Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 449
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Интересно, че не се намират продуктите на Дева онлайн. Търсих серума с витамин Ц и нищо не излиза.

Имало и околоочен.

# 556
А пилинга на Дева химичен ли е? И който го пробва вече-доволни ли сте? Аз днес си взех масло от моринга главно за лицето, но го пробвах и на връхчетата на косата и добре ги заглади и не ги утежни, а довечера и на лицето ще видя как ще е. Също взех и шампоана на Tresseme с кератин, дано и той е хубав.

# 557
  • София
Тук има много техни продукти, но точно тези май не ги видях – https://remedium.bg/deva-3321/b

# 558
  • София
Щом е с киселини значи е химичен.

Ако може, който го е купил да снима състава. Любопитен ми е, а не го намирам онлайн.

# 559
  • Plovdiv, Bulgaria
Джаста Праста благодаря за изчерпателния отговор за олиата!

Сетих се и друго да ви питам - мисля да си взема и серум с витамин Ц, ще видя какъв, но дали е проблем да го комбинирам с гликолова киселина? Или да ги редувам?

# 560
Редувай ги, глюколовата киселина и витамин Ц са в конфликт.

# 561

Ако може, който го е купил да снима състава. Любопитен ми е, а не го намирам онлайн.

Ето. Иначе от първо ползване единственото ми впечатление беше, че почти не се усеща на кожата. Леко щипане имаше само за 1-2 секунди.

# 562
  • Пловдив
Вече има и продукти за коса с аромата на златното мляко. Бих пробвала бутера за коса, но не съм излизала да видя има ли ги в ДМ до нас

Супер! Дали ги има в България?

# 563
  • Plovdiv, Bulgaria

А след серум с витамин Ц, слагате ли нещо допълнително?

# 564
Аз ги видях в ДМ във Варна, има ги.

Вече има и продукти за коса с аромата на златното мляко. Бих пробвала бутера за коса, но не съм излизала да видя има ли ги в ДМ до нас

Супер! Дали ги има в България?

# 565
След серума аз слагам хидратиращ крем за лице, моят е на Farmona herbal care с лайка. След серума за лице винаги слагам и хидратиращ крем, без значение от серума, който използвам.

# 566

Слагам много серуми и винаги крем  отгоре

# 567
Който разбира от козметичен състав, би ли споделил кой крем (антиейдж, хидратация) предлагащ се в лили и дм е сравнително изчистен и подходящ за мазна кожа ?

# 568
Е, то кремове бол. Дай няколко продукта които си си набелязала, да ги погледнем и да ти кажем кой защо става и не става.

# 569
Там е въпроса, че не съм набелязала нищо конкретно. Чекнах в скинкаризма състава на кремовете на Фармона, пише, че са без силикони, парабени.
Мъжа ми ми взе днес алое желето на Гарниер, не съм ползвала от над 10 години техни продукти, но за него четох, че е по-натурален без силикони и алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт