И още нещо да попитам. Знам, че продукти с витамин С не се ползват през слънчевите месеци, но има ли и някой друг пиниз при ползването им като например неща, които не бива да се слагат над него, или такива, които е хубаво да се слагат? Мисля да си го ползвам вечер и над него нощния ми крем на Mixa Hyalurogel със 7% хиалуронова киселина.
Може вит.С лятото, но е задължителна слънцезащита регулярно.

# 515
  • София
Серума на Велнеа е супер, на Балеа не съм ползвала за да сравня. Аз съм с лунички, та определено има изравянване на тена, пък и е мн приятен. Сега ползвам един на Лавера, но после смятам да пробвам този с колаген.

# 516
Аз вече 6 месеца не намирам ампулите на Балеа с витамин С.
Ако имаш предвид тези, имаше ги тази седмица в подлеза на НДК

# 517

А дали е проблем ако ползвам този вечер под нощния крем, за да избегна ползването на слънцезащита? Предполагам няма значение сутрин, или вечер се покзва.

# 518
Момичета от Варна,днес ходих в ДМ Севастопол,питах за календарите на Балеа,нямало да зареждат ,били в ремонт.Помещението между магазина и банката се ремонтира и или ще се местят,или разширяват,така мисля де.Имаха чаения,но се отказах от него.

# 519
Може ли снимка. Изтървала съм явно кога са се коментирали.
Заповядай 🙂 Пропуснала съм да напиша, че са за лице.

# 520
Скрит текст:

А дали е проблем ако ползвам този вечер под нощния крем, за да избегна ползването на слънцезащита? Предполагам няма значение сутрин, или вечер се покзва.
Може вечер, но по принцип е добре да се слага слънцезащита ако пинася на кожата. Аз , обаче, също не я обичам.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 20:46 от bubanka

# 521
Зима и лято съм е 50ти фактор. Лятото ползвам серуми с витамин Ц и киселини. Щом имаш слънцезащита, няма проблем. Това си е билета към хубава кожа на старини. Моя приятелка, която не ползва е на 23 и вече има пигментни петна.. Важна е и аз не я обичах, но ползите са повече от минусите. Правилното ѝ почистване също.

# 522
Аз бях препоръчала ампулите на Alverde, надявам се да ви харесат! За мен количеството в 1 ампула е много за моето лице. Когато ги пробвах нанасях само с ръце, използвах цялото количество, но попиването беше доста продължително. Ампулите са двуфазни и трябва да се разклатят, за да се хомогенизира течността доколкото е възможно. Тази година си купих ролер за лице с нефрит и ролер с микроигли. Може би с тях нанасянето и попиването на ампулите ще е по-лесно. Обмислям да пробвам и ще споделя мнение.

За момичетата от Варна - в ДМ на 8-ми приморски полк има календари на trend it up и Baleа.

Серум с Витамин С използвам вечер, моят е на Avon Anew. Използвах цяло лято във вечерната рутина, проблеми не съм имала, но не съм нанасяла сутрин и след това да се изложа на слънце. Все пак мисля, че ако използвате слънцезащита няма да има проблем.

Продукти на Bioten в момента имам 2 - лосион за тяло с ванилия, който мога да кажа, че не е нещо особено, но попива лесно за сравнение с лосионите за тяло на Balea. Взех си 400мл. опаковка, беше намалена и беше под 5 лв., може би ще я използвам цялата (в момента съм на средата) и ще премина на Mixa, заредила съм се с тях, защото от години са най-добрите лосиони за тяло, които съм използвала. Имам и антицелулитен крем на Bioten, от който съм много доволна! Него нанасям всяка вечер след баня с гумена вендуза.

# 523
Зима и лято съм е 50ти фактор. Лятото ползвам серуми с витамин Ц и киселини. Щом имаш слънцезащита, няма проблем. Това си е билета към хубава кожа на старини. Моя приятелка, която не ползва е на 23 и вече има пигментни петна.. Важна е и аз не я обичах, но ползите са повече от минусите. Правилното ѝ почистване също.
Подкрепям!
Слънцезащитата е важна както лятото ,така и зимата!
Целогодишно съм с фактор 50 + на лицето.
Свиква се.
Особено когато си със супер чувствителна кожа ,склонна към слънчева алергия е просто задължително да се носи целогодишно слънцезащита с фактор 50.

Много доволна останах от маската за лице на Гарниер със зелен чай.
Хидратира ,матира ,прави кожата много мека и изгладена.

# 524
Подкрепям мнението за слънцезащитата! До момента не бях използвала (на 24 съм), но моя приятелка ми подари крем с фактор 30, защото тя все натяква колко е важно дори и през зимата. Започнах да чета по темата и действително е важно, затова започнах чинно всяка сутрин да нанасям. Почистване, хидратация и слънцезащита за мен са най-важните стъпки!

Общи условия

Активация на акаунт