Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 092
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Олиото за душ на Балеа, според мен става за лице. Мисля, че е с много добър и изчистен състав и със 70% масла, (докато другите негови събратя са с до 55%) и май в състава няма СЛС. Цената също е без аналог - 3.99лв. за 250мл. Само, че това е хидрофилно измивно олио, нанася се на сухо тяло и лице и се отмива с вода, като тя го превръща в измивен продукт с млечна консистенция.
А маслата упоменати от lovepink са си масла, които стават за сухо маслено почистване или за нанасяне директно без отмиване. Душ олиото на Балеа и сродните му обаче са хидрофилни, водата ги превръща в "мляко" и задължително следва да се отмиват. Grinning
Душ олиото на Нивея гледах вчера в ДМ, че още беше намалено на около 5лв.и нещо по спомен, то също е хидрофилно и много хубаво за лице. На Дав също е хубаво за лице, но мисля, че Балеа ги бие по точки с тяхното душ олио със 70% масла и ниска цена. Grinning
Как изглежда душ олиото на Балеа?

# 286
Само две странички по назад има снимки на олиото.
Ето го:
Скрит текст:

# 287
Днес щракнах адвент календара на Балеа,по-хубав е за мен от Катрис,в момента имам декоративна козметика много.Но е обемен и нямаше как да го транспортирам до вкъщи.Тия дни ще го взема.

# 288
Колко струва? Simple Smile)

# 289
# 290
Бих купила, ако ползвах толкова мн.продукти за тяло, ръце,крака....Обаче декорат.козметика, гримове...- две сме ползвателките у дома и се гримираме всеки ден, така че катрисовия календар, ако се появи, въпреки 3-4те ненужни за мен продукта, бих го взела. гледах няколко ревюта. отделно си и купих днес няколко належащи продукта на катрис от make_up сайта.

# 291
Единственото, което не ми харесва в календара на Катрис, са двете големи палитри за очи, защото не знам дали са качествени..

# 292
  • София
Зарината съм с козметика, ама като заредят календара на Катрис, мисля да го взема. Simple Smile В момента няма наличност през сайта.

# 293
Здравейте! Бих те ли ми препоръчали изсушаващ шампоан за мазни корени, защото моята е точно такава.

# 294
Здравейте! Бих те ли ми препоръчали изсушаващ шампоан за мазни корени, защото моята е точно такава.
Опитайте да миете косата с хидратиращ шампоан

# 295
  • Ланкър, планините Овнерог
На дъщеря ми взех някакъв билков от Лили (Хербал нещо си) за мазни корени. Фризьорката препоръча миене с такъв шампоан, но следващия продукт (балсам, маска) да не е изсушаващ, за да не се пресушат и дължините.
А, намерих го кой е. Само отпред на бг пише, че е с репей.

# 296
  • Плевен
Тези шампоани на Фармона са хубави. Имам този с бреза. Аромата ми е доста неприятен, но пък укрепва косъма и косата стои като жива.
Гледах и аз коледните календари. За сега само Балеа и Алверде има заредени.
Сенките на Катрис са пигментирани и трайни. За мен са много добро попадение за цената си.

# 297
  • София
В додис , казаха ,че няма да го заредят повече календара на Катрис. Не знам дали ще го заредят по дрогериите.

# 298
По назад в темата някои писа че тези календари не предназначени за зареждане по веригите.

# 299
Bobchita, много ти благодаря за инфото. Аз обичам много продукти за тяло, крака и ръце. Мисля да си го подаря на мен самата.

Общи условия

Активация на акаунт